PODSTAWY DEKORACJI CUKIERNICZYCH wróć do
listy
Numer edycji: 210-01/020-118/2017
Cel szkolenia:
zapoznanie z technologią przygotowywania ciast, wypieków i kremów oraz przygotowanie do samodzielnego wykonywania różnego rodzaju ciast, kremów i deserów.
Szkolenie trwa:
20H
Warunek uczestnictwa:
Brak
Zakres tematyczny szkolenia obejmuje:
Wyposażenie stanowiska pracy, organizacja stanowiska pracy; terminologia stosowana w cukiernictwie
Organizator szkolenia
Nazwa
Centrum Kształcenia w Warszawie, ul.Podwale 13
Kontakt
22 831 83 48
podwale@zdz.edu.pl
Adres
Inne kursy w tej kategorii
Miejsce: 08-400 Garwolin, ul. Kościuszki 6/4
Zapoznanie z tematyką osób zajmujących się obsługą urzadzeń do napełniania i oprózniania zbiorników transportowych (cystern)
Termin szkolenia: 2025-01-15
Miejsce: 00-252 Warszawa,ul Podwale 13
zdobycie wiedzy i kształcenie umiejętności niezbędnych do prawidłowego zarządzania nieruchomością
Termin szkolenia: 2024-11-12
Miejsce: ul. Nasielska 48, 04-342 Warszawa
Przygotowanie słuchaczy do wykonywania złączy lutowanych.
Termin szkolenia: 2020-01-30