KUCHNIE ŚWIATA wróć do listy

Numer edycji: 210-01/022-118/2017

Cel szkolenia:
nabycie umiejętności praktycznych / gotowania zgodnie z zasadami i przepisami kuchni orientalnej
Szkolenie trwa:
40H
Warunek uczestnictwa:
Badania na nosicielstwo. Brak przeciwwskazań.
Zakres tematyczny szkolenia obejmuje:
Zajęcia praktyczne

Organizator szkolenia

Nazwa

Centrum Kształcenia w Warszawie, ul.Podwale 13

Kontakt

22 831 83 48
podwale@zdz.edu.pl

Adres

Zapisz się na szkolenie

Inne kursy w tej kategorii

Język polski dla cudzoziemców (270/093-318/23)

Miejsce: 09-402 Płock, ul. 1 Maja 7

1) komunikowanie się w języku polskim w podstawowych sytuacjach codziennych związanych z organizacją życia w Polsce, podróżowaniem, załatwianiem spraw urzędowych; 2) pisanie krótkich tekstów oficjalnych i nieoficjalnych; 3) rozumienie najważniejszych treści i intencji zawartych w prostych tekstach pisanych i mówionych; 4) opanowanie podstawowego zasobu słownictwa, reguł gramatycznych, ortograficznych i interpunkcyjnych oraz wymowy i intonacji umożliwiających komunikowanie się z rodzimymi i nierodzimymi użytkownikami języka polskiego w oficjalnej i nieoficjalnej odmianie języka; 5) osiągnięcie przewidzianego na danym etapie kształcenia poziomu kompetencji komunikacyjnej oraz wiedzy o kulturze polskiej

Termin szkolenia: 2023-09-23

ZASADY OBSŁUGI URZĄDZEŃ TRANSPORTU BLISKIEGO- WÓZKI JEZDNIOWE PODNOŚNIKOWE (210-04/071-118/24)

Miejsce: 08-400 Garwolin, ul. Kościuszki 6/4

Przygotowanie słuchaczy do egzaminu sprawdzającego kwalifikacje

Termin szkolenia: 2024-08-12

DOZÓR ORAZ EKSPLOATACJA URZĄDZEŃ, INSTALACJI I SIECI ENERGETYCZNYCH - GRUPA 2 I GRUPA 3 (210-06/035-112/20)

Miejsce: ul. Nasielska 48, 04-342 Warszawa

przygotowanie do egzaminu kwalifikacyjnego w zakresie dozoru oraz/lub eksploatacji urządzeń, instalacji i sieci energetycznych cieplnych oraz gazowych

Termin szkolenia: 2020-03-12