KUCHNIE ŚWIATA wróć do listy

Numer edycji: 210-01/022-118/2017

Cel szkolenia:
nabycie umiejętności praktycznych / gotowania zgodnie z zasadami i przepisami kuchni orientalnej
Szkolenie trwa:
40H
Warunek uczestnictwa:
Badania na nosicielstwo. Brak przeciwwskazań.
Zakres tematyczny szkolenia obejmuje:
Zajęcia praktyczne

Organizator szkolenia

Nazwa

Centrum Kształcenia w Warszawie, ul.Podwale 13

Kontakt

22 831 83 48
podwale@zdz.edu.pl

Adres

Zapisz się na szkolenie

Inne kursy w tej kategorii

Technolog robót wykończeniowych w budownictwie (270/059-318/23)

Miejsce: 09-402 Płock, ul. 1 Maja 7

Przygotowanie teoretyczne i praktyczne do wykonywania prac wykończeniowych w budownictwie z zakresu; a) nowoczesnych technik stosowanych w budownictwie, b) nowoczesnych technik malowania, szpachlowania, kładzenia gładzi c) obsługiwania maszyn, sprzętu i nazrzędzi stosowanych w pracach wykończeniowych w budownictwie

Termin szkolenia: 2023-05-08

OBSŁUGA URZĄDZEŃ ELEKTRYCZNYCH DO 20 KV (210-05/021-112/20)

Miejsce: 05-800 Pruszków, ul. Jasna 2

Celem kursu jest przygotowanie słuchaczy do egzaminu kwalifikacyjnego w zakresie dozoru i eksploatacji urządzeń i instalacji elektrycznych, zgodnie z rozporządzeniem Ministra Gospodarki, Pracy i Polityki Społecznej z dn. 28.04.2003 r. w sprawie szczegółowych zasad stwierdzania posiadania kwalifikacji przez osoby zajmujące się eksploatacją urządzeń, instalacji i sieci (Dz. U. Nr 89, poz. 828 z późn. zm.) w zakresie dozoru i eksploatacji urządzeń, instalacji i sieci energetycznych.

Termin szkolenia: 2020-08-11

Nowoczesny sprzedawca z obsługą kasy fiskalnej i programów sprzedażowych (210-01/054-118/2019)

Miejsce: 00-252 Warszawa,ul Podwale 13

Przygotowanie do podjęcia pracy w charakterze sprzedawcy w obsłudze sklepów, hurtowni

Termin szkolenia: 2017-06-07