KUCHARZ Z OBSŁUGĄ URZĄDZEŃ ELEKTROTERMICZNYCH wróć do listy

Numer edycji: 210-01/014-118/2019

Cel szkolenia:
Przygotowanie do pracy w różnych placówkach gastronomicznych
Szkolenie trwa:
80H
Warunek uczestnictwa:
badania na nosicielstwo, brak przeciwwskazań zdrowotnych
Zakres tematyczny szkolenia obejmuje:
Zasady żywienia | BHP | Towaroznawstwo | Podstawowe zasady HACCP | Organizacja produkcji | Zajęcia praktyczne z zakresu gotowania

Organizator szkolenia

Nazwa

Centrum Kształcenia w Warszawie, ul.Podwale 13

Kontakt

22 831 83 48
podwale@zdz.edu.pl

Adres

Zapisz się na szkolenie

Inne kursy w tej kategorii

ADR - KURS PODSTAWOWY (210-04/047-014/17)

Miejsce: 08-400 Garwolin, ul. Kościuszki 6/4

Zapoznanie kierowców pojazdów przewożących towary niebezpieczne z zagrożeniami wy-stępującymi podczas przewozu oraz przekazanie informacji niezbędnych dla zminimalizowania prawdopodobieństwa powstania wypadku, jak również przygotowanie ich do podjęcia działań zmierzających do ograniczenia skutków wypadku.

Termin szkolenia: 2017-07-08

Kierowca operator wózków jezdniowych - kurs uzupełniający (210-06/041-112/19)

Miejsce: ul. Nasielska 48, 04-342 Warszawa

Przygotowanie - uzupełnienie, ugruntowanie wiadomości teoretycznych i praktycznych do egzaminu w jednostce dozoru technicznego.

Termin szkolenia: 2019-03-15

SZKOLENIE OKRESOWE DLA KIEROWCÓW (210-04/083-115/20)

Miejsce: 08-400 Garwolin, ul. Kościuszki 6/4

Uzyskanie świadectwa kwalifikacji zawodowych dla kierowców

Termin szkolenia: 2020-11-13