POMOC KUCHARZA wróć do listy

Numer edycji: 210-01/012-118/2020

Cel szkolenia:
przygotowanie do wykonywania podstawowych prac w gastronomii
Szkolenie trwa:
40H
Warunek uczestnictwa:
badania na nosicielstwo
Zakres tematyczny szkolenia obejmuje:
BHP. Organizacja punktu gastronomicznego | Zasady GHP/GMP oraz system HACCAP. Zasady obsługi i prezentacja drobnego sprzętu kuchennego | Zasday GHP/GMP oraz system HACCAP. Obróbka wstępna warzyw i owoców. | Obróbka wstępna warzyw i owoców. Obróbka wstępna mięs i ryb | Obróbka wstępna ryb | Obróbka wstępna mięs, ryb, drobiu. Zasady przechowalnictwa. Mycie naczyń | Zasady przechowalnictwa. Mycie naczyń

Organizator szkolenia

Nazwa

Centrum Kształcenia w Warszawie, ul.Podwale 13

Kontakt

22 831 83 48
podwale@zdz.edu.pl

Adres

Zapisz się na szkolenie

Inne kursy w tej kategorii

KIEROWCA OPERATOR WÓZKÓW JEZDNIOWYCH UNOSZĄCYCH (210-05/050-118/16)

Miejsce: 05-800 Pruszków, ul. Jasna 2

Szkolenie obejmuje teoretyczne i praktyczne przygotowanie słuchaczy do uzyskania kwalifikacji wymaganych przy obsłudze wózków jezdniowych unoszących.

Termin szkolenia: 2016-09-19

KURS KOMPUTEROWY POZIOM PODSTAWOWY (210-05/051-118/18)

Miejsce: 05-800 Pruszków, ul. Jasna 2

Przygotowanie słuchaczy do pracy z komputerem w środowisku Windows

Termin szkolenia: 2018-09-18

Fryzjer z elementami stylizacji (270/067-318/22)

Miejsce: 09-402 Płock, ul. 1 Maja 7

Przygotowanie uczestnika do samodzielnej pracy na stanowisku specjalisty od przedłużania i zagęszczania włosów.

Termin szkolenia: 2022-10-22