Numer edycji: 210-04/098-118/19
Cel szkolenia:
przyuczenie słuchaczy kursu do pracy w różnych placówkach gastronomicznych
Szkolenie trwa:
140H
Warunek uczestnictwa:
wykształcenie minimum podstawowe, ukończone 18 lat, badania lekarskie stwierdzające brak przeciwwskazań zdrowotnych do udziału w szkoleniu
Zakres tematyczny szkolenia obejmuje:
Zasady żywienia | BHP | Towaroznawstwo | Podstawowe zasady HACCP | Organizacja produkcji | Zajęcia z zakresu gotowania
Organizator szkolenia
Nazwa
Ośrodek Ksztalcenia Zawodowego w Garwolinie
Kontakt
25 682 29 11 // 662 056 195
garwolin@zdz.edu.pl
Adres
Inne kursy w tej kategorii
Miejsce: 00-252 Warszawa,ul Podwale 13
Przygotowanie teoretyczne i praktyczne do wykonywania zabiegów kosmetycznych
Termin szkolenia: 2018-09-29
Miejsce: ul. Nasielska 48, 04-342 Warszawa
przygotowanie do egzaminu kwalifikacyjnego w zakresie dozoru oraz eksploatacji urządzeń, instalacji i sieci elektroenergetycznych
Termin szkolenia: 2023-09-11
Miejsce: ul.Wiśniowa 56, 02-520 Warszawa
przygotowanie do egzaminu kwalifikacyjnego w ww. zakresie
Termin szkolenia: 2016-09-30