KUCHARZ wróć do listy

Numer edycji: 210-01/043-015/2017

Cel szkolenia:
Celem kształcenia zawodowego jest przygotowanie uczących się do życia w warunkach współczesnego świata, wykonywania pracy zawodowej i aktywnego funkcjonowania na zmieniającym się rynku pracy
Szkolenie trwa:
1000H
Warunek uczestnictwa:
brak
Zakres tematyczny szkolenia obejmuje:
Wyposażenie i zasady bezpieczeństwa w gastronomii | Działalność gospodarcza w gastronomii | Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem | Język obcy w gastronomii | Gastronomia w praktycy - zajęcia praktyczne

Organizator szkolenia

Nazwa

Centrum Kształcenia w Warszawie, ul.Podwale 13

Kontakt

22 831 83 48
podwale@zdz.edu.pl

Adres

Zapisz się na szkolenie

Inne kursy w tej kategorii

OBSŁUGA URZĄDZEŃ TRANSPORTU BLISKIEGO /WÓZKI ./ (210-05/078-118/17)

Miejsce: 05-800 Pruszków, ul. Jasna 2

Przygotowanie słuchaczy do egzaminu przed Komisją Urzędu Dozoru Technicznego

Termin szkolenia: 2017-10-12

OBSŁUGA URZĄDZEŃ TRANSPORTU BLISKIEGO /WÓZKI ./ (210-05/031-118/20)

Miejsce: 05-800 Pruszków, ul. Jasna 2

Przygotowanie słuchaczy do egzaminu przed Komisją Urzędu Dozoru Technicznego

Termin szkolenia: 2020-10-02

EKSPLOATACJA URZĄDZEŃ ELEKTROENERGETYCZNYCH GR. 1 (210-01/073-112/2017)

Miejsce: 00-252 Warszawa,ul Podwale 13

przygotowanie do egzaminu kwalifikacyjnego

Termin szkolenia: 2017-07-20