CUKIERNIK wróć do listy

Numer edycji: 210-04/034-118/17

Cel szkolenia:
Nabycie wiedzy i umiejętności niezbędnych do podjęcia zatrudnienia na stanowisku cukiernika
Szkolenie trwa:
120H
Warunek uczestnictwa:
wykształcenie minimum podstawowe, badania na nosicielstwo, brak przeciwwskazań zdrowotnych
Zakres tematyczny szkolenia obejmuje:
Wiadomości wstępne z zakresu cukiernictwa | Surowce i materiały pomocnicze | Maszyny, sprzęt i wyposażenie do produkcji ciast | Sporządzanie kremów i innych mas do ciast | Wykańczanie wyrobów ciastkarskich | Przechowywanie i ekspozycja wyrobów cukierniczych | Przestrzeganie zasad dobrej praktyki higienicznej (GHP) i dobrej praktyki produkcyjnej (GMP) | HCCP- wdrożenie i dokumentacja

Organizator szkolenia

Nazwa

Ośrodek Ksztalcenia Zawodowego w Garwolinie

Kontakt

25 682 29 11 // 662 056 195
garwolin@zdz.edu.pl

Adres

Zapisz się na szkolenie

Inne kursy w tej kategorii

Stosowanie środków ochrony roślin sprzętem naziemnym z wyłączeniem sprzętu montowanego na pojazdach szynowych oraz innego sprzętu stosowanego w kolejnictwie – kurs uzupełniający (270/011-018/21)

Miejsce: 09-402 Płock, ul. 1 Maja 7

Uzyskanie wiedzy i zaświadczenia z zakresu środków ochrony roślin

Termin szkolenia: 2021-03-18

Opiekun w żłobku lub klubie dziecięcym (210-01/005-118/2023)

Miejsce: 00-252 Warszawa,ul Podwale 13

Celem szkolenia jest teoretyczne i praktyczne przygotowanie słuchaczy w zakresie zasad organizowania i sprawowania opieki nad dziećmi w wieku do lat 3.

Termin szkolenia: 2023-02-03

HYDROSOMMELIER (210-01/032-118/2019)

Miejsce: 00-252 Warszawa,ul Podwale 13

Podnoszenie kwalifikacji i umiejętności, pogłębianie wiedzy z zakresu obsługi konsumenta, odkrywanie pasji w zawodzie

Termin szkolenia: 2019-03-30