KUCHARZ wróć do listy

Numer edycji: 210-01/019-018/2020

Cel szkolenia:
Przygotowanie do pracy w różnych placówkach gastronomicznych
Szkolenie trwa:
200H
Warunek uczestnictwa:
badania na nosicielstwo, brak przeciwwskazań zdrowotnych
Zakres tematyczny szkolenia obejmuje:
Zasady żywienia | BHP | Towaroznawstwo | Podstawowe zasady HACCP | Organizacja produkcji | Zajęcia praktyczne z zakresu gotowania

Organizator szkolenia

Nazwa

Centrum Kształcenia w Warszawie, ul.Podwale 13

Kontakt

22 831 83 48
podwale@zdz.edu.pl

Adres

Zapisz się na szkolenie

Inne kursy w tej kategorii

OBSŁUGA URZĄDZEŃ TRANSPORTU BLISKIEGO /WÓZKI ./ (210-05/022-118/20)

Miejsce: 05-800 Pruszków, ul. Jasna 2

Przygotowanie słuchaczy do egzaminu przed Komisją Urzędu Dozoru Technicznego

Termin szkolenia: 2020-08-10

Ochrona Danych Osobowych w Urzędzie Pracy. Nowe procedury, dokumenty, przykłady. (210-05/063-118/18)

Miejsce: 05-800 Pruszków, ul. Jasna 2

Wyjaśnienie zawiłych zagadnień związanych z ochroną danych podczas przetwarzania w szeroko rozumianych celach rejestracji osób jako bezrobotnych, jak i kadrowych. Wskazanie celu i ogólnych założeń reformy sektora ochrony danych osobowych.

Termin szkolenia: 2018-10-12

KIEROWCA OPERATOR WÓZKÓW JEZDNIOWYCH (210-03/001-118/2016)

Miejsce: 05-120 Legionowo ul. Reymonta 6 B

przygotowanie do obsługi wózków jezdniowych i bezpiecznej wymiany butli

Termin szkolenia: 2016-01-12