KUCHARZ Z UPRAWNIENIAMI DO OBSŁUGI URZĄDZEŃ ELEKTROTERMICZNYCH wróć do
listy
Numer edycji: 210-01/051-118/2018
Cel szkolenia:
Przygotowanie do pracy w różnych placówkach gastronomicznych
Szkolenie trwa:
70H
Warunek uczestnictwa:
badania na nosicielstwo, brak przeciwwskazań zdrowotnych
Zakres tematyczny szkolenia obejmuje:
Zasady żywienia | BHP | Towaroznawstwo | Podstawowe zasady HACCP | Organizacja produkcji | Zajęcia praktyczne z zakresu gotowania
Organizator szkolenia
Nazwa
Centrum Kształcenia w Warszawie, ul.Podwale 13
Kontakt
22 831 83 48
podwale@zdz.edu.pl
Adres
Inne kursy w tej kategorii
Miejsce: 08-400 Garwolin, ul. Kościuszki 6/4
Podstawa prawna: rozporządzenie Ministra Pracy i Polityki Socjalnej z dnia 27 lipca 2004r. w sprawie szczegółowych zasad szkolenia w dziedzinie bezpieczeństwa i higieny pracy (Dz. U. Nr 180, poz. 1860).
Termin szkolenia: 2017-02-24
Miejsce: 00-252 Warszawa,ul Podwale 13
Przygotowanie do pracy na stanowisku archiwisty
Termin szkolenia: 2020-02-11
Miejsce: 08-400 Garwolin, ul. Kościuszki 6/4
Zapoznanie kierowców pojazdów przewożących towary niebezpieczne z zagrożeniami wy-stępującymi podczas przewozu oraz przekazanie informacji niezbędnych dla zminimalizowania prawdopodobieństwa powstania wypadku, jak również przygotowanie ich do podjęcia działań zmierzających do ograniczenia skutków wypadku.
Termin szkolenia: 2015-09-05