POMOC KUCHARZA wróć do listy

Numer edycji: 210-01/074-118/2018

Cel szkolenia:
przygotowanie do wykonywania podstawowych prac w gastronomii
Szkolenie trwa:
40H
Warunek uczestnictwa:
badania na nosicielstwo
Zakres tematyczny szkolenia obejmuje:
BHP. Organizacja punktu gastronomicznego | Zasady GHP/GMP oraz system HACCAP. Zasady obsługi i prezentacja drobnego sprzętu kuchennego | Zasday GHP/GMP oraz system HACCAP. Obróbka wstępna warzyw i owoców. | Obróbka wstępna warzyw i owoców. Obróbka wstępna mięs i ryb | Obróbka wstępna ryb | Obróbka wstępna mięs, ryb, drobiu. Zasady przechowalnictwa. Mycie naczyń | Zasady przechowalnictwa. Mycie naczyń

Organizator szkolenia

Nazwa

Centrum Kształcenia w Warszawie, ul.Podwale 13

Kontakt

22 831 83 48
podwale@zdz.edu.pl

Adres

Zapisz się na szkolenie

Inne kursy w tej kategorii

Stosowanie środków ochrony roślin sprzętem naziemnym z wyłączeniem sprzętu montowanego na pojazdach szynowych oraz innego sprzętu stosowanego w kolejnictwie – kurs uzupełniający (270/007-018/23)

Miejsce: 09-402 Płock, ul. 1 Maja 7

Uzyskanie wiedzy i zaświadczenia z zakresu środków ochrony roślin

Termin szkolenia: 2023-01-31

DORADCA DGSA ADR (210-04/009-314/16)

Miejsce: 08-400 Garwolin, ul. Kościuszki 6/4

Przygotowanie teoretyczne i praktyczne do uzyskania świadectwa przeszkolenia doradcy do spraw bezpieczeństwa w zakresie przewozu drogowego lub kolejowego towarów niebezpiecznych, po złożeniu egzaminu państwowego przed Komisją powołaną przez Ministra Transportu, Budownictwa i Gospodarki Morskiej.

Termin szkolenia: 2016-01-29

KIEROWCA WÓZKÓW JEZDNIOWYCH PODNOŚNIKOWYCH (210-04/002-118/2023)

Miejsce: 08-400 Garwolin, ul. Kościuszki 6/4

Przygotowanie do samodzielnego prowadzenia wózka jezdniowego z napędem silnikowym i wykonywania operacji manewrowych osprzętem wózka. Wydawane uprawnienia są bezterminowe.

Termin szkolenia: 2023-01-17