KUCHARZ I i II STOPNIA wróć do listy

Numer edycji: 210-04/078-118/19

Cel szkolenia:
przyuczenie słuchaczy kursu do pracy w różnych placówkach gastronomicznych
Szkolenie trwa:
140H
Warunek uczestnictwa:
wykształcenie minimum podstawowe, ukończone 18 lat, badania lekarskie stwierdzające brak przeciwwskazań zdrowotnych do udziału w szkoleniu
Zakres tematyczny szkolenia obejmuje:
Zasady żywienia | BHP | Towaroznawstwo | Podstawowe zasady HACCP | Organizacja produkcji | Zajęcia z zakresu gotowania

Organizator szkolenia

Nazwa

Ośrodek Ksztalcenia Zawodowego w Garwolinie

Kontakt

25 682 29 11 // 662 056 195
garwolin@zdz.edu.pl

Adres

Zapisz się na szkolenie

Inne kursy w tej kategorii

OBSŁUGA KAS FISKALNYCH (210-01/007-118/2021)

Miejsce: 00-252 Warszawa,ul Podwale 13

Teoretyczne i praktyczne przygotowanie uczestników do pracy na stanowisku sprzedawcy, kasjera z obsługą kas fiskalnych i terminali płatniczych.

Termin szkolenia: 2021-05-19

OBSŁUGA URZĄDZEŃ TRANSPORTU BLISKIEGO /WÓZKI ./ (210-05/025-118/17)

Miejsce: 05-800 Pruszków, ul. Jasna 2

Przygotowanie słuchaczy do egzaminu przed Komisją Urzędu Dozoru Technicznego

Termin szkolenia: 2017-04-10

EKSPLOATACJA URZĄDZEŃ I INSTALACJI ELEKTROENERGETYCZNYCH - GRUPA 1 pkt 2,3,4, i 10 (210-02/129-112/15)

Miejsce: ul.Wiśniowa 56, 02-520 Warszawa

przygotowanie do egzaminu kwalifikacyjnego

Termin szkolenia: 2015-12-17