Numer edycji: 210-01/076-018/2015
Cel szkolenia:
Przygotowanie do pracy w różnych placówkach gastronomicznych
Szkolenie trwa:
131H
Warunek uczestnictwa:
badania na nosicielstwo, brak przeciwwskazań zdrowotnych
Zakres tematyczny szkolenia obejmuje:
Zasady żywienia, bhp, towaroznawstwo, organizacja produkcji, podstawowe zasady HACCP, zajęcia praktyczne z zakresu gotowania
Organizator szkolenia
Nazwa
Centrum Kształcenia w Warszawie, ul.Podwale 13
Kontakt
22 831 83 48
podwale@zdz.edu.pl
Adres
Inne kursy w tej kategorii
Miejsce: ul. Komunalna 6
przygotowanie uczestnika do uzyskania kwalifikacji w zawodzie operatora maszyn i urzadzeń roboczych
Termin szkolenia: 2017-10-02
Miejsce: ul. Nasielska 48, 04-342 Warszawa
przygotowanie do egzaminu kwalifikacyjnego w zakresie dozoru oraz eksploatacji urządzeń, instalacji i sieci energetycznych cieplnych
Termin szkolenia: 2024-05-13
Miejsce: 00-252 Warszawa,ul Podwale 13
przyuczenie
Termin szkolenia: 2019-06-07