Kucharz wróć do listy

Numer edycji: 210-01/076-018/2015

Cel szkolenia:
Przygotowanie do pracy w różnych placówkach gastronomicznych
Szkolenie trwa:
131H
Warunek uczestnictwa:
badania na nosicielstwo, brak przeciwwskazań zdrowotnych
Zakres tematyczny szkolenia obejmuje:
Zasady żywienia, bhp, towaroznawstwo, organizacja produkcji, podstawowe zasady HACCP, zajęcia praktyczne z zakresu gotowania

Organizator szkolenia

Nazwa

Centrum Kształcenia w Warszawie, ul.Podwale 13

Kontakt

22 831 83 48
podwale@zdz.edu.pl

Adres

Zapisz się na szkolenie

Inne kursy w tej kategorii

ECDL STANDARD (210-01/038-118/2018)

Miejsce: 00-252 Warszawa,ul Podwale 13

Przygotowanie słuchaczy do zdania egzaminów potwierdzających wiedzę i umiejętności w zakresie poszczególnych modułów.

Termin szkolenia: 2018-07-05

DOZÓR ORAZ/LUB EKSPLOATACJA URZĄDZEŃ, INSTALACJI I SIECI ENERGETYCZNYCH - GRUPA 2 (210-06/075-112/18)

Miejsce: ul. Nasielska 48, 04-342 Warszawa

przygotowanie do egzaminu kwalifikacyjnego w zakresie dozoru oraz/lub eksploatacji urządzeń, instalacji i sieci energetycznych cieplnych

Termin szkolenia: 2018-05-30

Spawacz metodą MAG (270/086-312/22)

Miejsce: 09-402 Płock, ul. 1 Maja 7

Celem kursu jest nabycie przez uczestników wiedzy teoretycznej i umiejętności praktycznych nie-zbędnych do pracy na stanowisku Spawacz z uprawnieniami do spawania metodą MAG.

Termin szkolenia: 2022-11-14