KUCHARZ wróć do listy

Numer edycji: 210-01/111-018/2017

Cel szkolenia:
Przygotowanie do pracy w różnych placówkach gastronomicznych
Szkolenie trwa:
131H
Warunek uczestnictwa:
badania na nosicielstwo, brak przeciwwskazań zdrowotnych
Zakres tematyczny szkolenia obejmuje:
Zasady żywienia | BHP | Towaroznawstwo | Podstawowe zasady HACCP | Organizacja produkcji | Zajęcia praktyczne z zakresu gotowania

Organizator szkolenia

Nazwa

Centrum Kształcenia w Warszawie, ul.Podwale 13

Kontakt

22 831 83 48
podwale@zdz.edu.pl

Adres

Zapisz się na szkolenie

Inne kursy w tej kategorii

Dozór oraz eksploatacja urządzeń, instalacji i sieci energetycznych - Grupa 3 (210-06/021-112/23)

Miejsce: ul. Nasielska 48, 04-342 Warszawa

przygotowanie do egzaminu kwalifikacyjnego w zakresie dozoru oraz eksploatacji urządzeń, instalacji i sieci energetycznych gazowych

Termin szkolenia: 2023-03-15

KIEROWCA OPERATOR WÓZKÓW JEZDNIOWYCH (210-03/020-118/2016)

Miejsce: 05-120 Legionowo ul. Reymonta 6 B

przygotowanie do obsługi wózków jezdniowych i bezpiecznej wymiany butli

Termin szkolenia: 2016-11-15

EKSPLOATACJA URZĄDZEŃ, INSTALACJI I SIECI ELEKTROENERGETYCZNYCH - GRUPA 1 pkt 2,9,10 (210-06/104-112/18)

Miejsce: ul. Nasielska 48, 04-342 Warszawa

przygotowanie do egzaminu kwalifikacyjnego w zakresie eksploatacji urządzeń, instalacji i sieci elektroenergetycznych - Grupa 1 pkt. 2,9,10

Termin szkolenia: 2018-09-04