KUCHARZ wróć do listy

Numer edycji: 210-01/019-018/2020

Cel szkolenia:
Przygotowanie do pracy w różnych placówkach gastronomicznych
Szkolenie trwa:
200H
Warunek uczestnictwa:
badania na nosicielstwo, brak przeciwwskazań zdrowotnych
Zakres tematyczny szkolenia obejmuje:
Zasady żywienia | BHP | Towaroznawstwo | Podstawowe zasady HACCP | Organizacja produkcji | Zajęcia praktyczne z zakresu gotowania

Organizator szkolenia

Nazwa

Centrum Kształcenia w Warszawie, ul.Podwale 13

Kontakt

22 831 83 48
podwale@zdz.edu.pl

Adres

Zapisz się na szkolenie

Inne kursy w tej kategorii

KIEROWCA OPERATOR WÓZKÓW JEZDNIOWYCH Z BEZPIECZNĄ WYMIANĄ BUTLI (210-05/079-118/17)

Miejsce: 05-800 Pruszków, ul. Jasna 2

Szkolenie obejmuje teoretyczne i praktyczne przygotowanie słuchaczy do uzyskania kwalifikacji wymaganych przy obsłudze wózków jezdniowych.

Termin szkolenia: 2017-09-28

WARSZTATY Z ZAKRESU PODSTAW OBSŁUGI KOMPUTERA (210-05/095-118/17)

Miejsce: 05-800 Pruszków, ul. Jasna 2

Przygotowanie słuchaczy do pracy z komputerem w środowisku Windows

Termin szkolenia: 2017-12-04

SZYBKIE BEZWZROKOWE PISANIE NA KLAWIATURZE KOMPUTEROWEJ (210-01/087-118/2017)

Miejsce: 00-252 Warszawa,ul Podwale 13

Nabycie przez uczestników nowych umiejętności, które w bezpośredni sposób mogą zaowocować zwiększoną wydajnością i komfortem pracy przy komputerze. Poznanie metod ułatwiających zwiększanie prędkości pisania z wykorzystaniem klawiatury komputerowej.

Termin szkolenia: 2017-10-02