KUCHARZ wróć do listy

Numer edycji: 210-01/111-018/2017

Cel szkolenia:
Przygotowanie do pracy w różnych placówkach gastronomicznych
Szkolenie trwa:
131H
Warunek uczestnictwa:
badania na nosicielstwo, brak przeciwwskazań zdrowotnych
Zakres tematyczny szkolenia obejmuje:
Zasady żywienia | BHP | Towaroznawstwo | Podstawowe zasady HACCP | Organizacja produkcji | Zajęcia praktyczne z zakresu gotowania

Organizator szkolenia

Nazwa

Centrum Kształcenia w Warszawie, ul.Podwale 13

Kontakt

22 831 83 48
podwale@zdz.edu.pl

Adres

Zapisz się na szkolenie

Inne kursy w tej kategorii

DOZÓR ORAZ EKSPLOATACJA URZĄDZEŃ, INSTALACJI I SIECI ELEKTROENERGETYCZNYCH - GRUPA 1 (210-02/025-112/17)

Miejsce: ul.Wiśniowa 56, 02-520 Warszawa

przygotowanie do egzaminu kwalifikacyjnego w zakresie dozoru oraz/lub eksploatacji urządzeń, instalacji i sieci elektroenergetycznych - Grupa 1

Termin szkolenia: 2017-04-03

KURS SPECJALISTYCZNY W ZAKRESIE PRZEWOZU MATERIAŁÓW I PRZEDMIOTÓW KLASY 1 (210-04/012-114/21)

Miejsce: 08-400 Garwolin, ul. Kościuszki 6/4

Zapoznanie słuchaczy ze specyfiką zagrożeń stwarzanych przez materiały i przedmioty wybuchowe, stopniowaniem zagrożeń i związanym z tym podziałem na podklasy od 1.1 do 1.6, stopniowaniem zagrożeń w obrębie grup zgodności, z rodzajami nalepek ostrzegawczych, sposobami oznakowania sztuk przesyłki, pojazdów i kontenerów przewożących materiały wybuchowe, z zasadami pakowania materiałów wybuchowych, stosowanymi z uwagi na utrzymanie wymaganego poziomu bezpieczeństwa,

Termin szkolenia: 2021-02-23

KONSERWACJA INSTALACJI GAZOWYCH (210-02/073-112/16)

Miejsce: ul.Wiśniowa 56, 02-520 Warszawa

przygotowanie do egzaminu kwalifikacyjnego w ww. zakresie

Termin szkolenia: 2016-07-12