Kucharz wróć do listy

Numer edycji: 210-01/026-018/2015

Cel szkolenia:
Przygotowanie do pracy w różnych placówkach gastronomicznych
Szkolenie trwa:
131H
Warunek uczestnictwa:
badania na nosicielstwo, brak przeciwwskazań zdrowotnych
Zakres tematyczny szkolenia obejmuje:
Zasady żywienia, bhp, towaroznawstwo, organizacja produkcji, podstawowe zasady HACCP, zajęcia praktyczne z zakresu gotowania

Organizator szkolenia

Nazwa

Centrum Kształcenia w Warszawie, ul.Podwale 13

Kontakt

22 831 83 48
podwale@zdz.edu.pl

Adres

Zapisz się na szkolenie

Inne kursy w tej kategorii

OBSŁUGA SUWNIC STEROWANYCH Z POZIOMU ROBOCZEGO (210-02/001-112/16)

Miejsce: ul.Wiśniowa 56, 02-520 Warszawa

przygotowanie do egzaminu kwalifikacyjnego przed Komisją UDT

Termin szkolenia: 2016-01-12

EKSPLOATACJA URZĄDZEŃ ELEKTROENERGETYCZNYCH GR. 1 (210-01/001-112/2020)

Miejsce: 00-252 Warszawa,ul Podwale 13

przygotowanie do egzaminu kwalifikacyjnego

Termin szkolenia: 2020-01-17

KIEROWCA OPERATOR WÓZKÓW JEZDNIOWYCH Z BEZPIECZNĄ WYMIANĄ BUTLI (210-05/064-118/17)

Miejsce: 05-800 Pruszków, ul. Jasna 2

Szkolenie obejmuje teoretyczne i praktyczne przygotowanie słuchaczy do uzyskania kwalifikacji wymaganych przy obsłudze wózków jezdniowych.

Termin szkolenia: 2017-09-11