KUCHARZ Z OBSŁUGĄ URZĄDZEŃ ELEKTROTERMICZNYCH wróć do listy

Numer edycji: 210-01/014-118/2019

Cel szkolenia:
Przygotowanie do pracy w różnych placówkach gastronomicznych
Szkolenie trwa:
80H
Warunek uczestnictwa:
badania na nosicielstwo, brak przeciwwskazań zdrowotnych
Zakres tematyczny szkolenia obejmuje:
Zasady żywienia | BHP | Towaroznawstwo | Podstawowe zasady HACCP | Organizacja produkcji | Zajęcia praktyczne z zakresu gotowania

Organizator szkolenia

Nazwa

Centrum Kształcenia w Warszawie, ul.Podwale 13

Kontakt

22 831 83 48
podwale@zdz.edu.pl

Adres

Zapisz się na szkolenie

Inne kursy w tej kategorii

CIĘCIE TLENOWE PALNIKIEM GAZOWYM (210-06/074-118/19)

Miejsce: ul. Nasielska 48, 04-342 Warszawa

Zdobycie wiedzy i podstawowych umiejętności umozliwiających samodzilne wykonywanie cięcia blch, rur i innych emeltów satlowych z wykorzystaniem planika acetylenowo- tlenowego.

Termin szkolenia: 2019-06-10

OBSŁUGA URZĄDZEŃ TRANSPORTU BLISKIEGO /WÓZKI ./ (210-05/016-118/21)

Miejsce: 05-800 Pruszków, ul. Jasna 2

Przygotowanie słuchaczy do egzaminu przed Komisją Urzędu Dozoru Technicznego

Termin szkolenia: 2021-06-10

STOSOWANIE ŚRODKAMI OCHRONY ROŚLIN SPRZĘTEM NAZIEMNYM Z WYŁĄCZENIEM SPRZĘTU MONTOWANEGO NA POJAZDACH SZYNOWYCH - SZKOLENIE PODSTAWOWE (210-01/021-118/2021)

Miejsce: 00-252 Warszawa,ul Podwale 13

Nabycie uprawnień do nabywania i stosowania środków ochrony roślin

Termin szkolenia: 2021-10-13