Numer edycji: 210-01/034-018/2018
Cel szkolenia:
Przygotowanie do pracy w różnych placówkach gastronomicznych
Szkolenie trwa:
200H
Warunek uczestnictwa:
badania na nosicielstwo, brak przeciwwskazań zdrowotnych
Zakres tematyczny szkolenia obejmuje:
Zasady żywienia | BHP | Towaroznawstwo | Podstawowe zasady HACCP | Organizacja produkcji | Zajęcia praktyczne z zakresu gotowania
Organizator szkolenia
Nazwa
Centrum Kształcenia w Warszawie, ul.Podwale 13
Kontakt
22 831 83 48
podwale@zdz.edu.pl
Adres
Inne kursy w tej kategorii
Miejsce: ul. Komunalna 6
teoretyczne i praktyczne przygotowanie słuchaczy do podjęcia pracy w dziale ksiegowości róznych podmiotów gospodarczych
Termin szkolenia: 2018-04-17
Miejsce: 09-402 Płock, ul. 1 Maja 7
Uzyskanie wiedzy i zaświadczenia z zakresu środków ochrony roślin
Termin szkolenia: 2021-03-09
Miejsce: 08-400 Garwolin, ul. Kościuszki 6/4
Przygotowanie w zakresie napełniania zbiorników LPG wg zaświadczenia kat. TDT II ADR
Termin szkolenia: 2017-05-20