POMOC KUCHARZA wróć do listy

Numer edycji: 210-01/002-118/2018

Cel szkolenia:
przygotowanie do wykonywania podstawowych prac w gastronomii
Szkolenie trwa:
40H
Warunek uczestnictwa:
badania na nosicielstwo
Zakres tematyczny szkolenia obejmuje:
BHP. Organizacja punktu gastronomicznego | Zasady GHP/GMP oraz system HACCAP. Zasady obsługi i prezentacja drobnego sprzętu kuchennego | Zasday GHP/GMP oraz system HACCAP. Obróbka wstępna warzyw i owoców. | Obróbka wstępna warzyw i owoców. Obróbka wstępna mięs i ryb | Obróbka wstępna ryb | Obróbka wstępna mięs, ryb, drobiu. Zasady przechowalnictwa. Mycie naczyń | Zasady przechowalnictwa. Mycie naczyń

Organizator szkolenia

Nazwa

Centrum Kształcenia w Warszawie, ul.Podwale 13

Kontakt

22 831 83 48
podwale@zdz.edu.pl

Adres

Zapisz się na szkolenie

Inne kursy w tej kategorii

SPRZEDAWCA Z OBSŁUGĄ KASY FISKALNEJ (210-03/018-118/2016)

Miejsce: 05-120 Legionowo ul. Reymonta 6 B

przygotowanie do pracy sprzedawcy z umiejętnością obsługi kasy fiskalnej

Termin szkolenia: 2016-09-19

POMOC BIUROWA W RECEPCJI - SEKRETARIACIE (210-05/015-118/18)

Miejsce: 05-800 Pruszków, ul. Jasna 2

Przygotowanie do podstawowych prac w recepcji i biurze.

Termin szkolenia: 2018-03-19

CIĘCIE TLENOWE PALNIKIEM GAZOWYM (210-06/026-018/17)

Miejsce: ul. Nasielska 48, 04-342 Warszawa

Zdobycie wiedzy i podstawowych umiejętności umozliwiających samodzilne wykonywanie cięcia blch, rur i innych emeltów satlowych z wykorzystaniem planika acetylenowo- tlenowego.

Termin szkolenia: 2017-05-22