Carving wróć do listy

Numer edycji: 500/003-018/18

Cel szkolenia:
uzyskanie nowych umiejętności z zakresu projektowania i wykonywania elementów i kompozycji z owoców i warzyw
Szkolenie trwa:
40H
Warunek uczestnictwa:
uczący się w zawodzie kucharz
Zakres tematyczny szkolenia obejmuje:
Carving - część teoretyczna | Carving - część praktyczna

Organizator szkolenia

Nazwa

ZDZ Warszawa - Oddział w Radzyminie

Kontakt

227866310
sekretariat@zdz-radzymin.pl

Adres

Zapisz się na szkolenie

Inne kursy w tej kategorii

MONTER (210-05/031-118/19)

Miejsce: 05-800 Pruszków, ul. Jasna 2

Szkolenie obejmuje teoretyczne i praktyczne przygotowanie słuchaczy do uzyskania kwalifikacji wymaganych przy pracy na stanowisku Monter

Termin szkolenia: 2019-06-05

Fryzjer damsko-męski (270/089-018/23)

Miejsce: 09-402 Płock, ul. 1 Maja 7

Przygotowanie do wykonywania zadań zawodowych jako fryzjer damsko-męski

Termin szkolenia: 2023-09-10

KONSERWACJA INSTALACJI GAZOWYCH (210-02/028-112/16)

Miejsce: ul.Wiśniowa 56, 02-520 Warszawa

przygotowanie do egzaminu kwalifikacyjnego w ww. zakresie

Termin szkolenia: 2016-03-21