CUKIERNIK wróć do listy

Numer edycji: 210-04/034-118/17

Cel szkolenia:
Nabycie wiedzy i umiejętności niezbędnych do podjęcia zatrudnienia na stanowisku cukiernika
Szkolenie trwa:
120H
Warunek uczestnictwa:
wykształcenie minimum podstawowe, badania na nosicielstwo, brak przeciwwskazań zdrowotnych
Zakres tematyczny szkolenia obejmuje:
Wiadomości wstępne z zakresu cukiernictwa | Surowce i materiały pomocnicze | Maszyny, sprzęt i wyposażenie do produkcji ciast | Sporządzanie kremów i innych mas do ciast | Wykańczanie wyrobów ciastkarskich | Przechowywanie i ekspozycja wyrobów cukierniczych | Przestrzeganie zasad dobrej praktyki higienicznej (GHP) i dobrej praktyki produkcyjnej (GMP) | HCCP- wdrożenie i dokumentacja

Organizator szkolenia

Nazwa

Ośrodek Ksztalcenia Zawodowego w Garwolinie

Kontakt

25 682 29 11 // 662 056 195
garwolin@zdz.edu.pl

Adres

Zapisz się na szkolenie

Inne kursy w tej kategorii

KONSERWACJA WÓZKÓW JEZDNIOWYCH PODNOŚNIKOWYCH Z MECHANICZNYM NAPĘDEM PODNOSZENIA (210-02/064-118/15)

Miejsce: ul.Wiśniowa 56, 02-520 Warszawa

Przygotowanie osób posiadających praktykę do egzaminu państwowego

Termin szkolenia: 2015-05-14

GLAZURNIK (210-06/078-018/20)

Miejsce: ul. Nasielska 48, 04-342 Warszawa

Usługa ma charakter edukacyjny. Zdobycie podstawowej wiedzy teoretycznej z zakresu stosowania okładzin oraz nabycie umiejętności wykonywania prac glazurniczych przy zachowaniu wymagań higieniczno – sanitarnych i bezpieczeństwa pracy.

Termin szkolenia: 2020-09-25

BHP SZKOLENIE OKRESOWE DLA PRACOWNIKÓW NA STANOWISKACH ROBOTNICZYCH (210-03/015-113/2017)

Miejsce: 05-120 Legionowo ul. Reymonta 6 B

aktualizacja i uzupełnienie wiedzy z zakresu BHP

Termin szkolenia: 2017-05-22