PODSTAWY DEKORACJI CUKIERNICZYCH wróć do listy

Numer edycji: 210-01/020-118/2017

Cel szkolenia:
zapoznanie z technologią przygotowywania ciast, wypieków i kremów oraz przygotowanie do samodzielnego wykonywania różnego rodzaju ciast, kremów i deserów.
Szkolenie trwa:
20H
Warunek uczestnictwa:
Brak
Zakres tematyczny szkolenia obejmuje:
Wyposażenie stanowiska pracy, organizacja stanowiska pracy; terminologia stosowana w cukiernictwie

Organizator szkolenia

Nazwa

Centrum Kształcenia w Warszawie, ul.Podwale 13

Kontakt

22 831 83 48
podwale@zdz.edu.pl

Adres

Zapisz się na szkolenie

Inne kursy w tej kategorii

OBSŁUGA URZĄDZEŃ DO NAPEŁNIANIA I OPRÓŻNIANIA ZBIORNIKÓW TRANSPORTOWYCH (210-04/008-118/25)

Miejsce: 08-400 Garwolin, ul. Kościuszki 6/4

Zapoznanie z tematyką osób zajmujących się obsługą urzadzeń do napełniania i oprózniania zbiorników transportowych (cystern)

Termin szkolenia: 2025-01-15

INWENTARYZACJA OBIEKTOWA, KONTROLE OKRESOWE. KSIĄŻKA OBIEKTU BUDOWLANEGO (210-01/029-118/2024)

Miejsce: 00-252 Warszawa,ul Podwale 13

zdobycie wiedzy i kształcenie umiejętności niezbędnych do prawidłowego zarządzania nieruchomością

Termin szkolenia: 2024-11-12

LUTOWANIE TWARDE (210-06/009-118/20)

Miejsce: ul. Nasielska 48, 04-342 Warszawa

Przygotowanie słuchaczy do wykonywania złączy lutowanych.

Termin szkolenia: 2020-01-30