Numer edycji: 210-01/026-018/2015
Cel szkolenia:
Przygotowanie do pracy w różnych placówkach gastronomicznych
Szkolenie trwa:
131H
Warunek uczestnictwa:
badania na nosicielstwo, brak przeciwwskazań zdrowotnych
Zakres tematyczny szkolenia obejmuje:
Zasady żywienia, bhp, towaroznawstwo, organizacja produkcji, podstawowe zasady HACCP, zajęcia praktyczne z zakresu gotowania
Organizator szkolenia
Nazwa
Centrum Kształcenia w Warszawie, ul.Podwale 13
Kontakt
22 831 83 48
podwale@zdz.edu.pl
Adres
Inne kursy w tej kategorii
Miejsce: 09-402 Płock, ul. 1 Maja 7
Uzyskanie wiedzy i zaświadczenia z zakresu środków ochrony roślin
Termin szkolenia: 2023-01-31
Miejsce: 00-252 Warszawa,ul Podwale 13
przygotowanie do egzaminu kwalifikacyjnego
Termin szkolenia: 2017-07-24
Miejsce: 00-252 Warszawa,ul Podwale 13
Celem kursu jest aktywizacja społeczna i edukacyjno-zawodowa oraz przygotowanie do podjęcia pracy
Termin szkolenia: 2022-03-21