Kucharz wróć do listy

Numer edycji: 210-01/026-018/2015

Cel szkolenia:
Przygotowanie do pracy w różnych placówkach gastronomicznych
Szkolenie trwa:
131H
Warunek uczestnictwa:
badania na nosicielstwo, brak przeciwwskazań zdrowotnych
Zakres tematyczny szkolenia obejmuje:
Zasady żywienia, bhp, towaroznawstwo, organizacja produkcji, podstawowe zasady HACCP, zajęcia praktyczne z zakresu gotowania

Organizator szkolenia

Nazwa

Centrum Kształcenia w Warszawie, ul.Podwale 13

Kontakt

22 831 83 48
podwale@zdz.edu.pl

Adres

Zapisz się na szkolenie

Inne kursy w tej kategorii

Stosowanie środków ochrony roślin sprzętem naziemnym z wyłączeniem sprzętu montowanego na pojazdach szynowych oraz innego sprzętu stosowanego w kolejnictwie – kurs uzupełniający (270/007-018/23)

Miejsce: 09-402 Płock, ul. 1 Maja 7

Uzyskanie wiedzy i zaświadczenia z zakresu środków ochrony roślin

Termin szkolenia: 2023-01-31

OBSŁUGA AUTOKLAWÓW, STERYLIZATORÓW MEDYCZNYCH (210-01/074-112/2017)

Miejsce: 00-252 Warszawa,ul Podwale 13

przygotowanie do egzaminu kwalifikacyjnego

Termin szkolenia: 2017-07-24

WARSZTATY AKTYWIZACJI ZAWODOWEJ Z MODUŁEM KOMPETENCJI CYFROWYCH (210-01/013-118/2022)

Miejsce: 00-252 Warszawa,ul Podwale 13

Celem kursu jest aktywizacja społeczna i edukacyjno-zawodowa oraz przygotowanie do podjęcia pracy

Termin szkolenia: 2022-03-21