SPORZĄDZANIE POTRAW Z WARZYW I OWOCÓW Z ELEMENTAMI CARVINGU wróć do
listy
Numer edycji: 210-01/025-118/2019
Cel szkolenia:
Teoretyczne i praktyczne przygotowanie uczestników kursu do wykonywania dekoracji z warzyw i owoców
Szkolenie trwa:
16H
Warunek uczestnictwa:
Brak
Zakres tematyczny szkolenia obejmuje:
Historia i pochodzenie carvingu | Omówienie zasad bezpieczeństwa przydatnych podczas pracy z narzedziami | Szczegółowy opis czynności i technik potrzebnych do wykonywania rzeźby | Wycinanie motywów roślinnych z warzyw | Rzeźbienie w owocach | Omówienie sposobów
Organizator szkolenia
Nazwa
Centrum Kształcenia w Warszawie, ul.Podwale 13
Kontakt
22 831 83 48
podwale@zdz.edu.pl
Adres
Inne kursy w tej kategorii
Miejsce: 08-400 Garwolin, ul. Kościuszki 6/4
Przygotowanie słuchaczy do egzaminu sprawdzającego kwalifikacje
Termin szkolenia: 2022-08-08
Miejsce: 00-252 Warszawa,ul Podwale 13
Przygotowanie do wykonywania zadań zawodowych
Termin szkolenia: 2017-05-13
Miejsce: ul. Nasielska 48, 04-342 Warszawa
PRZYGOTOWANIE UCZESTNIKÓW SZKOLENIA DO EGZAMINU KWALIFIKACYJNEGO W ZAKRESIE DOZORU ORAZ/LUB EKSPLOATACJI URZĄDZEŃ, INSTALACJI I SIECI ELEKTROENERGETYCZNYCH
Termin szkolenia: 2021-11-29