Numer edycji: KELNER - MISTRZ SPRZEDAŻY
Cel szkolenia:
teoretyczne i praktyczne przygotowanie do obsługi gości w zakładach gastronomicznych
Szkolenie trwa:
8H
Warunek uczestnictwa:
Posiadanie wykształcenia podstawowego.
Zakres tematyczny szkolenia obejmuje:
Podstawowe wymagania higieny w produkcji w przechowywaniu i obrocie środkami spożywczymi, rachunkowość podstawy żywienia, wyposażenie techniczne z towaroznawstwem przemysłowym, obsługę konsumenta, technologię gastronomiczną z towaroznawstwem spożywczym, zajęcia praktyczne.
Organizator szkolenia
Nazwa
Centrum Kształcenia w Warszawie, ul.Podwale 13
Kontakt
22 831 83 48
podwale@zdz.edu.pl
Adres
Inne kursy w tej kategorii
Miejsce: 00-252 Warszawa,ul Podwale 13
Przygotowanie teoretyczne i praktyczne do wykonywania zabiegów kosmetycznych
Termin szkolenia: 2019-07-06
Miejsce: 05-800 Pruszków, ul. Jasna 2
Szkolenie obejmuje teoretyczne i praktyczne przygotowanie słuchaczy do uzyskanie kwalifikacji wymaganych przy obsłudze wózków jezdniowych podnośnikowych.
Termin szkolenia: 2017-09-25
Miejsce: 08-400 Garwolin, ul. Kościuszki 6/4
Przygotowanie słuchaczy do egzaminu sprawdzającego kwalifikacje
Termin szkolenia: 2019-11-06