POMOC KUCHENNA wróć do listy

Numer edycji: 210-05/057-118/18

Cel szkolenia:
Szkolenie obejmuje teoretyczne i praktyczne przygotowanie słuchaczy do uzyskania kwalifikacji wymaganych przy pracy na stanowisku Pomoc Kuchenna.
Szkolenie trwa:
60H
Warunek uczestnictwa:
 ukończone 16 lat  badania sanitarno- epidemiologiczne
Zakres tematyczny szkolenia obejmuje:
Technologia gastronomiczna. | Maszyny i urządzenia. | Organizacja stanowiska pracy, zagadnienia BHP. | Obróbka wstępna surowców | Podstawowe zasady HCCAP | Zajęcia praktyczne

Organizator szkolenia

Nazwa

Ośrodek Kształcenia Zawodowego w Pruszkowie

Kontakt

tel./fax: 22 758 71 60,
pruszkow@zdz.edu.pl

Adres

Zapisz się na szkolenie

Inne kursy w tej kategorii

Obsługa suwnic, wciągników i wciągarek ogólnego przeznaczenia (210-06/124-112/24)

Miejsce: ul. Nasielska 48, 04-342 Warszawa

przygotowanie do egzaminu kwalifikacyjnego UDT/TDT w zakresie obsługi suwnic, wciągników i wciągarek ogólnego przeznaczenia

Termin szkolenia: 2024-10-28

Obsługa podestów ruchomych (210-06/149-112/22)

Miejsce: ul. Nasielska 48, 04-342 Warszawa

przygotowanie do egzaminu kwalifikacyjnego UDT/TDT w zakresie obsługi podestów ruchomych

Termin szkolenia: 2022-12-01

Obsługa gilotyny Perfekta 76C (210-01/015-118/2023)

Miejsce: 00-252 Warszawa,ul Podwale 13

przygotowanie do bezpiecznego użytkowania gilotyny

Termin szkolenia: 2023-03-31