Numer edycji: 210-01/034-018/2018
Cel szkolenia:
Przygotowanie do pracy w różnych placówkach gastronomicznych
Szkolenie trwa:
200H
Warunek uczestnictwa:
badania na nosicielstwo, brak przeciwwskazań zdrowotnych
Zakres tematyczny szkolenia obejmuje:
Zasady żywienia | BHP | Towaroznawstwo | Podstawowe zasady HACCP | Organizacja produkcji | Zajęcia praktyczne z zakresu gotowania
Organizator szkolenia
Nazwa
Centrum Kształcenia w Warszawie, ul.Podwale 13
Kontakt
22 831 83 48
podwale@zdz.edu.pl
Adres
Inne kursy w tej kategorii
Miejsce: ul. Nasielska 48, 04-342 Warszawa
przygotowanie do egzaminu kwalifikacyjnego przed Komisją TDT
Termin szkolenia: 2023-11-15
Miejsce: ul.Wiśniowa 56, 02-520 Warszawa
przygotowanie do egzaminu kwalifikacyjnego przed Komisją UDT
Termin szkolenia: 2016-04-20
Miejsce: ul. Nasielska 48, 04-342 Warszawa
zdobycie umiejętności w zakresie napełniania zbiorników przenośnych i przygotowanie do egzaminu sprawdzającego kwalifikacje wymagane przy napełnianiu zbiorników przenośnych (naczyń ciśnieniowych) o pojemności powyżej 350 cm3
Termin szkolenia: 2022-11-28