Numer edycji: 500/003-018/18
Cel szkolenia:
uzyskanie nowych umiejętności z zakresu projektowania i wykonywania elementów i kompozycji z owoców i warzyw
Szkolenie trwa:
40H
Warunek uczestnictwa:
uczący się w zawodzie kucharz
Zakres tematyczny szkolenia obejmuje:
Carving - część teoretyczna | Carving - część praktyczna
Organizator szkolenia
Nazwa
ZDZ Warszawa - Oddział w Radzyminie
Kontakt
227866310
sekretariat@zdz-radzymin.pl
Adres
Inne kursy w tej kategorii
Miejsce: 05-800 Pruszków, ul. Jasna 2
Szkolenie obejmuje teoretyczne i praktyczne przygotowanie słuchaczy do uzyskania kwalifikacji wymaganych przy pracy na stanowisku Monter
Termin szkolenia: 2019-06-05
Miejsce: 09-402 Płock, ul. 1 Maja 7
Przygotowanie do wykonywania zadań zawodowych jako fryzjer damsko-męski
Termin szkolenia: 2023-09-10
Miejsce: ul.Wiśniowa 56, 02-520 Warszawa
przygotowanie do egzaminu kwalifikacyjnego w ww. zakresie
Termin szkolenia: 2016-03-21