Numer edycji: 210-01/015-118/2017
Cel szkolenia:
przygotowanie do wykonywania podstawowych prac w gastronomii
Szkolenie trwa:
40H
Warunek uczestnictwa:
badania na nosicielstwo
Zakres tematyczny szkolenia obejmuje:
BHP. Organizacja punktu gastronomicznego | Zasady GHP/GMP oraz system HACCAP. Zasady obsługi i prezentacja drobnego sprzętu kuchennego | Zasday GHP/GMP oraz system HACCAP. Obróbka wstępna warzyw i owoców. | Obróbka wstępna warzyw i owoców. Obróbka wstępna mięs i ryb | Obróbka wstępna ryb | Obróbka wstępna mięs, ryb, drobiu. Zasady przechowalnictwa. Mycie naczyń | Zasady przechowalnictwa. Mycie naczyń
Organizator szkolenia
Nazwa
Centrum Kształcenia w Warszawie, ul.Podwale 13
Kontakt
22 831 83 48
podwale@zdz.edu.pl
Adres
Inne kursy w tej kategorii
Miejsce: ul. Nasielska 48, 04-342 Warszawa
nabycie wiedzy i umiejętności w zakresie spawania acetylenowo - tlenowego blach i rur, cięcie palnikiem oraz przygotowanie do egzaminu zewnętrznego
Termin szkolenia: 2017-10-24
Miejsce: ul. Nasielska 48, 04-342 Warszawa
przygotowanie do egzaminu kwalifikacyjnego UDT/TDT w zakresie obsługi dźwigów towarowo-osobowych ze sterowaniem wewnętrznym i szpitalnych
Termin szkolenia: 2023-05-18
Miejsce: adres
Przygotowanie do rzeźbienie w owocach i warzywach
Termin szkolenia: 2017-03-01