KUCHNIE ŚWIATA wróć do listy

Numer edycji: 210-01/022-118/2017

Cel szkolenia:
nabycie umiejętności praktycznych / gotowania zgodnie z zasadami i przepisami kuchni orientalnej
Szkolenie trwa:
40H
Warunek uczestnictwa:
Badania na nosicielstwo. Brak przeciwwskazań.
Zakres tematyczny szkolenia obejmuje:
Zajęcia praktyczne

Organizator szkolenia

Nazwa

Centrum Kształcenia w Warszawie, ul.Podwale 13

Kontakt

22 831 83 48
podwale@zdz.edu.pl

Adres

Zapisz się na szkolenie

Inne kursy w tej kategorii

SZKOLENIE OKRESOWE DLA KIEROWCÓW (210-04/019-115/22)

Miejsce: 08-400 Garwolin, ul. Kościuszki 6/4

Uzyskanie świadectwa kwalifikacji zawodowych dla kierowców

Termin szkolenia: 2022-03-04

OBSŁUGA URZĄDZEŃ TRANSPORTU BLISKIEGO /WÓZKI ./ (210-05/003-118/19)

Miejsce: 05-800 Pruszków, ul. Jasna 2

Przygotowanie słuchaczy do egzaminu przed Komisją Urzędu Dozoru Technicznego

Termin szkolenia: 2019-01-15

GLAZURNIK (210-06/014-118/23)

Miejsce: ul. Nasielska 48, 04-342 Warszawa

Usługa ma charakter edukacyjny. Zdobycie podstawowej wiedzy teoretycznej z zakresu stosowania okładzin oraz nabycie umiejętności wykonywania prac glazurniczych przy zachowaniu wymagań higieniczno – sanitarnych i bezpieczeństwa pracy.

Termin szkolenia: 2023-03-02