POMOC KUCHARZA Z OBSŁUGĄ URZĄDZEŃ ELEKTROTERMICZNYCH wróć do
listy
Numer edycji: 210-01/075-118/2018
Cel szkolenia:
przygotowanie do wykonywania podstawowych prac w gastronomii
Szkolenie trwa:
55H
Warunek uczestnictwa:
badania na nosicielstwo
Zakres tematyczny szkolenia obejmuje:
BHP. Organizacja punktu gastronomicznego | Zasady GHP/GMP oraz system HACCAP. Zasady obsługi i prezentacja drobnego sprzętu kuchennego | Zasday GHP/GMP oraz system HACCAP. Obróbka wstępna warzyw i owoców. | Obróbka wstępna warzyw i owoców. Obróbka wstępna mięs i ryb | Obróbka wstępna ryb | Obróbka wstępna mięs, ryb, drobiu. Zasady przechowalnictwa. Mycie naczyń | Zasady przechowalnictwa. Mycie naczyń
Organizator szkolenia
Nazwa
Centrum Kształcenia w Warszawie, ul.Podwale 13
Kontakt
22 831 83 48
podwale@zdz.edu.pl
Adres
Inne kursy w tej kategorii
Miejsce: ul. Nasielska 48, 04-342 Warszawa
Przygotowanie osób posiadających praktykę do egzaminu państwowego
Termin szkolenia: 2018-05-14
Miejsce: 08-400 Garwolin, ul. Kościuszki 6/4
Uzupełnienie zakresu uprawnień podstawowych o przewóz materiałów wybuchowych w ruchu krajowym i międzynarodowym
Termin szkolenia: 2015-01-02
Miejsce: 08-400 Garwolin, ul. Kościuszki 6/4
Uzyskanie świadectwa kwalifikacji zawodowych dla kierowców
Termin szkolenia: 2023-08-25