CARVING wróć do listy

Numer edycji: 500/012-118/17

Cel szkolenia:
Przygotowanie do rzeźbienia w owocach i warzywach
Szkolenie trwa:
40H
Warunek uczestnictwa:
Uczeń zawodu kucharz
Zakres tematyczny szkolenia obejmuje:
Obsługa programu symfonia handel | Obsługa programu WF-MAG

Organizator szkolenia

Nazwa

Nazwa ośrodka

Kontakt

telefon
email@o2.pl

Adres

Zapisz się na szkolenie

Inne kursy w tej kategorii

DOZÓR ORAZ/LUB EKSPLOATACJA URZĄDZEŃ, INSTALACJI I SIECI ENERGETYCZNYCH - GRUPA 2 (210-06/147-112/21)

Miejsce: ul. Nasielska 48, 04-342 Warszawa

przygotowanie do egzaminu kwalifikacyjnego w zakresie dozoru oraz/lub eksploatacji urządzeń, instalacji i sieci energetycznych cieplnych

Termin szkolenia: 2021-12-08

SZKOLENIE OKRESOWE DLA KIEROWCÓW (210-04/073-115/24)

Miejsce: 08-400 Garwolin, ul. Kościuszki 6/4

Uzyskanie świadectwa kwalifikacji zawodowych dla kierowców

Termin szkolenia: 2024-08-23

Profesjonalny sprzedawca z obsługą komputera oraz kasy fiskalnej (210-05/030-118/20)

Miejsce: 05-800 Pruszków, ul. Jasna 2

Przekazanie słuchaczom wiadomości oraz przyuczenie w zakresie niezbędnym do wykonywania pracy na stanowisku kasjera - sprzedawcy.

Termin szkolenia: 2020-09-11