Numer edycji: 210-01/019-018/2020
Cel szkolenia:
Przygotowanie do pracy w różnych placówkach gastronomicznych
Szkolenie trwa:
200H
Warunek uczestnictwa:
badania na nosicielstwo, brak przeciwwskazań zdrowotnych
Zakres tematyczny szkolenia obejmuje:
Zasady żywienia | BHP | Towaroznawstwo | Podstawowe zasady HACCP | Organizacja produkcji | Zajęcia praktyczne z zakresu gotowania
Organizator szkolenia
Nazwa
Centrum Kształcenia w Warszawie, ul.Podwale 13
Kontakt
22 831 83 48
podwale@zdz.edu.pl
Adres
Inne kursy w tej kategorii
Miejsce: 08-400 Garwolin, ul. Kościuszki 6/4
Przygotowanie słuchaczy do egzaminu sprawdzającego kwalifikacje
Termin szkolenia: 2022-08-08
Miejsce: 08-400 Garwolin, ul. Kościuszki 6/4
Przygotowanie do egzaminu URE
Termin szkolenia: 2015-10-26
Miejsce: 09-402 Płock, ul. 1 Maja 7
Uzyskanie wiedzy i zaświadczenia z zakresu środków ochrony roślin
Termin szkolenia: 2021-03-23