KUCHARZ wróć do listy

Numer edycji: 210-01/034-018/2018

Cel szkolenia:
Przygotowanie do pracy w różnych placówkach gastronomicznych
Szkolenie trwa:
200H
Warunek uczestnictwa:
badania na nosicielstwo, brak przeciwwskazań zdrowotnych
Zakres tematyczny szkolenia obejmuje:
Zasady żywienia | BHP | Towaroznawstwo | Podstawowe zasady HACCP | Organizacja produkcji | Zajęcia praktyczne z zakresu gotowania

Organizator szkolenia

Nazwa

Centrum Kształcenia w Warszawie, ul.Podwale 13

Kontakt

22 831 83 48
podwale@zdz.edu.pl

Adres

Zapisz się na szkolenie

Inne kursy w tej kategorii

TECHNOLOG ROBÓT WYKOŃCZENIOWYCH (210-06/055-118/18)

Miejsce: ul. Nasielska 48, 04-342 Warszawa

Usługa ma charakter edukacyjny. Kurs ma na celu zdobycie podstawowej wiedzy teoretycznej oraz przygotowanie uczestników do samodzielnego wykonywania prac z zakresu: montażu płyt gipsowych, tynkowania, malowania, tapetowania pomieszczeń biurowych lub mieszkalnych oraz prac glazurniczych , przy zachowaniu wymagań higieniczno – sanitarnych i bezpieczeństwa pracy oraz ochrony środowiska.

Termin szkolenia: 2018-04-18

Podstawy obsługi komputera (210-05/088-318/15)

Miejsce: 05-800 Pruszków, ul. Jasna 2

Celem kursu jest przekazanie słuchaczom wiadomości z zakresu podstaw obsługi komputera / środowisko Windows/ pakiet MS Office

Termin szkolenia: 2015-11-16

Opiekun osób starszych i dzieci niepełnosprawnych (270/058-318/23)

Miejsce: 09-402 Płock, ul. 1 Maja 7

Przekazanie słuchaczom wiadomości i wyrobienie umiejętności w zakresie niezbędnym do wykonywania czynności opiekuna osób starszych i niepełnosprawnych.

Termin szkolenia: 2023-05-08