KUCHARZ wróć do listy

Numer edycji: 210-01/119-018/2017

Cel szkolenia:
Przygotowanie do pracy w różnych placówkach gastronomicznych
Szkolenie trwa:
121H
Warunek uczestnictwa:
badania na nosicielstwo, brak przeciwwskazań zdrowotnych
Zakres tematyczny szkolenia obejmuje:
Zasady żywienia | BHP | Towaroznawstwo | Podstawowe zasady HACCP | Organizacja produkcji | Zajęcia praktyczne z zakresu gotowania

Organizator szkolenia

Nazwa

Centrum Kształcenia w Warszawie, ul.Podwale 13

Kontakt

22 831 83 48
podwale@zdz.edu.pl

Adres

Zapisz się na szkolenie

Inne kursy w tej kategorii

Stosowanie środków ochrony roślin sprzętem naziemnym z wyłączeniem sprzętu montowanego na pojazdach szynowych oraz innego sprzętu stosowanego w kolejnictwie – kurs uzupełniający (270/015-018/22)

Miejsce: 09-402 Płock, ul. 1 Maja 7

Uzyskanie wiedzy i zaświadczenia z zakresu środków ochrony roślin

Termin szkolenia: 2022-04-12

EKSPLOATACJA URZĄDZEŃ I INSTALACJI ELEKTROENERGETYCZNYCH DO 1 KV (210-02/044-112/16)

Miejsce: ul.Wiśniowa 56, 02-520 Warszawa

przygotowanie do egzaminu kwalifikacyjnego w ww. zakresie

Termin szkolenia: 2016-04-27

OBSŁUGA URZĄDZEŃ ELEKTRYCZNYCH DO 1 KV (210-05/008-112/18)

Miejsce: 05-800 Pruszków, ul. Jasna 2

Celem kursu jest przygotowanie słuchaczy do egzaminu kwalifikacyjnego w zakresie dozoru i eksploatacji urządzeń i instalacji elektrycznych, zgodnie z rozporządzeniem Ministra Gospodarki, Pracy i Polityki Społecznej z dn. 28.04.2003 r. w sprawie szczegółowych zasad stwierdzania posiadania kwalifikacji przez osoby zajmujące się eksploatacją urządzeń, instalacji i sieci (Dz. U. Nr 89, poz. 828 z późn. zm.) w zakresie dozoru i eksploatacji urządzeń, instalacji i sieci energetycznych.

Termin szkolenia: 2018-02-19