KUCHARZ wróć do listy

Numer edycji: 210-01/039-018/2017

Cel szkolenia:
Przygotowanie do pracy w różnych placówkach gastronomicznych
Szkolenie trwa:
131H
Warunek uczestnictwa:
badania na nosicielstwo, brak przeciwwskazań zdrowotnych
Zakres tematyczny szkolenia obejmuje:
Zasady żywienia | BHP | Towaroznawstwo | Podstawowe zasady HACCP | Organizacja produkcji | Zajęcia praktyczne z zakresu gotowania

Organizator szkolenia

Nazwa

Centrum Kształcenia w Warszawie, ul.Podwale 13

Kontakt

22 831 83 48
podwale@zdz.edu.pl

Adres

Zapisz się na szkolenie

Inne kursy w tej kategorii

DOZÓR ORAZ EKSPLOATACJA URZĄDZEŃ, INSTALACJI I SIECI ENERGETYCZNYCH - GRUPA 2 PKT 2, 7 I 10 (210-02/033-112/16)

Miejsce: ul.Wiśniowa 56, 02-520 Warszawa

przygotowanie do egzaminu kwalifikacyjnego przed Komisją powołaną przez Prezesa Urzędu Regulacji Energetyki

Termin szkolenia: 2016-03-18

KIEROWCA OPERATOR WÓZKÓW JEZDNIOWYCH UNOSZĄCYCH (210-05/010-118/17)

Miejsce: 05-800 Pruszków, ul. Jasna 2

Szkolenie obejmuje teoretyczne i praktyczne przygotowanie słuchaczy do uzyskania kwalifikacji wymaganych przy obsłudze wózków jezdniowych unoszących.

Termin szkolenia: 2017-02-22

MALARZ - TAPECIARZ (210-06/008-018/16)

Miejsce: ul. Nasielska 48, 04-342 Warszawa

Celem szkolenia jest przekazanie słuchaczom wiadomości oraz przyuczenie w zakresie niezbędnym do wykonywania prac na stanowisku malarza - tapeciarza

Termin szkolenia: 2016-03-11