Numer edycji: 210-01/074-118/2018
Cel szkolenia:
przygotowanie do wykonywania podstawowych prac w gastronomii
Szkolenie trwa:
40H
Warunek uczestnictwa:
badania na nosicielstwo
Zakres tematyczny szkolenia obejmuje:
BHP. Organizacja punktu gastronomicznego | Zasady GHP/GMP oraz system HACCAP. Zasady obsługi i prezentacja drobnego sprzętu kuchennego | Zasday GHP/GMP oraz system HACCAP. Obróbka wstępna warzyw i owoców. | Obróbka wstępna warzyw i owoców. Obróbka wstępna mięs i ryb | Obróbka wstępna ryb | Obróbka wstępna mięs, ryb, drobiu. Zasady przechowalnictwa. Mycie naczyń | Zasady przechowalnictwa. Mycie naczyń
Organizator szkolenia
Nazwa
Centrum Kształcenia w Warszawie, ul.Podwale 13
Kontakt
22 831 83 48
podwale@zdz.edu.pl
Adres
Inne kursy w tej kategorii
Miejsce: 09-402 Płock, ul. 1 Maja 7
Uzyskanie wiedzy i zaświadczenia z zakresu środków ochrony roślin
Termin szkolenia: 2023-01-31
Miejsce: 08-400 Garwolin, ul. Kościuszki 6/4
Przygotowanie teoretyczne i praktyczne do uzyskania świadectwa przeszkolenia doradcy do spraw bezpieczeństwa w zakresie przewozu drogowego lub kolejowego towarów niebezpiecznych, po złożeniu egzaminu państwowego przed Komisją powołaną przez Ministra Transportu, Budownictwa i Gospodarki Morskiej.
Termin szkolenia: 2016-01-29
Miejsce: 08-400 Garwolin, ul. Kościuszki 6/4
Przygotowanie do samodzielnego prowadzenia wózka jezdniowego z napędem silnikowym i wykonywania operacji manewrowych osprzętem wózka. Wydawane uprawnienia są bezterminowe.
Termin szkolenia: 2023-01-17