Carving wróć do listy

Numer edycji: 500/003-018/18

Cel szkolenia:
uzyskanie nowych umiejętności z zakresu projektowania i wykonywania elementów i kompozycji z owoców i warzyw
Szkolenie trwa:
40H
Warunek uczestnictwa:
uczący się w zawodzie kucharz
Zakres tematyczny szkolenia obejmuje:
Carving - część teoretyczna | Carving - część praktyczna

Organizator szkolenia

Nazwa

ZDZ Warszawa - Oddział w Radzyminie

Kontakt

227866310
sekretariat@zdz-radzymin.pl

Adres

Zapisz się na szkolenie

Inne kursy w tej kategorii

EKSPLOATACJA URZĄDZEŃ I INSTALACJI ENERGETYCZNYCH GR. 1 (210-01/073-012/2016)

Miejsce: 00-252 Warszawa,ul Podwale 13

Przygotowanie do egzaminu kwalifikacyjnego

Termin szkolenia: 2016-10-25

BHP SZKOLENIE OKRESOWE DLA PRACOWNIKÓW ADMINISTRACYJNO-BIUROWYCH (210-03/026-113/2015)

Miejsce: 05-120 Legionowo ul. Reymonta 6 B

aktualizacja i uzupełnienie wiedzy z zakresu BHP

Termin szkolenia: 2015-11-06

Obsługa dźwigów towarowo-osobowych (210-05/087-112/17)

Miejsce: 05-800 Pruszków, ul. Jasna 2

Przygotowanie słuchaczy do: uzyskania kwalifikacji oraz egzaminu dającego uprawnienia do obsługi dźwigów towarowo – osobowych.

Termin szkolenia: 2017-11-28