KUCHARZ wróć do listy

Numer edycji: 210-01/030-118/2019

Cel szkolenia:
Przygotowanie do pracy w różnych placówkach gastronomicznych
Szkolenie trwa:
131H
Warunek uczestnictwa:
badania na nosicielstwo, brak przeciwwskazań zdrowotnych
Zakres tematyczny szkolenia obejmuje:
Zasady żywienia, bhp, towaroznawstwo, organizacja produkcji, podstawowe zasady HACCP, zajęcia praktyczne z zakresu gotowania

Organizator szkolenia

Nazwa

Centrum Kształcenia w Warszawie, ul.Podwale 13

Kontakt

22 831 83 48
podwale@zdz.edu.pl

Adres

Zapisz się na szkolenie

Inne kursy w tej kategorii

Spawanie metodą MAG (210-06/028-112/19)

Miejsce: ul. Nasielska 48, 04-342 Warszawa

Teoretyczne i praktyczne przygotowanie uczestników szkolenia do egzaminu końcowego według wytycznych programów nauczania Związku Zakładów Doskonalenia Zawodowego w zakresie spawanie blach i rur spoinami pachwinowymi metodą MAG (135) i uzyskanie uprawnień w odpowiednim zakresie wg wymagań normy PN-EN ISO 9606-1

Termin szkolenia: 2019-02-18

Opiekun w żłobku lub klubie dziecięcym (210-01/011-018/2022)

Miejsce: 00-252 Warszawa,ul Podwale 13

Celem szkolenia jest teoretyczne i praktyczne przygotowanie słuchaczy w zakresie zasad organizowania i sprawowania opieki nad dziećmi w wieku do lat 3.

Termin szkolenia: 2022-05-12

Obsługa dźwigów towarowo-osobowych ze sterowaniem wewnętrznym i szpitalnych (210-06/006-112/22)

Miejsce: ul. Nasielska 48, 04-342 Warszawa

przygotowanie do egzaminu kwalifikacyjnego UDT/TDT w zakresie obsługi dźwigów towarowo-osobowych ze sterowaniem wewnętrznym i szpitalnych

Termin szkolenia: 2022-02-22