Carving wróć do listy

Numer edycji: 500/003-018/18

Cel szkolenia:
uzyskanie nowych umiejętności z zakresu projektowania i wykonywania elementów i kompozycji z owoców i warzyw
Szkolenie trwa:
40H
Warunek uczestnictwa:
uczący się w zawodzie kucharz
Zakres tematyczny szkolenia obejmuje:
Carving - część teoretyczna | Carving - część praktyczna

Organizator szkolenia

Nazwa

ZDZ Warszawa - Oddział w Radzyminie

Kontakt

227866310
sekretariat@zdz-radzymin.pl

Adres

Zapisz się na szkolenie

Inne kursy w tej kategorii

Język polski dla cudzoziemców (270/081-318/23)

Miejsce: 09-402 Płock, ul. 1 Maja 7

1) komunikowanie się w języku polskim w podstawowych sytuacjach codziennych związanych z organizacją życia w Polsce, podróżowaniem, załatwianiem spraw urzędowych; 2) pisanie krótkich tekstów oficjalnych i nieoficjalnych; 3) rozumienie najważniejszych treści i intencji zawartych w prostych tekstach pisanych i mówionych; 4) opanowanie podstawowego zasobu słownictwa, reguł gramatycznych, ortograficznych i interpunkcyjnych oraz wymowy i intonacji umożliwiających komunikowanie się z rodzimymi i nierodzimymi użytkownikami języka polskiego w oficjalnej i nieoficjalnej odmianie języka; 5) osiągnięcie przewidzianego na danym etapie kształcenia poziomu kompetencji komunikacyjnej oraz wiedzy o kulturze polskiej

Termin szkolenia: 2023-08-19

FRYZJER (210-01/046-118/2024)

Miejsce: 00-252 Warszawa,ul Podwale 13

teoretyczne i praktyczne przygotowanie do wykonywania usług w zakresie fryzjerstwa

Termin szkolenia: 2024-11-17

Stosowanie środków ochrony roślin sprzętem naziemnym z wyłączeniem sprzętu montowanego na pojazdach szynowych oraz innego sprzętu stosowanego w kolejnictwie – kurs uzupełniający (270/005-018/22)

Miejsce: 09-402 Płock, ul. 1 Maja 7

Uzyskanie wiedzy i zaświadczenia z zakresu środków ochrony roślin

Termin szkolenia: 2022-02-18