Numer edycji: 210-01/020-018/2020
Cel szkolenia:
Przygotowanie do pracy w różnych placówkach gastronomicznych
Szkolenie trwa:
100H
Warunek uczestnictwa:
Brak
Zakres tematyczny szkolenia obejmuje:
Zasady żywienia | BHP | Towaroznawstwo | Podstawowe zasady HACCP | Organizacja produkcji | Zajęcia z zakresu gotowaniab
Organizator szkolenia
Nazwa
Centrum Kształcenia w Warszawie, ul.Podwale 13
Kontakt
22 831 83 48
podwale@zdz.edu.pl
Adres
Inne kursy w tej kategorii
Miejsce: 05-800 Pruszków, ul. Jasna 2
Przygotowanie słuchaczy do egzaminu przed Komisją Urzędu Dozoru Technicznego
Termin szkolenia: 2022-05-25
Miejsce: 08-400 Garwolin, ul. Kościuszki 6/4
Przygotowanie do pracy w działach kadrowo-płacowych w różnych podmiotach gospodarczych
Termin szkolenia: 2019-05-08
Miejsce: 09-402 Płock, ul. 1 Maja 7
Zapoznanie z obsługą programu Solid Edge - oprogramowania do projektowania typu CAD 3D
Termin szkolenia: 2023-08-21