KUCHARZ wróć do listy

Numer edycji: 210-01/029-018/2019

Cel szkolenia:
Przygotowanie do pracy w różnych placówkach gastronomicznych
Szkolenie trwa:
100H
Warunek uczestnictwa:
Brak
Zakres tematyczny szkolenia obejmuje:
Zasady żywienia | BHP | Towaroznawstwo | Podstawowe zasady HACCP | Organizacja produkcji | Zajęcia z zakresu gotowaniab

Organizator szkolenia

Nazwa

Centrum Kształcenia w Warszawie, ul.Podwale 13

Kontakt

22 831 83 48
podwale@zdz.edu.pl

Adres

Zapisz się na szkolenie

Inne kursy w tej kategorii

DOZÓR ORAZ EKSPLOATACJA URZĄDZEŃ, INSTALACJI I SIECI ELEKTROENERGETYCZNYCH - GRUPA 1 (210-06/090-112/22)

Miejsce: ul. Nasielska 48, 04-342 Warszawa

PRZYGOTOWANIE UCZESTNIKÓW SZKOLENIA DO EGZAMINU KWALIFIKACYJNEGO W ZAKRESIE DOZORU ORAZ/LUB EKSPLOATACJI URZĄDZEŃ, INSTALACJI I SIECI ELEKTROENERGETYCZNYCH

Termin szkolenia: 2022-06-23

Kierowca wózków jezdniowych (500/012-018/18)

Miejsce: ul. Komunalna 6

Przygotowanie teoretyczne i praktyczne do uzyskania kwalifikacji wymaganych przy obsłudze wózków jezdniowych podnośnikowych

Termin szkolenia: 2018-05-10

Kierowca wózków jezdniowych (500/023-018/18)

Miejsce: ul. Komunalna 6

Przygotowanie teoretyczne i praktyczne do uzyskania kwalifikacji wymaganych przy obsłudze wózków jezdniowych podnośnikowych

Termin szkolenia: 2018-09-20