Numer edycji: 500/012-118/17
Cel szkolenia:
Przygotowanie do rzeźbienia w owocach i warzywach
Szkolenie trwa:
40H
Warunek uczestnictwa:
Uczeń zawodu kucharz
Zakres tematyczny szkolenia obejmuje:
Obsługa programu symfonia handel | Obsługa programu WF-MAG
Organizator szkolenia
Nazwa
Nazwa ośrodka
Kontakt
telefon
email@o2.pl
Adres
Inne kursy w tej kategorii
Miejsce: ul. Nasielska 48, 04-342 Warszawa
przygotowanie do egzaminu kwalifikacyjnego w zakresie dozoru oraz/lub eksploatacji urządzeń, instalacji i sieci energetycznych cieplnych
Termin szkolenia: 2021-12-08
Miejsce: 08-400 Garwolin, ul. Kościuszki 6/4
Uzyskanie świadectwa kwalifikacji zawodowych dla kierowców
Termin szkolenia: 2024-08-23
Miejsce: 05-800 Pruszków, ul. Jasna 2
Przekazanie słuchaczom wiadomości oraz przyuczenie w zakresie niezbędnym do wykonywania pracy na stanowisku kasjera - sprzedawcy.
Termin szkolenia: 2020-09-11