SPORZĄDZANIE POTRAW Z WARZYW I OWOCÓW Z ELEMENTAMI CARVINGU wróć do
listy
Numer edycji: 210-01/025-118/2019
Cel szkolenia:
Teoretyczne i praktyczne przygotowanie uczestników kursu do wykonywania dekoracji z warzyw i owoców
Szkolenie trwa:
16H
Warunek uczestnictwa:
Brak
Zakres tematyczny szkolenia obejmuje:
Historia i pochodzenie carvingu | Omówienie zasad bezpieczeństwa przydatnych podczas pracy z narzedziami | Szczegółowy opis czynności i technik potrzebnych do wykonywania rzeźby | Wycinanie motywów roślinnych z warzyw | Rzeźbienie w owocach | Omówienie sposobów
Organizator szkolenia
Nazwa
Centrum Kształcenia w Warszawie, ul.Podwale 13
Kontakt
22 831 83 48
podwale@zdz.edu.pl
Adres
Inne kursy w tej kategorii
Miejsce: ul. Nasielska 48, 04-342 Warszawa
przygotowanie do egzaminu kwalifikacyjnego w zakresie dozoru oraz/lub eksploatacji urządzeń, instalacji i sieci energetycznych cieplnych
Termin szkolenia: 2021-12-08
Miejsce: 09-402 Płock, ul. 1 Maja 7
Teoretyczne i praktyczne przygotowanie uczestników do wykonywania zawodu księgowy
Termin szkolenia: 2020-03-05
Miejsce: 05-120 Legionowo ul. Reymonta 6 B
przygotowanie do egzaminu sprawdzającego kwalifikacje
Termin szkolenia: 2015-06-08