KUCHARZ wróć do listy

Numer edycji: 210-01/029-018/2019

Cel szkolenia:
Przygotowanie do pracy w różnych placówkach gastronomicznych
Szkolenie trwa:
100H
Warunek uczestnictwa:
Brak
Zakres tematyczny szkolenia obejmuje:
Zasady żywienia | BHP | Towaroznawstwo | Podstawowe zasady HACCP | Organizacja produkcji | Zajęcia z zakresu gotowaniab

Organizator szkolenia

Nazwa

Centrum Kształcenia w Warszawie, ul.Podwale 13

Kontakt

22 831 83 48
podwale@zdz.edu.pl

Adres

Zapisz się na szkolenie

Inne kursy w tej kategorii

ABC PRZEDSIĘBIORCZOŚCI (210-01/025-118/2021)

Miejsce: 00-252 Warszawa,ul Podwale 13

przygotowanie do prowadzenia działalności gospodarczej

Termin szkolenia: 2021-11-15

LUTOWANIE TWARDE (210-06/034-118/18)

Miejsce: ul. Nasielska 48, 04-342 Warszawa

Przygotowanie słuchaczy do wykonywania złączy lutowanych.

Termin szkolenia: 2018-03-19

ADR - KURS SPECJALISTYCZNY W ZAKRESIE PRZEWOZU W CYSTERNACH (210-04/021-014/20)

Miejsce: 08-400 Garwolin, ul. Kościuszki 6/4

Zapoznanie kierowców pojazdów przewożących towary niebezpieczne z zagrożeniami wy-stępującymi podczas przewozu oraz przekazanie informacji niezbędnych dla zminimalizowania prawdopodobieństwa powstania wypadku, jak również przygotowanie ich do podjęcia działań zmierzających do ograniczenia skutków wypadku

Termin szkolenia: 2020-02-27