POMOC KUCHARZA wróć do listy

Numer edycji: 210-01/015-118/2017

Cel szkolenia:
przygotowanie do wykonywania podstawowych prac w gastronomii
Szkolenie trwa:
40H
Warunek uczestnictwa:
badania na nosicielstwo
Zakres tematyczny szkolenia obejmuje:
BHP. Organizacja punktu gastronomicznego | Zasady GHP/GMP oraz system HACCAP. Zasady obsługi i prezentacja drobnego sprzętu kuchennego | Zasday GHP/GMP oraz system HACCAP. Obróbka wstępna warzyw i owoców. | Obróbka wstępna warzyw i owoców. Obróbka wstępna mięs i ryb | Obróbka wstępna ryb | Obróbka wstępna mięs, ryb, drobiu. Zasady przechowalnictwa. Mycie naczyń | Zasady przechowalnictwa. Mycie naczyń

Organizator szkolenia

Nazwa

Centrum Kształcenia w Warszawie, ul.Podwale 13

Kontakt

22 831 83 48
podwale@zdz.edu.pl

Adres

Zapisz się na szkolenie

Inne kursy w tej kategorii

OBSŁUGA URZĄDZEŃ ELEKTRYCZNYCH ORAZ GAZOWYCH (210-05/011-312/16)

Miejsce: 05-800 Pruszków, ul. Jasna 2

Celem kursu jest przygotowanie słuchaczy do egzaminu kwalifikacyjnego w zakresie dozoru i eksploatacji urządzeń i instalacji elektrycznych oraz energetycznych gazowych, zgodnie z rozporządzeniem Ministra Gospodarki, Pracy i Polityki Społecznej z dn. 28.04.2003 r. w sprawie szczegółowych zasad stwierdzania posiadania kwalifikacji przez osoby zajmujące się eksploatacją urządzeń, instalacji i sieci (Dz. U. Nr 89, poz. 828 z późn. zm.) w zakresie dozoru i eksploatacji urządzeń, instalacji i sieci energetycznych.

Termin szkolenia: 2016-03-09

MALARZ - TAPECIARZ (210-06/008-018/16)

Miejsce: ul. Nasielska 48, 04-342 Warszawa

Celem szkolenia jest przekazanie słuchaczom wiadomości oraz przyuczenie w zakresie niezbędnym do wykonywania prac na stanowisku malarza - tapeciarza

Termin szkolenia: 2016-03-11

Technolog robót wykończeniowych w budownictwie (270/028-318/21)

Miejsce: 09-402 Płock, ul. 1 Maja 7

Przygotowanie teoretyczne i praktyczne do wykonywania prac wykończeniowych w budownictwie z zakresu; a) nowoczesnych technik stosowanych w budownictwie, b) nowoczesnych technik malowania, szpachlowania, kładzenia gładzi c) obsługiwania maszyn, sprzętu i nazrzędzi stosowanych w pracach wykończeniowych w budownictwie

Termin szkolenia: 2021-09-08