Numer edycji: 200/006-17
Cel szkolenia:
Przygotowanie do rzeźbienie w owocach i warzywach
Szkolenie trwa:
40H
Warunek uczestnictwa:
Uczeń zawodu kucharz
Zakres tematyczny szkolenia obejmuje:
Symfonia | Wf-mag | Egzamin
Organizator szkolenia
Nazwa
Nazwa ośrodka
Kontakt
telefon
email@o2.pl
Adres
Inne kursy w tej kategorii
Miejsce: 08-400 Garwolin, ul. Kościuszki 6/4
Uzyskanie świadectwa kwalifikacji zawodowych dla kierowców
Termin szkolenia: 2024-05-24
Miejsce: 00-252 Warszawa,ul Podwale 13
nabycie umiejętności praktycznych / gotowania zgodnie z zasadami i przepisami kuchni orientalnej
Termin szkolenia: 2017-03-13
Miejsce: ul. Nasielska 48, 04-342 Warszawa
teoretyczne i praktyczne przygotowanie do uzyskania kwalifikacji wymaganych przy obsłudze wózków jezdniowych z napędem silnikowym
Termin szkolenia: 2020-10-14