Numer edycji: 210-01/030-118/2019
Cel szkolenia:
Przygotowanie do pracy w różnych placówkach gastronomicznych
Szkolenie trwa:
131H
Warunek uczestnictwa:
badania na nosicielstwo, brak przeciwwskazań zdrowotnych
Zakres tematyczny szkolenia obejmuje:
Zasady żywienia, bhp, towaroznawstwo, organizacja produkcji, podstawowe zasady HACCP, zajęcia praktyczne z zakresu gotowania
Organizator szkolenia
Nazwa
Centrum Kształcenia w Warszawie, ul.Podwale 13
Kontakt
22 831 83 48
podwale@zdz.edu.pl
Adres
Inne kursy w tej kategorii
Miejsce: 08-400 Garwolin, ul. Kościuszki 6/4
Teoretyczne i praktyczne przygotowanie słuchaczy do uzyskania kwalifikacji wymaganych przy obsłudze wózków jezdniowych oraz do wymiany butli w tych wózkach zasilanych paliwem gazowym.
Termin szkolenia: 2015-05-16
Miejsce: 05-800 Pruszków, ul. Jasna 2
Przygotowanie słuchaczy do zdania egzaminów potwierdzających wiedzę i umiejętności w zakresie uzyskania Europejskiego Certyfikatu Umiejętności Komputerowych.
Termin szkolenia: 2016-10-03
Miejsce: 00-252 Warszawa,ul Podwale 13
Nabycie wiedzy i umiejętności z zakresu podstaw pedagogiki,psychologii i praktyki metodycznej.
Termin szkolenia: 2016-09-30