Numer edycji: 210-04/035-118/17
Cel szkolenia:
nabycie wiedzy i umiejętności niezbędnych do podjęcia zatrudnienia na stanowisku barman- kelner
Szkolenie trwa:
80H
Warunek uczestnictwa:
wykształcenie minimum ponadgimnazjalne, badania na nosicielstwo, brak przeciwwskazań zdrowotnych
Zakres tematyczny szkolenia obejmuje:
Towaroznawstwo | Technologia gastronomiczna | Zasady żywienia | Obsługa kelnerska- ćwiczenia praktyczne | Wyposażenie i sprzęt baru oraz organizacja i techniki pracy barmana | Przygotowanie baru do obsługi | Techniki sporządzania napojów i koktajli | Serwowanie napojów przy barze
Organizator szkolenia
Nazwa
Ośrodek Ksztalcenia Zawodowego w Garwolinie
Kontakt
25 682 29 11 // 662 056 195
garwolin@zdz.edu.pl
Adres
Inne kursy w tej kategorii
Miejsce: 00-252 Warszawa,ul Podwale 13
teoretyczne i praktyczne przygotowanie do wykonywania usług w zakresie henny drwi i rzęs oraz regulacji brwi
Termin szkolenia: 2016-01-29
Miejsce: ul. Nasielska 48, 04-342 Warszawa
przygotowanie do egzaminu kwalifikacyjnego przed Komisją powołaną przez Prezesa Urzędu Regulacji Energetyki
Termin szkolenia: 2020-12-16
Miejsce: 08-400 Garwolin, ul. Kościuszki 6/4
Zapoznanie kierowców pojazdów przewożących towary niebezpieczne z zagrożeniami wy-stępującymi podczas przewozu oraz przekazanie informacji niezbędnych dla zminimalizowania prawdopodobieństwa powstania wypadku, jak również przygotowanie ich do podjęcia działań zmierzających do ograniczenia skutków wypadku.
Termin szkolenia: 2016-03-19