PODSTAWY DEKORACJI CUKIERNICZYCH wróć do listy

Numer edycji: 210-01/020-118/2017

Cel szkolenia:
zapoznanie z technologią przygotowywania ciast, wypieków i kremów oraz przygotowanie do samodzielnego wykonywania różnego rodzaju ciast, kremów i deserów.
Szkolenie trwa:
20H
Warunek uczestnictwa:
Brak
Zakres tematyczny szkolenia obejmuje:
Wyposażenie stanowiska pracy, organizacja stanowiska pracy; terminologia stosowana w cukiernictwie

Organizator szkolenia

Nazwa

Centrum Kształcenia w Warszawie, ul.Podwale 13

Kontakt

22 831 83 48
podwale@zdz.edu.pl

Adres

Zapisz się na szkolenie

Inne kursy w tej kategorii

KUCHARZ (210-01/014-118/2019)

Miejsce: 00-252 Warszawa,ul Podwale 13

Przygotowanie do pracy w różnych placówkach gastronomicznych

Termin szkolenia: 2019-02-18

EKSPLOATACJA URZĄDZEŃ I INSTALACJI ELEKTROENERGETYCZNYCH DO 1 kV (210-02/090-012/15 8.1.2 PO KL)

Miejsce: ul.Wiśniowa 56, 02-520 Warszawa

przygotowanie do egzaminu kwalifikacyjnego w ww. zakresie

Termin szkolenia: 2015-07-14

Język polski dla cudzoziemców (270/070-318/22)

Miejsce: 09-402 Płock, ul. 1 Maja 7

1) komunikowanie się w języku polskim w podstawowych sytuacjach codziennych związanych z organizacją życia w Polsce, podróżowaniem, załatwianiem spraw urzędowych; 2) pisanie krótkich tekstów oficjalnych i nieoficjalnych; 3) rozumienie najważniejszych treści i intencji zawartych w prostych tekstach pisanych i mówionych; 4) opanowanie podstawowego zasobu słownictwa, reguł gramatycznych, ortograficznych i interpunkcyjnych oraz wymowy i intonacji umożliwiających komunikowanie się z rodzimymi i nierodzimymi użytkownikami języka polskiego w oficjalnej i nieoficjalnej odmianie języka; 5) osiągnięcie przewidzianego na danym etapie kształcenia poziomu kompetencji komunikacyjnej oraz wiedzy o kulturze polskiej

Termin szkolenia: 2022-10-30