Numer edycji: 210-01/019-018/2020
Cel szkolenia:
Przygotowanie do pracy w różnych placówkach gastronomicznych
Szkolenie trwa:
200H
Warunek uczestnictwa:
badania na nosicielstwo, brak przeciwwskazań zdrowotnych
Zakres tematyczny szkolenia obejmuje:
Zasady żywienia | BHP | Towaroznawstwo | Podstawowe zasady HACCP | Organizacja produkcji | Zajęcia praktyczne z zakresu gotowania
Organizator szkolenia
Nazwa
Centrum Kształcenia w Warszawie, ul.Podwale 13
Kontakt
22 831 83 48
podwale@zdz.edu.pl
Adres
Inne kursy w tej kategorii
Miejsce: 05-800 Pruszków, ul. Jasna 2
Przygotowanie słuchaczy do egzaminu przed Komisją Urzędu Dozoru Technicznego
Termin szkolenia: 2020-08-10
Miejsce: 05-800 Pruszków, ul. Jasna 2
Wyjaśnienie zawiłych zagadnień związanych z ochroną danych podczas przetwarzania w szeroko rozumianych celach rejestracji osób jako bezrobotnych, jak i kadrowych. Wskazanie celu i ogólnych założeń reformy sektora ochrony danych osobowych.
Termin szkolenia: 2018-10-12
Miejsce: 05-120 Legionowo ul. Reymonta 6 B
przygotowanie do obsługi wózków jezdniowych i bezpiecznej wymiany butli
Termin szkolenia: 2016-01-12