KUCHARZ I i II STOPNIA wróć do listy

Numer edycji: 210-04/078-118/19

Cel szkolenia:
przyuczenie słuchaczy kursu do pracy w różnych placówkach gastronomicznych
Szkolenie trwa:
140H
Warunek uczestnictwa:
wykształcenie minimum podstawowe, ukończone 18 lat, badania lekarskie stwierdzające brak przeciwwskazań zdrowotnych do udziału w szkoleniu
Zakres tematyczny szkolenia obejmuje:
Zasady żywienia | BHP | Towaroznawstwo | Podstawowe zasady HACCP | Organizacja produkcji | Zajęcia z zakresu gotowania

Organizator szkolenia

Nazwa

Ośrodek Ksztalcenia Zawodowego w Garwolinie

Kontakt

25 682 29 11 // 662 056 195
garwolin@zdz.edu.pl

Adres

Zapisz się na szkolenie

Inne kursy w tej kategorii

KIEROWCA OPERATOR WÓZKÓW JEZDNIOWYCH (210-03/006-118/2017)

Miejsce: 05-120 Legionowo ul. Reymonta 6 B

przygotowanie do obsługi wózków jezdniowych i bezpiecznej wymiany butli

Termin szkolenia: 2017-02-27

Kurs komputerowy z obsługą programu SUBIEKT (270/050-318/22)

Miejsce: 09-402 Płock, ul. 1 Maja 7

Teoretyczne i praktyczne przygotowanie słuchaczy do obsługi programów SUBIEKT, WORD, EXCEL

Termin szkolenia: 2022-10-04

EKSPLOATACJA URZĄDZEŃ ENERGETYCZNYCH GR. II (210-04/108-112/19)

Miejsce: 08-400 Garwolin, ul. Kościuszki 6/4

Przygotowanie do egzaminu URE

Termin szkolenia: 2019-11-13