Numer edycji: 210-04/034-118/17
Cel szkolenia:
Nabycie wiedzy i umiejętności niezbędnych do podjęcia zatrudnienia na stanowisku cukiernika
Szkolenie trwa:
120H
Warunek uczestnictwa:
wykształcenie minimum podstawowe, badania na nosicielstwo, brak przeciwwskazań zdrowotnych
Zakres tematyczny szkolenia obejmuje:
Wiadomości wstępne z zakresu cukiernictwa | Surowce i materiały pomocnicze | Maszyny, sprzęt i wyposażenie do produkcji ciast | Sporządzanie kremów i innych mas do ciast | Wykańczanie wyrobów ciastkarskich | Przechowywanie i ekspozycja wyrobów cukierniczych | Przestrzeganie zasad dobrej praktyki higienicznej (GHP) i dobrej praktyki produkcyjnej (GMP) | HCCP- wdrożenie i dokumentacja
Organizator szkolenia
Nazwa
Ośrodek Ksztalcenia Zawodowego w Garwolinie
Kontakt
25 682 29 11 // 662 056 195
garwolin@zdz.edu.pl
Adres
Inne kursy w tej kategorii
Miejsce: 09-402 Płock, ul. 1 Maja 7
Uzyskanie wiedzy i zaświadczenia z zakresu środków ochrony roślin
Termin szkolenia: 2021-03-18
Miejsce: 00-252 Warszawa,ul Podwale 13
Celem szkolenia jest teoretyczne i praktyczne przygotowanie słuchaczy w zakresie zasad organizowania i sprawowania opieki nad dziećmi w wieku do lat 3.
Termin szkolenia: 2023-02-03
Miejsce: 00-252 Warszawa,ul Podwale 13
Podnoszenie kwalifikacji i umiejętności, pogłębianie wiedzy z zakresu obsługi konsumenta, odkrywanie pasji w zawodzie
Termin szkolenia: 2019-03-30