Numer edycji: 210-01/043-015/2017
Cel szkolenia:
Celem kształcenia zawodowego jest przygotowanie uczących się do życia w warunkach współczesnego
świata, wykonywania pracy zawodowej i aktywnego funkcjonowania na zmieniającym się rynku pracy
Szkolenie trwa:
1000H
Warunek uczestnictwa:
brak
Zakres tematyczny szkolenia obejmuje:
Wyposażenie i zasady bezpieczeństwa w gastronomii | Działalność gospodarcza w gastronomii | Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem | Język obcy w gastronomii | Gastronomia w praktycy - zajęcia praktyczne
Organizator szkolenia
Nazwa
Centrum Kształcenia w Warszawie, ul.Podwale 13
Kontakt
22 831 83 48
podwale@zdz.edu.pl
Adres
Inne kursy w tej kategorii
Miejsce: 00-252 Warszawa,ul Podwale 13
Zwiększenie samoświadomości uczestników w obszarze mocnych stron zawodowych i osobistych oraz nabycie umiejętności poruszania się po rynku pracy
Termin szkolenia: 2015-01-21
Miejsce: 05-800 Pruszków, ul. Jasna 2
Przygotowanie słuchaczy do egzaminu przed Komisją Urzędu Dozoru Technicznego
Termin szkolenia: 2019-08-16
Miejsce: 08-400 Garwolin, ul. Kościuszki 6/4
Zapoznanie kierowców pojazdów przewożących towary niebezpieczne z zagrożeniami wy-stępującymi podczas przewozu oraz przekazanie informacji niezbędnych dla zminimalizowania prawdopodobieństwa powstania wypadku, jak również przygotowanie ich do podjęcia działań zmierzających do ograniczenia skutków wypadku
Termin szkolenia: 2019-01-30