Numer edycji: 210-04/078-118/19
Cel szkolenia:
przyuczenie słuchaczy kursu do pracy w różnych placówkach gastronomicznych
Szkolenie trwa:
140H
Warunek uczestnictwa:
wykształcenie minimum podstawowe, ukończone 18 lat, badania lekarskie stwierdzające brak przeciwwskazań zdrowotnych do udziału w szkoleniu
Zakres tematyczny szkolenia obejmuje:
Zasady żywienia | BHP | Towaroznawstwo | Podstawowe zasady HACCP | Organizacja produkcji | Zajęcia z zakresu gotowania
Organizator szkolenia
Nazwa
Ośrodek Ksztalcenia Zawodowego w Garwolinie
Kontakt
25 682 29 11 // 662 056 195
garwolin@zdz.edu.pl
Adres
Inne kursy w tej kategorii
Miejsce: ul. Nasielska 48, 04-342 Warszawa
nabycie wiedzy teoretycznej i umiejętności praktycznych w zakresie wybranej metody spawania elektrycznego
Termin szkolenia: 2022-11-14
Miejsce: 08-400 Garwolin, ul. Kościuszki 6/4
Zapoznanie kierowców pojazdów przewożących towary niebezpieczne z zagrożeniami wy-stępującymi podczas przewozu oraz przekazanie informacji niezbędnych dla zminimalizowania prawdopodobieństwa powstania wypadku, jak również przygotowanie ich do podjęcia działań zmierzających do ograniczenia skutków wypadku.
Termin szkolenia: 2017-12-27
Miejsce: 05-800 Pruszków, ul. Jasna 2
Przygotowanie słuchaczy do egzaminu przed Komisją Urzędu Dozoru Technicznego
Termin szkolenia: 2019-05-06