KUCHARZ I i II STOPNIA wróć do listy

Numer edycji: 210-04/098-118/19

Cel szkolenia:
przyuczenie słuchaczy kursu do pracy w różnych placówkach gastronomicznych
Szkolenie trwa:
140H
Warunek uczestnictwa:
wykształcenie minimum podstawowe, ukończone 18 lat, badania lekarskie stwierdzające brak przeciwwskazań zdrowotnych do udziału w szkoleniu
Zakres tematyczny szkolenia obejmuje:
Zasady żywienia | BHP | Towaroznawstwo | Podstawowe zasady HACCP | Organizacja produkcji | Zajęcia z zakresu gotowania

Organizator szkolenia

Nazwa

Ośrodek Ksztalcenia Zawodowego w Garwolinie

Kontakt

25 682 29 11 // 662 056 195
garwolin@zdz.edu.pl

Adres

Zapisz się na szkolenie

Inne kursy w tej kategorii

KOSMETYKA (210-01/054-018/2018)

Miejsce: 00-252 Warszawa,ul Podwale 13

Przygotowanie teoretyczne i praktyczne do wykonywania zabiegów kosmetycznych

Termin szkolenia: 2018-09-29

DOZÓR oraz EKSPLOATACJA URZĄDZEŃ, INSTALACJI I SIECI ELEKTROENERGETYCZNYCH - GRUPA 1 pkt 2, 9 i 10 (210-06/082-112/23)

Miejsce: ul. Nasielska 48, 04-342 Warszawa

przygotowanie do egzaminu kwalifikacyjnego w zakresie dozoru oraz eksploatacji urządzeń, instalacji i sieci elektroenergetycznych

Termin szkolenia: 2023-09-11

EKSPLOATACJA KOTŁÓW (210-02/087-012/16)

Miejsce: ul.Wiśniowa 56, 02-520 Warszawa

przygotowanie do egzaminu kwalifikacyjnego w ww. zakresie

Termin szkolenia: 2016-09-30