PRAKTYCZNE ZASTOSOWANIE PROCEDUR HACC P W ZAKŁADZIE ŻYWIENIA ZBIOROWEGO DZIECI wróć do listy

Numer edycji: 210-01/063-118/2019

Cel szkolenia:
Zaznajomienie z podstawowymi zagadnieniami higieny dla osób zatrudnionych przy produkcji, przygotowaniu i obrocie środkami spożywczymi
Szkolenie trwa:
6H
Warunek uczestnictwa:
-
Zakres tematyczny szkolenia obejmuje:
Przepisy prawne obowiązujące w UE

Organizator szkolenia

Nazwa

Centrum Kształcenia w Warszawie, ul.Podwale 13

Kontakt

22 831 83 48
podwale@zdz.edu.pl

Adres

Zapisz się na szkolenie

Inne kursy w tej kategorii

SPAWANIE BLACH I RUR ZE STALI NIESTOPOWYCH SPOINAMI PACHWINOWYMI METODĄ MAG (135-1) (210-06/052-112/17)

Miejsce: ul. Nasielska 48, 04-342 Warszawa

Głównym celem szkolenia jest przygotowanie uczestników do zdania egzaminu i uzyskania uprawnień spawacza metodą MAG we wskazanym zakresie wg wymagań normy PN-EN ISO 9606-1.

Termin szkolenia: 2017-11-29

EKSPLOATACJA URZĄDZEŃ I INSTALACJI ENERGETYCZNYCH GR. 1 (210-01/130-012/2017)

Miejsce: 00-252 Warszawa,ul Podwale 13

Przygotowanie do egzaminu kwalifikacyjnego

Termin szkolenia: 2017-11-30

DOZÓR ORAZ EKSPLOATACJA URZĄDZEŃ, INSTALACJI I SIECI ELEKTROENERGETYCZNYCH - GRUPA 1 (210-06/025-112/22)

Miejsce: ul. Nasielska 48, 04-342 Warszawa

PRZYGOTOWANIE UCZESTNIKÓW SZKOLENIA DO EGZAMINU KWALIFIKACYJNEGO W ZAKRESIE DOZORU ORAZ/LUB EKSPLOATACJI URZĄDZEŃ, INSTALACJI I SIECI ELEKTROENERGETYCZNYCH

Termin szkolenia: 2022-02-22