Numer edycji: 210-01/029-018/2019
Cel szkolenia:
Przygotowanie do pracy w różnych placówkach gastronomicznych
Szkolenie trwa:
100H
Warunek uczestnictwa:
Brak
Zakres tematyczny szkolenia obejmuje:
Zasady żywienia | BHP | Towaroznawstwo | Podstawowe zasady HACCP | Organizacja produkcji | Zajęcia z zakresu gotowaniab
Organizator szkolenia
Nazwa
Centrum Kształcenia w Warszawie, ul.Podwale 13
Kontakt
22 831 83 48
podwale@zdz.edu.pl
Adres
Inne kursy w tej kategorii
Miejsce: ul. Nasielska 48, 04-342 Warszawa
PRZYGOTOWANIE UCZESTNIKÓW SZKOLENIA DO EGZAMINU KWALIFIKACYJNEGO W ZAKRESIE DOZORU ORAZ/LUB EKSPLOATACJI URZĄDZEŃ, INSTALACJI I SIECI ELEKTROENERGETYCZNYCH
Termin szkolenia: 2022-06-23
Miejsce: ul. Komunalna 6
Przygotowanie teoretyczne i praktyczne do uzyskania kwalifikacji wymaganych przy obsłudze wózków jezdniowych podnośnikowych
Termin szkolenia: 2018-05-10
Miejsce: ul. Komunalna 6
Przygotowanie teoretyczne i praktyczne do uzyskania kwalifikacji wymaganych przy obsłudze wózków jezdniowych podnośnikowych
Termin szkolenia: 2018-09-20