Numer edycji: 210-01/002-118/2018
Cel szkolenia:
przygotowanie do wykonywania podstawowych prac w gastronomii
Szkolenie trwa:
40H
Warunek uczestnictwa:
badania na nosicielstwo
Zakres tematyczny szkolenia obejmuje:
BHP. Organizacja punktu gastronomicznego | Zasady GHP/GMP oraz system HACCAP. Zasady obsługi i prezentacja drobnego sprzętu kuchennego | Zasday GHP/GMP oraz system HACCAP. Obróbka wstępna warzyw i owoców. | Obróbka wstępna warzyw i owoców. Obróbka wstępna mięs i ryb | Obróbka wstępna ryb | Obróbka wstępna mięs, ryb, drobiu. Zasady przechowalnictwa. Mycie naczyń | Zasady przechowalnictwa. Mycie naczyń
Organizator szkolenia
Nazwa
Centrum Kształcenia w Warszawie, ul.Podwale 13
Kontakt
22 831 83 48
podwale@zdz.edu.pl
Adres
Inne kursy w tej kategorii
Miejsce: 05-120 Legionowo ul. Reymonta 6 B
przygotowanie do pracy sprzedawcy z umiejętnością obsługi kasy fiskalnej
Termin szkolenia: 2016-09-19
Miejsce: 05-800 Pruszków, ul. Jasna 2
Przygotowanie do podstawowych prac w recepcji i biurze.
Termin szkolenia: 2018-03-19
Miejsce: ul. Nasielska 48, 04-342 Warszawa
Zdobycie wiedzy i podstawowych umiejętności umozliwiających samodzilne wykonywanie cięcia blch, rur i innych emeltów satlowych z wykorzystaniem planika acetylenowo- tlenowego.
Termin szkolenia: 2017-05-22