POMOC KUCHARZA wróć do listy

Numer edycji: 210-01/015-118/2017

Cel szkolenia:
przygotowanie do wykonywania podstawowych prac w gastronomii
Szkolenie trwa:
40H
Warunek uczestnictwa:
badania na nosicielstwo
Zakres tematyczny szkolenia obejmuje:
BHP. Organizacja punktu gastronomicznego | Zasady GHP/GMP oraz system HACCAP. Zasady obsługi i prezentacja drobnego sprzętu kuchennego | Zasday GHP/GMP oraz system HACCAP. Obróbka wstępna warzyw i owoców. | Obróbka wstępna warzyw i owoców. Obróbka wstępna mięs i ryb | Obróbka wstępna ryb | Obróbka wstępna mięs, ryb, drobiu. Zasady przechowalnictwa. Mycie naczyń | Zasady przechowalnictwa. Mycie naczyń

Organizator szkolenia

Nazwa

Centrum Kształcenia w Warszawie, ul.Podwale 13

Kontakt

22 831 83 48
podwale@zdz.edu.pl

Adres

Zapisz się na szkolenie

Inne kursy w tej kategorii

SPAWANIE GAZOWE BLACH I RUR (210-06/048-312/17)

Miejsce: ul. Nasielska 48, 04-342 Warszawa

nabycie wiedzy i umiejętności w zakresie spawania acetylenowo - tlenowego blach i rur, cięcie palnikiem oraz przygotowanie do egzaminu zewnętrznego

Termin szkolenia: 2017-10-24

Obsługa dźwigów towarowo-osobowych ze sterowaniem wewnętrznym i szpitalnych (210-06/050-112/23)

Miejsce: ul. Nasielska 48, 04-342 Warszawa

przygotowanie do egzaminu kwalifikacyjnego UDT/TDT w zakresie obsługi dźwigów towarowo-osobowych ze sterowaniem wewnętrznym i szpitalnych

Termin szkolenia: 2023-05-18

CARVING (200/006-17)

Miejsce: adres

Przygotowanie do rzeźbienie w owocach i warzywach

Termin szkolenia: 2017-03-01