Numer edycji: 210-01/002-118/2018
Cel szkolenia:
przygotowanie do wykonywania podstawowych prac w gastronomii
Szkolenie trwa:
40H
Warunek uczestnictwa:
badania na nosicielstwo
Zakres tematyczny szkolenia obejmuje:
BHP. Organizacja punktu gastronomicznego | Zasady GHP/GMP oraz system HACCAP. Zasady obsługi i prezentacja drobnego sprzętu kuchennego | Zasday GHP/GMP oraz system HACCAP. Obróbka wstępna warzyw i owoców. | Obróbka wstępna warzyw i owoców. Obróbka wstępna mięs i ryb | Obróbka wstępna ryb | Obróbka wstępna mięs, ryb, drobiu. Zasady przechowalnictwa. Mycie naczyń | Zasady przechowalnictwa. Mycie naczyń
Organizator szkolenia
Nazwa
Centrum Kształcenia w Warszawie, ul.Podwale 13
Kontakt
22 831 83 48
podwale@zdz.edu.pl
Adres
Inne kursy w tej kategorii
Miejsce: ul. Nasielska 48, 04-342 Warszawa
przygotowanie do egzaminu kwalifikacyjnego w zakresie eksploatacji urządzeń, instalacji i sieci elektroenergetycznych
Termin szkolenia: 2024-11-27
Miejsce: 09-402 Płock, ul. 1 Maja 7
praktyczne zapoznanie uczestników z obowiązującymi przepisami regulującymi prawa i obowiązki pracodawcy i pracownika, z organizacją pracy i zakresem obowiązków służb specjalistycznych wykonujących zadania z zakresu spraw kadrowych i finansowych.
Termin szkolenia: 2023-09-05
Miejsce: ul. Nasielska 48, 04-342 Warszawa
nabycie wiedzy teoretycznej i umiejętności praktycznych w zakresie wybranej metody spawania elektrycznego lub gazowego oraz uzyskanie uprawnień w odpowiednim zakresie wg wymagań normy PN-EN ISO 9606-1
Termin szkolenia: 2017-04-18