KUCHARZ wróć do listy

Numer edycji: 210-01/020-018/2020

Cel szkolenia:
Przygotowanie do pracy w różnych placówkach gastronomicznych
Szkolenie trwa:
100H
Warunek uczestnictwa:
Brak
Zakres tematyczny szkolenia obejmuje:
Zasady żywienia | BHP | Towaroznawstwo | Podstawowe zasady HACCP | Organizacja produkcji | Zajęcia z zakresu gotowaniab

Organizator szkolenia

Nazwa

Centrum Kształcenia w Warszawie, ul.Podwale 13

Kontakt

22 831 83 48
podwale@zdz.edu.pl

Adres

Zapisz się na szkolenie

Inne kursy w tej kategorii

OBSŁUGA URZĄDZEŃ TRANSPORTU BLISKIEGO /WÓZKI ./ (210-05/013-118/22)

Miejsce: 05-800 Pruszków, ul. Jasna 2

Przygotowanie słuchaczy do egzaminu przed Komisją Urzędu Dozoru Technicznego

Termin szkolenia: 2022-05-25

PRACOWNIK DS. KADROWYCH I PŁACOWYCH Z OBSŁUGĄ PROGRAMÓW UŻYTKOWYCH (210-04/043-118/19)

Miejsce: 08-400 Garwolin, ul. Kościuszki 6/4

Przygotowanie do pracy w działach kadrowo-płacowych w różnych podmiotach gospodarczych

Termin szkolenia: 2019-05-08

Obsługa programu Solid Edge Poziom 1 i 2 (270/082-318/23)

Miejsce: 09-402 Płock, ul. 1 Maja 7

Zapoznanie z obsługą programu Solid Edge - oprogramowania do projektowania typu CAD 3D

Termin szkolenia: 2023-08-21