SPORZĄDZANIE POTRAW Z WARZYW I OWOCÓW Z ELEMENTAMI CARVINGU wróć do listy

Numer edycji: 210-01/025-118/2019

Cel szkolenia:
Teoretyczne i praktyczne przygotowanie uczestników kursu do wykonywania dekoracji z warzyw i owoców
Szkolenie trwa:
16H
Warunek uczestnictwa:
Brak
Zakres tematyczny szkolenia obejmuje:
Historia i pochodzenie carvingu | Omówienie zasad bezpieczeństwa przydatnych podczas pracy z narzedziami | Szczegółowy opis czynności i technik potrzebnych do wykonywania rzeźby | Wycinanie motywów roślinnych z warzyw | Rzeźbienie w owocach | Omówienie sposobów

Organizator szkolenia

Nazwa

Centrum Kształcenia w Warszawie, ul.Podwale 13

Kontakt

22 831 83 48
podwale@zdz.edu.pl

Adres

Zapisz się na szkolenie

Inne kursy w tej kategorii

DOZÓR ORAZ/LUB EKSPLOATACJA URZĄDZEŃ, INSTALACJI I SIECI ENERGETYCZNYCH - GRUPA 2 (210-06/147-112/21)

Miejsce: ul. Nasielska 48, 04-342 Warszawa

przygotowanie do egzaminu kwalifikacyjnego w zakresie dozoru oraz/lub eksploatacji urządzeń, instalacji i sieci energetycznych cieplnych

Termin szkolenia: 2021-12-08

Od podstaw rachunkowości do samodzielnej księgowej z wykorzystaniem komputera (270/020-018/20)

Miejsce: 09-402 Płock, ul. 1 Maja 7

Teoretyczne i praktyczne przygotowanie uczestników do wykonywania zawodu księgowy

Termin szkolenia: 2020-03-05

OPERATOR PODESTÓW RUCHOMYCH (210-03/014-118/2015)

Miejsce: 05-120 Legionowo ul. Reymonta 6 B

przygotowanie do egzaminu sprawdzającego kwalifikacje

Termin szkolenia: 2015-06-08