KUCHARZ Z UPRAWNIENIAMI DO OBSŁUGI URZĄDZEŃ ELEKTROTERMICZNYCH wróć do listy

Numer edycji: 210-01/051-118/2018

Cel szkolenia:
Przygotowanie do pracy w różnych placówkach gastronomicznych
Szkolenie trwa:
70H
Warunek uczestnictwa:
badania na nosicielstwo, brak przeciwwskazań zdrowotnych
Zakres tematyczny szkolenia obejmuje:
Zasady żywienia | BHP | Towaroznawstwo | Podstawowe zasady HACCP | Organizacja produkcji | Zajęcia praktyczne z zakresu gotowania

Organizator szkolenia

Nazwa

Centrum Kształcenia w Warszawie, ul.Podwale 13

Kontakt

22 831 83 48
podwale@zdz.edu.pl

Adres

Zapisz się na szkolenie

Inne kursy w tej kategorii

BHP-SZKOLENIE OKRESOWE DLA PRACODAWCÓW I OSÓB KIERUJĄCYCH PRACOWNIKAMI (210-04/010-113/17)

Miejsce: 08-400 Garwolin, ul. Kościuszki 6/4

Podstawa prawna: rozporządzenie Ministra Pracy i Polityki Socjalnej z dnia 27 lipca 2004r. w sprawie szczegółowych zasad szkolenia w dziedzinie bezpieczeństwa i higieny pracy (Dz. U. Nr 180, poz. 1860).

Termin szkolenia: 2017-02-24

ARCHIWISTA (210-01/011-018/2020)

Miejsce: 00-252 Warszawa,ul Podwale 13

Przygotowanie do pracy na stanowisku archiwisty

Termin szkolenia: 2020-02-11

ADR - KURS PODSTAWOWY (210-04/061-014/2015)

Miejsce: 08-400 Garwolin, ul. Kościuszki 6/4

Zapoznanie kierowców pojazdów przewożących towary niebezpieczne z zagrożeniami wy-stępującymi podczas przewozu oraz przekazanie informacji niezbędnych dla zminimalizowania prawdopodobieństwa powstania wypadku, jak również przygotowanie ich do podjęcia działań zmierzających do ograniczenia skutków wypadku.

Termin szkolenia: 2015-09-05