Numer edycji: 210-01/031-118/2020
Cel szkolenia:
teoretyczne i praktyczne przygotowanie do obsługi gości w zakładach gastronomicznych
Szkolenie trwa:
40H
Warunek uczestnictwa:
Posiadanie wykształcenia podstawowego.
Zakres tematyczny szkolenia obejmuje:
Podstawowe wymagania higieny w produkcji w przechowywaniu i obrocie środkami spożywczymi, rachunkowość podstawy żywienia, wyposażenie techniczne z towaroznawstwem przemysłowym, obsługę konsumenta, technologię gastronomiczną z towaroznawstwem spożywczym, zajęcia praktyczne.
Organizator szkolenia
Nazwa
Centrum Kształcenia w Warszawie, ul.Podwale 13
Kontakt
22 831 83 48
podwale@zdz.edu.pl
Adres
Inne kursy w tej kategorii
Miejsce: 09-402 Płock, ul. 1 Maja 7
Celem kursu jest nabycie przez uczestników teoretycznych i praktycznych umiejętności obsługi programów grafiki komputerowej takich jak CorelDraw, Adobe Photoshop.
Termin szkolenia: 2022-09-20
Miejsce: 05-800 Pruszków, ul. Jasna 2
Szkolenie obejmuje teoretyczne i praktyczne przygotowanie słuchaczy do uzyskania kwalifikacji wymaganych przy pracy na stanowisku magazyniera obsługującego komputer oraz obsługę kasy fiskalnej.
Termin szkolenia: 2018-09-17
Miejsce: ul. Nasielska 48, 04-342 Warszawa
Przygotowanie osób posiadających praktykę do egzaminu państwowego
Termin szkolenia: 2018-02-05