Numer edycji: 210-01/039-018/2017
Cel szkolenia:
Przygotowanie do pracy w różnych placówkach gastronomicznych
Szkolenie trwa:
131H
Warunek uczestnictwa:
badania na nosicielstwo, brak przeciwwskazań zdrowotnych
Zakres tematyczny szkolenia obejmuje:
Zasady żywienia | BHP | Towaroznawstwo | Podstawowe zasady HACCP | Organizacja produkcji | Zajęcia praktyczne z zakresu gotowania
Organizator szkolenia
Nazwa
Centrum Kształcenia w Warszawie, ul.Podwale 13
Kontakt
22 831 83 48
podwale@zdz.edu.pl
Adres
Inne kursy w tej kategorii
Miejsce: ul.Wiśniowa 56, 02-520 Warszawa
przygotowanie do egzaminu kwalifikacyjnego przed Komisją powołaną przez Prezesa Urzędu Regulacji Energetyki
Termin szkolenia: 2016-03-18
Miejsce: 05-800 Pruszków, ul. Jasna 2
Szkolenie obejmuje teoretyczne i praktyczne przygotowanie słuchaczy do uzyskania kwalifikacji wymaganych przy obsłudze wózków jezdniowych unoszących.
Termin szkolenia: 2017-02-22
Miejsce: ul. Nasielska 48, 04-342 Warszawa
Celem szkolenia jest przekazanie słuchaczom wiadomości oraz przyuczenie w zakresie niezbędnym do wykonywania prac na stanowisku malarza - tapeciarza
Termin szkolenia: 2016-03-11