KUCHARZ wróć do listy

Numer edycji: 210-01/020-018/2020

Cel szkolenia:
Przygotowanie do pracy w różnych placówkach gastronomicznych
Szkolenie trwa:
100H
Warunek uczestnictwa:
Brak
Zakres tematyczny szkolenia obejmuje:
Zasady żywienia | BHP | Towaroznawstwo | Podstawowe zasady HACCP | Organizacja produkcji | Zajęcia z zakresu gotowaniab

Organizator szkolenia

Nazwa

Centrum Kształcenia w Warszawie, ul.Podwale 13

Kontakt

22 831 83 48
podwale@zdz.edu.pl

Adres

Zapisz się na szkolenie

Inne kursy w tej kategorii

MASAŻ I STOPNIA (210-01/116-018/2015)

Miejsce: 00-252 Warszawa,ul Podwale 13

Przygotowanie do wykonywania masażu higieniczno-kosmetycznego u osób zdrowych

Termin szkolenia: 2015-12-01

EKSPLOATACJA URZĄDZEŃ I INSTALACJI ELEKTROENERGETYCZNYCH DO 1 KV (210-02/101-112/15)

Miejsce: ul.Wiśniowa 56, 02-520 Warszawa

przygotowanie do egzaminu kwalifikacyjnego w ww. zakresie

Termin szkolenia: 2015-09-22

PRACOWNIK ADMINISTRACYJNO-BIUROWY (210-01/039-118/2019)

Miejsce: 00-252 Warszawa,ul Podwale 13

nabycie umiejętności wykonywania obowiązków pracownika administracyjno-biurowego

Termin szkolenia: 2019-04-06