Kucharz wróć do listy

Numer edycji: 210-01/076-018/2015

Cel szkolenia:
Przygotowanie do pracy w różnych placówkach gastronomicznych
Szkolenie trwa:
131H
Warunek uczestnictwa:
badania na nosicielstwo, brak przeciwwskazań zdrowotnych
Zakres tematyczny szkolenia obejmuje:
Zasady żywienia, bhp, towaroznawstwo, organizacja produkcji, podstawowe zasady HACCP, zajęcia praktyczne z zakresu gotowania

Organizator szkolenia

Nazwa

Centrum Kształcenia w Warszawie, ul.Podwale 13

Kontakt

22 831 83 48
podwale@zdz.edu.pl

Adres

Zapisz się na szkolenie

Inne kursy w tej kategorii

PRACOWNIK ADMINISTRACYJNO-BIUROWY (210-01/056-118/2018)

Miejsce: 00-252 Warszawa,ul Podwale 13

nabycie umiejętności wykonywania obowiązków pracownika administracyjno-biurowego

Termin szkolenia: 2018-09-20

ZASADY OBSŁUGI URZĄDZEŃ TRANSPORTU BLISKIEGO- WÓZKI JEZDNIOWE PODNOŚNIKOWE (210-04/104-118/19)

Miejsce: 08-400 Garwolin, ul. Kościuszki 6/4

Przygotowanie słuchaczy do egzaminu sprawdzającego kwalifikacje

Termin szkolenia: 2019-11-06

SZKOLENIE OKRESOWE DLA KIEROWCÓW (210-04/107-115/19)

Miejsce: 08-400 Garwolin, ul. Kościuszki 6/4

Uzyskanie świadectwa kwalifikacji zawodowych dla kierowców

Termin szkolenia: 2019-11-15