KUCHARZ wróć do listy

Numer edycji: 210-01/030-118/2019

Cel szkolenia:
Przygotowanie do pracy w różnych placówkach gastronomicznych
Szkolenie trwa:
131H
Warunek uczestnictwa:
badania na nosicielstwo, brak przeciwwskazań zdrowotnych
Zakres tematyczny szkolenia obejmuje:
Zasady żywienia, bhp, towaroznawstwo, organizacja produkcji, podstawowe zasady HACCP, zajęcia praktyczne z zakresu gotowania

Organizator szkolenia

Nazwa

Centrum Kształcenia w Warszawie, ul.Podwale 13

Kontakt

22 831 83 48
podwale@zdz.edu.pl

Adres

Zapisz się na szkolenie

Inne kursy w tej kategorii

OBSŁUGA WÓZKÓW JEZDNIOWYCH Z BEZPIECZNĄ WYMIANĄ BUTLI (210-04/039-018/2015)

Miejsce: 08-400 Garwolin, ul. Kościuszki 6/4

Teoretyczne i praktyczne przygotowanie słuchaczy do uzyskania kwalifikacji wymaganych przy obsłudze wózków jezdniowych oraz do wymiany butli w tych wózkach zasilanych paliwem gazowym.

Termin szkolenia: 2015-05-16

EUROPEJSKI CERTYFIKAT UMIEJĘTNOŚCI KOMPUTEROWYCH WRAZ Z EGZAMINAMI UPRAWNIAJĄCYMI DO UZYSKANIA CERTYFIKATU ECDL PROFILE. (210-05/059-118/16)

Miejsce: 05-800 Pruszków, ul. Jasna 2

Przygotowanie słuchaczy do zdania egzaminów potwierdzających wiedzę i umiejętności w zakresie uzyskania Europejskiego Certyfikatu Umiejętności Komputerowych.

Termin szkolenia: 2016-10-03

PEDAGOGICZNY DLA INSTRUKTORÓW PRAKTYCZNEJ NAUKI ZAWODU (210-01/060-116/2016)

Miejsce: 00-252 Warszawa,ul Podwale 13

Nabycie wiedzy i umiejętności z zakresu podstaw pedagogiki,psychologii i praktyki metodycznej.

Termin szkolenia: 2016-09-30