POMOC KUCHENNA wróć do listy

Numer edycji: 210-05/057-118/18

Cel szkolenia:
Szkolenie obejmuje teoretyczne i praktyczne przygotowanie słuchaczy do uzyskania kwalifikacji wymaganych przy pracy na stanowisku Pomoc Kuchenna.
Szkolenie trwa:
60H
Warunek uczestnictwa:
 ukończone 16 lat  badania sanitarno- epidemiologiczne
Zakres tematyczny szkolenia obejmuje:
Technologia gastronomiczna. | Maszyny i urządzenia. | Organizacja stanowiska pracy, zagadnienia BHP. | Obróbka wstępna surowców | Podstawowe zasady HCCAP | Zajęcia praktyczne

Organizator szkolenia

Nazwa

Ośrodek Kształcenia Zawodowego w Pruszkowie

Kontakt

tel./fax: 22 758 71 60,
pruszkow@zdz.edu.pl

Adres

Zapisz się na szkolenie

Inne kursy w tej kategorii

Bezpieczeństwo aplikacji webowych (210-01/046-118/2018)

Miejsce: 00-252 Warszawa,ul Podwale 13

doskonalenie

Termin szkolenia: 2018-09-19

EKSPLOATACJA URZĄDZEŃ I INSTALACJI ENERGETYCZNYCH GR. 1 (210-01/059-012/2017)

Miejsce: 00-252 Warszawa,ul Podwale 13

Przygotowanie do egzaminu kwalifikacyjnego

Termin szkolenia: 2017-05-30

SZKOLENIE OKRESOWE DLA KIEROWCÓW (210-04/050-115/23)

Miejsce: 08-400 Garwolin, ul. Kościuszki 6/4

Uzyskanie świadectwa kwalifikacji zawodowych dla kierowców

Termin szkolenia: 2023-07-21