POMOC KUCHARZA wróć do listy

Numer edycji: 210-01/012-118/2020

Cel szkolenia:
przygotowanie do wykonywania podstawowych prac w gastronomii
Szkolenie trwa:
40H
Warunek uczestnictwa:
badania na nosicielstwo
Zakres tematyczny szkolenia obejmuje:
BHP. Organizacja punktu gastronomicznego | Zasady GHP/GMP oraz system HACCAP. Zasady obsługi i prezentacja drobnego sprzętu kuchennego | Zasday GHP/GMP oraz system HACCAP. Obróbka wstępna warzyw i owoców. | Obróbka wstępna warzyw i owoców. Obróbka wstępna mięs i ryb | Obróbka wstępna ryb | Obróbka wstępna mięs, ryb, drobiu. Zasady przechowalnictwa. Mycie naczyń | Zasady przechowalnictwa. Mycie naczyń

Organizator szkolenia

Nazwa

Centrum Kształcenia w Warszawie, ul.Podwale 13

Kontakt

22 831 83 48
podwale@zdz.edu.pl

Adres

Zapisz się na szkolenie

Inne kursy w tej kategorii

SZKOLENIE OKRESOWE DLA KIEROWCÓW (210-04/086-115/21)

Miejsce: 08-400 Garwolin, ul. Kościuszki 6/4

Uzyskanie świadectwa kwalifikacji zawodowych dla kierowców

Termin szkolenia: 2021-11-18

OBSŁUGA WÓZKÓW JEZDNIOWYCH UNOSZĄCYCH (210-04/030-118/17)

Miejsce: 08-400 Garwolin, ul. Kościuszki 6/4

teoretyczne i praktyczne przygotowanie słuchaczy do uzyskania kwalifikacji wymaganych przy obsłudze wózków jezdniowych unoszących

Termin szkolenia: 2017-05-16

Kurs kosmetyczny z elementami wizażu (270/028-318/20)

Miejsce: 09-402 Płock, ul. 1 Maja 7

Celem kursu jest nabycie przez uczestników wiedzy teoretycznej i umiejętności praktycznych niezbędnych do pracy na stanowisku kosmetyczki-wizażystki w oparciu o moduł programowy dla zawodu 514202 Kosmetyczka.

Termin szkolenia: 2020-09-15