Numer edycji: 210-05/057-118/18
Cel szkolenia:
Szkolenie obejmuje teoretyczne i praktyczne przygotowanie słuchaczy do uzyskania kwalifikacji wymaganych przy pracy na stanowisku Pomoc Kuchenna.
Szkolenie trwa:
60H
Warunek uczestnictwa:
ukończone 16 lat
badania sanitarno- epidemiologiczne
Zakres tematyczny szkolenia obejmuje:
Technologia gastronomiczna. | Maszyny i urządzenia. | Organizacja stanowiska pracy, zagadnienia BHP. | Obróbka wstępna surowców | Podstawowe zasady HCCAP | Zajęcia praktyczne
Organizator szkolenia
Nazwa
Ośrodek Kształcenia Zawodowego w Pruszkowie
Kontakt
tel./fax: 22 758 71 60,
pruszkow@zdz.edu.pl
Adres
Inne kursy w tej kategorii
Miejsce: ul. Nasielska 48, 04-342 Warszawa
przygotowanie do egzaminu kwalifikacyjnego UDT/TDT w zakresie obsługi suwnic, wciągników i wciągarek ogólnego przeznaczenia
Termin szkolenia: 2024-10-28
Miejsce: ul. Nasielska 48, 04-342 Warszawa
przygotowanie do egzaminu kwalifikacyjnego UDT/TDT w zakresie obsługi podestów ruchomych
Termin szkolenia: 2022-12-01
Miejsce: 00-252 Warszawa,ul Podwale 13
przygotowanie do bezpiecznego użytkowania gilotyny
Termin szkolenia: 2023-03-31