Kucharz wróć do listy

Numer edycji: 210-01/076-018/2015

Cel szkolenia:
Przygotowanie do pracy w różnych placówkach gastronomicznych
Szkolenie trwa:
131H
Warunek uczestnictwa:
badania na nosicielstwo, brak przeciwwskazań zdrowotnych
Zakres tematyczny szkolenia obejmuje:
Zasady żywienia, bhp, towaroznawstwo, organizacja produkcji, podstawowe zasady HACCP, zajęcia praktyczne z zakresu gotowania

Organizator szkolenia

Nazwa

Centrum Kształcenia w Warszawie, ul.Podwale 13

Kontakt

22 831 83 48
podwale@zdz.edu.pl

Adres

Zapisz się na szkolenie

Inne kursy w tej kategorii

Operator koparkoładowarki (500/033-118/17)

Miejsce: ul. Komunalna 6

przygotowanie uczestnika do uzyskania kwalifikacji w zawodzie operatora maszyn i urzadzeń roboczych

Termin szkolenia: 2017-10-02

Dozór oraz eksploatacja urządzeń, instalacji i sieci energetycznych - Grupa 2 (210-06/053-112/24)

Miejsce: ul. Nasielska 48, 04-342 Warszawa

przygotowanie do egzaminu kwalifikacyjnego w zakresie dozoru oraz eksploatacji urządzeń, instalacji i sieci energetycznych cieplnych

Termin szkolenia: 2024-05-13

DORADZTWO DOTYCZĄCE ŚRODKÓW OCHRONY ROŚLIN - SZKOLENIE PODSTAWOWE (210-01/044-018/2019)

Miejsce: 00-252 Warszawa,ul Podwale 13

przyuczenie

Termin szkolenia: 2019-06-07