KUCHARZ wróć do listy

Numer edycji: 210-01/034-018/2018

Cel szkolenia:
Przygotowanie do pracy w różnych placówkach gastronomicznych
Szkolenie trwa:
200H
Warunek uczestnictwa:
badania na nosicielstwo, brak przeciwwskazań zdrowotnych
Zakres tematyczny szkolenia obejmuje:
Zasady żywienia | BHP | Towaroznawstwo | Podstawowe zasady HACCP | Organizacja produkcji | Zajęcia praktyczne z zakresu gotowania

Organizator szkolenia

Nazwa

Centrum Kształcenia w Warszawie, ul.Podwale 13

Kontakt

22 831 83 48
podwale@zdz.edu.pl

Adres

Zapisz się na szkolenie

Inne kursy w tej kategorii

OBSŁUGA URZĄDZEŃ DO NAPEŁNIANIA I OPRÓŻNIANIA ZBIORNIKÓW TRANSPORTOWYCH (210-06/108-112/23)

Miejsce: ul. Nasielska 48, 04-342 Warszawa

przygotowanie do egzaminu kwalifikacyjnego przed Komisją TDT

Termin szkolenia: 2023-11-15

OBSŁUGA SUWNIC STEROWANYCH Z POZIOMU ROBOCZEGO (210-02/041-112/16)

Miejsce: ul.Wiśniowa 56, 02-520 Warszawa

przygotowanie do egzaminu kwalifikacyjnego przed Komisją UDT

Termin szkolenia: 2016-04-20

Napełnianie zbiorników przenośnych (210-06/146-112/22)

Miejsce: ul. Nasielska 48, 04-342 Warszawa

zdobycie umiejętności w zakresie napełniania zbiorników przenośnych i przygotowanie do egzaminu sprawdzającego kwalifikacje wymagane przy napełnianiu zbiorników przenośnych (naczyń ciśnieniowych) o pojemności powyżej 350 cm3

Termin szkolenia: 2022-11-28