PRAKTYCZNE ZASTOSOWANIE PROCEDUR HACC P W ZAKŁADZIE ŻYWIENIA ZBIOROWEGO DZIECI wróć do listy

Numer edycji: 210-01/063-118/2019

Cel szkolenia:
Zaznajomienie z podstawowymi zagadnieniami higieny dla osób zatrudnionych przy produkcji, przygotowaniu i obrocie środkami spożywczymi
Szkolenie trwa:
6H
Warunek uczestnictwa:
-
Zakres tematyczny szkolenia obejmuje:
Przepisy prawne obowiązujące w UE

Organizator szkolenia

Nazwa

Centrum Kształcenia w Warszawie, ul.Podwale 13

Kontakt

22 831 83 48
podwale@zdz.edu.pl

Adres

Zapisz się na szkolenie

Inne kursy w tej kategorii

SPAWANIE METODĄ MIG ORAZ TIG LUB MMA (210-06/036-312/16)

Miejsce: ul. Nasielska 48, 04-342 Warszawa

Uzyskanie uprawnień w zakresie spawania blach i rur spoinami pachwinowymi w wybranej grupie materiałowej,metodą MIG, TIG, lub MMA – wg wymagań normy PN-EN ISO 9606-1.

Termin szkolenia: 2016-11-02

ADR - KURS SPECJALISTYCZNY W ZAKRESIE PRZEWOZU W CYSTERNACH (210-04/001-114/18)

Miejsce: 08-400 Garwolin, ul. Kościuszki 6/4

Zapoznanie kierowców pojazdów przewożących towary niebezpieczne z zagrożeniami wy-stępującymi podczas przewozu oraz przekazanie informacji niezbędnych dla zminimalizowania prawdopodobieństwa powstania wypadku, jak również przygotowanie ich do podjęcia działań zmierzających do ograniczenia skutków wypadku

Termin szkolenia: 2018-01-02

ADR - KURS PODSTAWOWY (210-04/076-014/17)

Miejsce: 08-400 Garwolin, ul. Kościuszki 6/4

Zapoznanie kierowców pojazdów przewożących towary niebezpieczne z zagrożeniami wy-stępującymi podczas przewozu oraz przekazanie informacji niezbędnych dla zminimalizowania prawdopodobieństwa powstania wypadku, jak również przygotowanie ich do podjęcia działań zmierzających do ograniczenia skutków wypadku.

Termin szkolenia: 2017-11-12