KUCHARZ I i II STOPNIA wróć do listy

Numer edycji: 210-04/098-118/19

Cel szkolenia:
przyuczenie słuchaczy kursu do pracy w różnych placówkach gastronomicznych
Szkolenie trwa:
140H
Warunek uczestnictwa:
wykształcenie minimum podstawowe, ukończone 18 lat, badania lekarskie stwierdzające brak przeciwwskazań zdrowotnych do udziału w szkoleniu
Zakres tematyczny szkolenia obejmuje:
Zasady żywienia | BHP | Towaroznawstwo | Podstawowe zasady HACCP | Organizacja produkcji | Zajęcia z zakresu gotowania

Organizator szkolenia

Nazwa

Ośrodek Ksztalcenia Zawodowego w Garwolinie

Kontakt

25 682 29 11 // 662 056 195
garwolin@zdz.edu.pl

Adres

Zapisz się na szkolenie

Inne kursy w tej kategorii

DORADZTWO DOTYCZĄCE ŚRODKÓW OCHRONY ROŚLIN - SZKOLENIE PODSTAWOWE (210-01/003-018/2019)

Miejsce: 00-252 Warszawa,ul Podwale 13

przyuczenie

Termin szkolenia: 2019-01-18

Opiekun osób starszych i niepełnosprawnych (290-01/007-018/21)

Miejsce: 99-100 Łęczyca, ul. Bitwy nad Bzurą 1

Przekazanie słuchaczom wiadomości i wyrobienie umiejętności w zakresie niezbędnym do wykonywania czynności opiekuna osób starszych i niepełnosprawnych.

Termin szkolenia: 2021-05-25

OBSŁUGA URZĄDZEŃ ENERGETYCZNYCH (GAZOWYCH) (210-05/031-112/17)

Miejsce: 05-800 Pruszków, ul. Jasna 2

Przygotowanie słuchaczy do egzaminu kwalifikacyjnego w zakresie dozoru i eksploatacji urządzeń i instalacji energetycznych gazowych, zgodnie z rozporządzeniem Ministra Klimatu i Środowiska z dn. 01.07.2022 r. w sprawie szczegółowych zasad stwierdzania posiadania kwalifikacji przez osoby zajmujące się eksploatacją urządzeń, instalacji i sieci (Dz. U. z 2022, poz. 1392) w zakresie dozoru i eksploatacji urządzeń, instalacji i sieci energetycznych.

Termin szkolenia: 2017-04-24