KUCHARZ Z UPRAWNIENIAMI DO OBSŁUGI URZĄDZEŃ ELEKTROTERMICZNYCH wróć do
listy
Numer edycji: 210-01/052-118/2018
Cel szkolenia:
Przygotowanie do pracy w różnych placówkach gastronomicznych
Szkolenie trwa:
100H
Warunek uczestnictwa:
badania na nosicielstwo, brak przeciwwskazań zdrowotnych
Zakres tematyczny szkolenia obejmuje:
Zasady żywienia | BHP | Towaroznawstwo | Podstawowe zasady HACCP | Organizacja produkcji | Zajęcia praktyczne z zakresu gotowania
Organizator szkolenia
Nazwa
Centrum Kształcenia w Warszawie, ul.Podwale 13
Kontakt
22 831 83 48
podwale@zdz.edu.pl
Adres
Inne kursy w tej kategorii
Miejsce: ul. Nasielska 48, 04-342 Warszawa
PRZYGOTOWANIE UCZESTNIKÓW SZKOLENIA DO EGZAMINU KWALIFIKACYJNEGO W ZAKRESIE DOZORU ORAZ/LUB EKSPLOATACJI URZĄDZEŃ, INSTALACJI I SIECI ELEKTROENERGETYCZNYCH
Termin szkolenia: 2021-10-07
Miejsce: 05-800 Pruszków, ul. Jasna 2
Teoretyczne i praktyczne przygotowanie słuchaczy do uzyskania kwalifikacji wymaganych przy pracy na stanowisku sprzedawcy, z obsługą programów fakturujących oraz obsługą kas fiskalnych
Termin szkolenia: 2017-12-12
Miejsce: 08-400 Garwolin, ul. Kościuszki 6/4
przygotowanie do egzaminu kwalifikacyjnego przed komisją URE
Termin szkolenia: 2020-07-23