POMOC KUCHARZA Z OBSŁUGĄ URZĄDZEŃ ELEKTROTERMICZNYCH wróć do listy

Numer edycji: 210-01/075-118/2018

Cel szkolenia:
przygotowanie do wykonywania podstawowych prac w gastronomii
Szkolenie trwa:
55H
Warunek uczestnictwa:
badania na nosicielstwo
Zakres tematyczny szkolenia obejmuje:
BHP. Organizacja punktu gastronomicznego | Zasady GHP/GMP oraz system HACCAP. Zasady obsługi i prezentacja drobnego sprzętu kuchennego | Zasday GHP/GMP oraz system HACCAP. Obróbka wstępna warzyw i owoców. | Obróbka wstępna warzyw i owoców. Obróbka wstępna mięs i ryb | Obróbka wstępna ryb | Obróbka wstępna mięs, ryb, drobiu. Zasady przechowalnictwa. Mycie naczyń | Zasady przechowalnictwa. Mycie naczyń

Organizator szkolenia

Nazwa

Centrum Kształcenia w Warszawie, ul.Podwale 13

Kontakt

22 831 83 48
podwale@zdz.edu.pl

Adres

Zapisz się na szkolenie

Inne kursy w tej kategorii

Spawanie metodą MAG (210-06/067-112/18)

Miejsce: ul. Nasielska 48, 04-342 Warszawa

Teoretyczne i praktyczne przygotowanie uczestników szkolenia do egzaminu końcowego według wytycznych programów nauczania Związku Zakładów Doskonalenia Zawodowego w zakresie spawanie blach i rur spoinami pachwinowymi metodą MAG (135) i uzyskanie uprawnień w odpowiednim zakresie wg wymagań normy PN-EN ISO 9606-1

Termin szkolenia: 2018-05-17

BHP-SZKOLENIE OKRESOWE DLA PRACOWNIKÓW NA STANOWISKACH ROBOTNICZYCH (210-04/053-113/20)

Miejsce: 08-400 Garwolin, ul. Kościuszki 6/4

Podstawa prawna: rozporządzenie Ministra Pracy i Polityki Socjalnej z dnia 27 lipca 2004r. w sprawie szczegółowych zasad szkolenia w dziedzinie bezpieczeństwa i higieny pracy (Dz. U. Nr 180, poz. 1860).

Termin szkolenia: 2020-07-27

OBSŁUGA URZĄDZEŃ DO NAPEŁNIANIA I OPRÓŻNIANIA ZBIORNIKÓW TRANSPORTOWYCH (210-04/086-118/23)

Miejsce: 08-400 Garwolin, ul. Kościuszki 6/4

Zapoznanie z tematyką osób zajmujących się obsługą urzadzeń do napełniania i oprózniania zbiorników transportowych (cystern)

Termin szkolenia: 2023-11-29