Numer edycji: 210-01/020-018/2020
Cel szkolenia:
Przygotowanie do pracy w różnych placówkach gastronomicznych
Szkolenie trwa:
100H
Warunek uczestnictwa:
Brak
Zakres tematyczny szkolenia obejmuje:
Zasady żywienia | BHP | Towaroznawstwo | Podstawowe zasady HACCP | Organizacja produkcji | Zajęcia z zakresu gotowaniab
Organizator szkolenia
Nazwa
Centrum Kształcenia w Warszawie, ul.Podwale 13
Kontakt
22 831 83 48
podwale@zdz.edu.pl
Adres
Inne kursy w tej kategorii
Miejsce: 00-252 Warszawa,ul Podwale 13
Przygotowanie do wykonywania masażu higieniczno-kosmetycznego u osób zdrowych
Termin szkolenia: 2015-12-01
Miejsce: ul.Wiśniowa 56, 02-520 Warszawa
przygotowanie do egzaminu kwalifikacyjnego w ww. zakresie
Termin szkolenia: 2015-09-22
Miejsce: 00-252 Warszawa,ul Podwale 13
nabycie umiejętności wykonywania obowiązków pracownika administracyjno-biurowego
Termin szkolenia: 2019-04-06