KUCHARZ wróć do listy

Numer edycji: 210-01/055-018/2019

Cel szkolenia:
Przygotowanie do pracy w różnych placówkach gastronomicznych
Szkolenie trwa:
200H
Warunek uczestnictwa:
badania na nosicielstwo, brak przeciwwskazań zdrowotnych
Zakres tematyczny szkolenia obejmuje:
Zasady żywienia | BHP | Towaroznawstwo | Podstawowe zasady HACCP | Organizacja produkcji | Zajęcia praktyczne z zakresu gotowania

Organizator szkolenia

Nazwa

Centrum Kształcenia w Warszawie, ul.Podwale 13

Kontakt

22 831 83 48
podwale@zdz.edu.pl

Adres

Zapisz się na szkolenie

Inne kursy w tej kategorii

STOSOWANIE ŚRODKAMI OCHRONY ROŚLIN SPRZĘTEM NAZIEMNYM Z WYŁĄCZENIEM SPRZĘTU MONTOWANEGO NA POJAZDACH SZYNOWYCH - SZKOLENIE PODSTAWOWE (210-01/046-118/2019)

Miejsce: 00-252 Warszawa,ul Podwale 13

Nabycie uprawnień do nabywania i stosowania środków ochrony roślin

Termin szkolenia: 2019-06-25

OBSŁUGA KAS FISKALNYCH (210-01/047-118/2017)

Miejsce: 00-252 Warszawa,ul Podwale 13

Teoretyczne i praktyczne przygotowanie uczestników do obsługi kas fiskalnych i terminali płatniczych w różnych placówkach handlowych i usługowych.

Termin szkolenia: 2017-05-23

Stosowanie środków ochrony roślin sprzętem naziemnym z wyłączeniem sprzętu montowanego na pojazdach szynowych oraz innego sprzętu stosowanego w kolejnictwie – kurs uzupełniający (270/013-018/21)

Miejsce: 09-402 Płock, ul. 1 Maja 7

Uzyskanie wiedzy i zaświadczenia z zakresu środków ochrony roślin

Termin szkolenia: 2021-03-22