Numer edycji: 210-01/055-018/2019
Cel szkolenia:
Przygotowanie do pracy w różnych placówkach gastronomicznych
Szkolenie trwa:
200H
Warunek uczestnictwa:
badania na nosicielstwo, brak przeciwwskazań zdrowotnych
Zakres tematyczny szkolenia obejmuje:
Zasady żywienia | BHP | Towaroznawstwo | Podstawowe zasady HACCP | Organizacja produkcji | Zajęcia praktyczne z zakresu gotowania
Organizator szkolenia
Nazwa
Centrum Kształcenia w Warszawie, ul.Podwale 13
Kontakt
22 831 83 48
podwale@zdz.edu.pl
Adres
Inne kursy w tej kategorii
Miejsce: 00-252 Warszawa,ul Podwale 13
Nabycie uprawnień do nabywania i stosowania środków ochrony roślin
Termin szkolenia: 2019-06-25
Miejsce: 00-252 Warszawa,ul Podwale 13
Teoretyczne i praktyczne przygotowanie uczestników do obsługi kas fiskalnych i terminali płatniczych w różnych placówkach handlowych i usługowych.
Termin szkolenia: 2017-05-23
Miejsce: 09-402 Płock, ul. 1 Maja 7
Uzyskanie wiedzy i zaświadczenia z zakresu środków ochrony roślin
Termin szkolenia: 2021-03-22