Numer edycji: 500/003-018/18
Cel szkolenia:
uzyskanie nowych umiejętności z zakresu projektowania i wykonywania elementów i kompozycji z owoców i warzyw
Szkolenie trwa:
40H
Warunek uczestnictwa:
uczący się w zawodzie kucharz
Zakres tematyczny szkolenia obejmuje:
Carving - część teoretyczna | Carving - część praktyczna
Organizator szkolenia
Nazwa
ZDZ Warszawa - Oddział w Radzyminie
Kontakt
227866310
sekretariat@zdz-radzymin.pl
Adres
Inne kursy w tej kategorii
Miejsce: 00-252 Warszawa,ul Podwale 13
Przygotowanie do egzaminu kwalifikacyjnego
Termin szkolenia: 2016-10-25
Miejsce: 05-120 Legionowo ul. Reymonta 6 B
aktualizacja i uzupełnienie wiedzy z zakresu BHP
Termin szkolenia: 2015-11-06
Miejsce: 05-800 Pruszków, ul. Jasna 2
Przygotowanie słuchaczy do: uzyskania kwalifikacji oraz egzaminu dającego uprawnienia do obsługi dźwigów towarowo – osobowych.
Termin szkolenia: 2017-11-28