CARVING wróć do listy

Numer edycji: 500/012-118/17

Cel szkolenia:
Przygotowanie do rzeźbienia w owocach i warzywach
Szkolenie trwa:
40H
Warunek uczestnictwa:
Uczeń zawodu kucharz
Zakres tematyczny szkolenia obejmuje:
Obsługa programu symfonia handel | Obsługa programu WF-MAG

Organizator szkolenia

Nazwa

Nazwa ośrodka

Kontakt

telefon
email@o2.pl

Adres

Zapisz się na szkolenie

Inne kursy w tej kategorii

Obsługa żurawi stacjonarnych, przewoźnych i przenośnych (210-06/166-118/18)

Miejsce: ul. Nasielska 48, 04-342 Warszawa

Przygotowanie uczestników szkolenia do zdania egzaminu potwierdzającego kwalifikacyjnego i uzyskanie uprawnienia w zakresie obsługi żurawi ( stacjonarnych, przewoźnych, przenośnych)

Termin szkolenia: 2018-12-21

ADR - KURS PODSTAWOWY (210-04/047-114/21)

Miejsce: 08-400 Garwolin, ul. Kościuszki 6/4

Zapoznanie kierowców pojazdów przewożących towary niebezpieczne z zagrożeniami wy-stępującymi podczas przewozu oraz przekazanie informacji niezbędnych dla zminimalizowania prawdopodobieństwa powstania wypadku, jak również przygotowanie ich do podjęcia działań zmierzających do ograniczenia skutków wypadku.

Termin szkolenia: 2021-06-19

EKSPLOATACJA URZĄDZEŃ ELEKTROENERGETYCZNYCH GR. 1 (210-01/011-112/2017)

Miejsce: 00-252 Warszawa,ul Podwale 13

przygotowanie do egzaminu kwalifikacyjnego

Termin szkolenia: 2017-02-08