POMOC KUCHARZA wróć do listy

Numer edycji: 210-01/015-118/2019

Cel szkolenia:
przygotowanie do wykonywania podstawowych prac w gastronomii
Szkolenie trwa:
40H
Warunek uczestnictwa:
badania na nosicielstwo
Zakres tematyczny szkolenia obejmuje:
BHP. Organizacja punktu gastronomicznego | Zasady GHP/GMP oraz system HACCAP. Zasady obsługi i prezentacja drobnego sprzętu kuchennego | Zasday GHP/GMP oraz system HACCAP. Obróbka wstępna warzyw i owoców. | Obróbka wstępna warzyw i owoców. Obróbka wstępna mięs i ryb | Obróbka wstępna ryb | Obróbka wstępna mięs, ryb, drobiu. Zasady przechowalnictwa. Mycie naczyń | Zasady przechowalnictwa. Mycie naczyń

Organizator szkolenia

Nazwa

Centrum Kształcenia w Warszawie, ul.Podwale 13

Kontakt

22 831 83 48
podwale@zdz.edu.pl

Adres

Zapisz się na szkolenie

Inne kursy w tej kategorii

DOZÓR I EKSPLOATACJA URZĄDZEŃ ENERGETYCZNYCH GR.2 PKT. 1,2,4 i 10, I GR.1 PKT. 2,5, i 10 (210-01/113-112/2015)

Miejsce: 00-252 Warszawa,ul Podwale 13

przygotowanie do egzaminu kwalifikacyjnego

Termin szkolenia: 2015-11-19

Suwnice (270/052-318/23)

Miejsce: 09-402 Płock, ul. 1 Maja 7

Przygotowanie uczestników szkolenia, do samodzielnej obsługi wciągników i wciągarek, żurawi warsztatowych oraz suwnic, mających zastosowanie w przemyśle do rozładunku i załadunku mało i wielkogabarytowych ładunków niejednokrotnie ważących kilkadziesiąt ton.

Termin szkolenia: 2023-05-22

DOZÓR oraz EKSPLOATACJA URZĄDZEŃ, INSTALACJI i SIECI ELEKTROENERGETYCZNYCH - GRUPA 1 (210-06/023-112/23)

Miejsce: ul. Nasielska 48, 04-342 Warszawa

przygotowanie do egzaminu kwalifikacyjnego w zakresie dozoru oraz eksploatacji urządzeń, instalacji i sieci elektroenergetycznych

Termin szkolenia: 2023-03-21