KUCHARZ wróć do listy

Numer edycji: 210-01/034-018/2018

Cel szkolenia:
Przygotowanie do pracy w różnych placówkach gastronomicznych
Szkolenie trwa:
200H
Warunek uczestnictwa:
badania na nosicielstwo, brak przeciwwskazań zdrowotnych
Zakres tematyczny szkolenia obejmuje:
Zasady żywienia | BHP | Towaroznawstwo | Podstawowe zasady HACCP | Organizacja produkcji | Zajęcia praktyczne z zakresu gotowania

Organizator szkolenia

Nazwa

Centrum Kształcenia w Warszawie, ul.Podwale 13

Kontakt

22 831 83 48
podwale@zdz.edu.pl

Adres

Zapisz się na szkolenie

Inne kursy w tej kategorii

Kurs podstaw księgowości (500/009-118/18)

Miejsce: ul. Komunalna 6

teoretyczne i praktyczne przygotowanie słuchaczy do podjęcia pracy w dziale ksiegowości róznych podmiotów gospodarczych

Termin szkolenia: 2018-04-17

Stosowanie środków ochrony roślin sprzętem naziemnym z wyłączeniem sprzętu montowanego na pojazdach szynowych oraz innego sprzętu stosowanego w kolejnictwie – kurs uzupełniający (270/003-018/21)

Miejsce: 09-402 Płock, ul. 1 Maja 7

Uzyskanie wiedzy i zaświadczenia z zakresu środków ochrony roślin

Termin szkolenia: 2021-03-09

NAPEŁNIANIE ZBIORNIKÓW POJAZDÓW SAMOCHODOWYCH ZASILANYCH GAZEM SKROPLONYM (LPG) (210-04/031-118/17)

Miejsce: 08-400 Garwolin, ul. Kościuszki 6/4

Przygotowanie w zakresie napełniania zbiorników LPG wg zaświadczenia kat. TDT II ADR

Termin szkolenia: 2017-05-20