POMOC KUCHARZA wróć do listy

Numer edycji: 210-01/002-118/2018

Cel szkolenia:
przygotowanie do wykonywania podstawowych prac w gastronomii
Szkolenie trwa:
40H
Warunek uczestnictwa:
badania na nosicielstwo
Zakres tematyczny szkolenia obejmuje:
BHP. Organizacja punktu gastronomicznego | Zasady GHP/GMP oraz system HACCAP. Zasady obsługi i prezentacja drobnego sprzętu kuchennego | Zasday GHP/GMP oraz system HACCAP. Obróbka wstępna warzyw i owoców. | Obróbka wstępna warzyw i owoców. Obróbka wstępna mięs i ryb | Obróbka wstępna ryb | Obróbka wstępna mięs, ryb, drobiu. Zasady przechowalnictwa. Mycie naczyń | Zasady przechowalnictwa. Mycie naczyń

Organizator szkolenia

Nazwa

Centrum Kształcenia w Warszawie, ul.Podwale 13

Kontakt

22 831 83 48
podwale@zdz.edu.pl

Adres

Zapisz się na szkolenie

Inne kursy w tej kategorii

Eksploatacja urządzeń, instalacji i sieci elektroenergetycznych - Grupa 1 (210-06/144-112/24)

Miejsce: ul. Nasielska 48, 04-342 Warszawa

przygotowanie do egzaminu kwalifikacyjnego w zakresie eksploatacji urządzeń, instalacji i sieci elektroenergetycznych

Termin szkolenia: 2024-11-27

Kadry i płace w praktyce (270/088-318/23)

Miejsce: 09-402 Płock, ul. 1 Maja 7

praktyczne zapoznanie uczestników z obowiązującymi przepisami regulującymi prawa i obowiązki pracodawcy i pracownika, z organizacją pracy i zakresem obowiązków służb specjalistycznych wykonujących zadania z zakresu spraw kadrowych i finansowych.

Termin szkolenia: 2023-09-05

SPAWANIE ELEKTRYCZNE I GAZOWE (210-06/018-312/17)

Miejsce: ul. Nasielska 48, 04-342 Warszawa

nabycie wiedzy teoretycznej i umiejętności praktycznych w zakresie wybranej metody spawania elektrycznego lub gazowego oraz uzyskanie uprawnień w odpowiednim zakresie wg wymagań normy PN-EN ISO 9606-1

Termin szkolenia: 2017-04-18