POMOC KUCHENNA wróć do listy

Numer edycji: 210-05/057-118/18

Cel szkolenia:
Szkolenie obejmuje teoretyczne i praktyczne przygotowanie słuchaczy do uzyskania kwalifikacji wymaganych przy pracy na stanowisku Pomoc Kuchenna.
Szkolenie trwa:
60H
Warunek uczestnictwa:
 ukończone 16 lat  badania sanitarno- epidemiologiczne
Zakres tematyczny szkolenia obejmuje:
Technologia gastronomiczna. | Maszyny i urządzenia. | Organizacja stanowiska pracy, zagadnienia BHP. | Obróbka wstępna surowców | Podstawowe zasady HCCAP | Zajęcia praktyczne

Organizator szkolenia

Nazwa

Ośrodek Kształcenia Zawodowego w Pruszkowie

Kontakt

tel./fax: 22 758 71 60,
pruszkow@zdz.edu.pl

Adres

Zapisz się na szkolenie

Inne kursy w tej kategorii

SPAWANIE ELEKTRYCZNE (210-06/119-112/24)

Miejsce: ul. Nasielska 48, 04-342 Warszawa

nabycie wiedzy teoretycznej i umiejętności praktycznych w zakresie wybranej metody spawania elektrycznego

Termin szkolenia: 2024-10-15

ADR - KURS PODSTAWOWY (210-04/085-114/18)

Miejsce: 08-400 Garwolin, ul. Kościuszki 6/4

Zapoznanie kierowców pojazdów przewożących towary niebezpieczne z zagrożeniami wy-stępującymi podczas przewozu oraz przekazanie informacji niezbędnych dla zminimalizowania prawdopodobieństwa powstania wypadku, jak również przygotowanie ich do podjęcia działań zmierzających do ograniczenia skutków wypadku.

Termin szkolenia: 2018-12-01

Spawanie metodą MAG (210-06/071-112/18)

Miejsce: ul. Nasielska 48, 04-342 Warszawa

Teoretyczne i praktyczne przygotowanie uczestników szkolenia do egzaminu końcowego według wytycznych programów nauczania Związku Zakładów Doskonalenia Zawodowego w zakresie spawanie blach i rur spoinami pachwinowymi metodą MAG (135) i uzyskanie uprawnień w odpowiednim zakresie wg wymagań normy PN-EN ISO 9606-1

Termin szkolenia: 2018-05-17