Numer edycji: 210-04/078-118/19
Cel szkolenia:
przyuczenie słuchaczy kursu do pracy w różnych placówkach gastronomicznych
Szkolenie trwa:
140H
Warunek uczestnictwa:
wykształcenie minimum podstawowe, ukończone 18 lat, badania lekarskie stwierdzające brak przeciwwskazań zdrowotnych do udziału w szkoleniu
Zakres tematyczny szkolenia obejmuje:
Zasady żywienia | BHP | Towaroznawstwo | Podstawowe zasady HACCP | Organizacja produkcji | Zajęcia z zakresu gotowania
Organizator szkolenia
Nazwa
Ośrodek Ksztalcenia Zawodowego w Garwolinie
Kontakt
25 682 29 11 // 662 056 195
garwolin@zdz.edu.pl
Adres
Inne kursy w tej kategorii
Miejsce: 05-120 Legionowo ul. Reymonta 6 B
przygotowanie do obsługi wózków jezdniowych i bezpiecznej wymiany butli
Termin szkolenia: 2017-02-27
Miejsce: 09-402 Płock, ul. 1 Maja 7
Teoretyczne i praktyczne przygotowanie słuchaczy do obsługi programów SUBIEKT, WORD, EXCEL
Termin szkolenia: 2022-10-04
Miejsce: 08-400 Garwolin, ul. Kościuszki 6/4
Przygotowanie do egzaminu URE
Termin szkolenia: 2019-11-13