KUCHARZ Z UPRAWNIENIAMI DO OBSŁUGI URZĄDZEŃ ELEKTROTERMICZNYCH wróć do listy

Numer edycji: 210-01/051-118/2018

Cel szkolenia:
Przygotowanie do pracy w różnych placówkach gastronomicznych
Szkolenie trwa:
70H
Warunek uczestnictwa:
badania na nosicielstwo, brak przeciwwskazań zdrowotnych
Zakres tematyczny szkolenia obejmuje:
Zasady żywienia | BHP | Towaroznawstwo | Podstawowe zasady HACCP | Organizacja produkcji | Zajęcia praktyczne z zakresu gotowania

Organizator szkolenia

Nazwa

Centrum Kształcenia w Warszawie, ul.Podwale 13

Kontakt

22 831 83 48
podwale@zdz.edu.pl

Adres

Zapisz się na szkolenie

Inne kursy w tej kategorii

DOZÓR oraz EKSPLOATACJA URZĄDZEŃ, INSTALACJI i SIECI ELEKTROENERGETYCZNYCH - GRUPA 1 (210-06/116-112/23)

Miejsce: ul. Nasielska 48, 04-342 Warszawa

przygotowanie do egzaminu kwalifikacyjnego w zakresie dozoru oraz eksploatacji urządzeń, instalacji i sieci elektroenergetycznych

Termin szkolenia: 2023-12-08

OBSŁUGA URZĄDZEŃ TRANSPORTU BLISKIEGO /WÓZKI ./ (210-05/017-118/19)

Miejsce: 05-800 Pruszków, ul. Jasna 2

Przygotowanie słuchaczy do egzaminu przed Komisją Urzędu Dozoru Technicznego

Termin szkolenia: 2019-05-06

OBSŁUGA URZĄDZEŃ TRANSPORTU BLISKIEGO /WÓZKI ./ (210-05/054-118/19)

Miejsce: 05-800 Pruszków, ul. Jasna 2

Przygotowanie słuchaczy do egzaminu przed Komisją Urzędu Dozoru Technicznego

Termin szkolenia: 2019-11-26