POMOC KUCHARZA Z OBSŁUGĄ URZĄDZEŃ ELEKTROTERMICZNYCH wróć do listy

Numer edycji: 210-01/075-118/2018

Cel szkolenia:
przygotowanie do wykonywania podstawowych prac w gastronomii
Szkolenie trwa:
55H
Warunek uczestnictwa:
badania na nosicielstwo
Zakres tematyczny szkolenia obejmuje:
BHP. Organizacja punktu gastronomicznego | Zasady GHP/GMP oraz system HACCAP. Zasady obsługi i prezentacja drobnego sprzętu kuchennego | Zasday GHP/GMP oraz system HACCAP. Obróbka wstępna warzyw i owoców. | Obróbka wstępna warzyw i owoców. Obróbka wstępna mięs i ryb | Obróbka wstępna ryb | Obróbka wstępna mięs, ryb, drobiu. Zasady przechowalnictwa. Mycie naczyń | Zasady przechowalnictwa. Mycie naczyń

Organizator szkolenia

Nazwa

Centrum Kształcenia w Warszawie, ul.Podwale 13

Kontakt

22 831 83 48
podwale@zdz.edu.pl

Adres

Zapisz się na szkolenie

Inne kursy w tej kategorii

KONSERWACJA WÓZKÓW JEZDNIOWYCH PODNOŚNIKOWYCH Z MECHANICZNYM NAPĘDEM PODNOSZENIA (210-06/062-112/18)

Miejsce: ul. Nasielska 48, 04-342 Warszawa

Przygotowanie osób posiadających praktykę do egzaminu państwowego

Termin szkolenia: 2018-05-14

ADR - (KURS SPECJALISTYCZNY- kl. 1 MATERIAŁY WYBUCHOWE) -PRZEWÓZ TOWARÓW NIEBEZPIECZNYCH W RUCHU KRAJOWYM I MIĘDZYNARODOWYM (210-04/001-014/2015)

Miejsce: 08-400 Garwolin, ul. Kościuszki 6/4

Uzupełnienie zakresu uprawnień podstawowych o przewóz materiałów wybuchowych w ruchu krajowym i międzynarodowym

Termin szkolenia: 2015-01-02

SZKOLENIE OKRESOWE DLA KIEROWCÓW (210-04/058-115/23)

Miejsce: 08-400 Garwolin, ul. Kościuszki 6/4

Uzyskanie świadectwa kwalifikacji zawodowych dla kierowców

Termin szkolenia: 2023-08-25