CARVING wróć do listy

Numer edycji: 200/006-17

Cel szkolenia:
Przygotowanie do rzeźbienie w owocach i warzywach
Szkolenie trwa:
40H
Warunek uczestnictwa:
Uczeń zawodu kucharz
Zakres tematyczny szkolenia obejmuje:
Symfonia | Wf-mag | Egzamin

Organizator szkolenia

Nazwa

Nazwa ośrodka

Kontakt

telefon
email@o2.pl

Adres

Zapisz się na szkolenie

Inne kursy w tej kategorii

SZKOLENIE OKRESOWE DLA KIEROWCÓW (210-04/049-115/24)

Miejsce: 08-400 Garwolin, ul. Kościuszki 6/4

Uzyskanie świadectwa kwalifikacji zawodowych dla kierowców

Termin szkolenia: 2024-05-24

KUCHNIA ORIENTALNA (210-01/022-118/2017)

Miejsce: 00-252 Warszawa,ul Podwale 13

nabycie umiejętności praktycznych / gotowania zgodnie z zasadami i przepisami kuchni orientalnej

Termin szkolenia: 2017-03-13

KIEROWCA OPERATOR WÓZKÓW JEZDNIOWYCH - NAŁADOWNYCH I CIĄGNIKOWYCH (210-06/102-118/20)

Miejsce: ul. Nasielska 48, 04-342 Warszawa

teoretyczne i praktyczne przygotowanie do uzyskania kwalifikacji wymaganych przy obsłudze wózków jezdniowych z napędem silnikowym

Termin szkolenia: 2020-10-14