KELNER wróć do listy

Numer edycji: 210-01/031-118/2020

Cel szkolenia:
teoretyczne i praktyczne przygotowanie do obsługi gości w zakładach gastronomicznych
Szkolenie trwa:
40H
Warunek uczestnictwa:
Posiadanie wykształcenia podstawowego.
Zakres tematyczny szkolenia obejmuje:
Podstawowe wymagania higieny w produkcji w przechowywaniu i obrocie środkami spożywczymi, rachunkowość podstawy żywienia, wyposażenie techniczne z towaroznawstwem przemysłowym, obsługę konsumenta, technologię gastronomiczną z towaroznawstwem spożywczym, zajęcia praktyczne.

Organizator szkolenia

Nazwa

Centrum Kształcenia w Warszawie, ul.Podwale 13

Kontakt

22 831 83 48
podwale@zdz.edu.pl

Adres

Zapisz się na szkolenie

Inne kursy w tej kategorii

Grafika komputerowa (270/044-318/22)

Miejsce: 09-402 Płock, ul. 1 Maja 7

Celem kursu jest nabycie przez uczestników teoretycznych i praktycznych umiejętności obsługi programów grafiki komputerowej takich jak CorelDraw, Adobe Photoshop.

Termin szkolenia: 2022-09-20

MAGAZYNIER Z OBSŁUGĄ KOMPUTEROWYCH PROGRAMÓW MAGAZYNOWYCH (210-05/048-118/18)

Miejsce: 05-800 Pruszków, ul. Jasna 2

Szkolenie obejmuje teoretyczne i praktyczne przygotowanie słuchaczy do uzyskania kwalifikacji wymaganych przy pracy na stanowisku magazyniera obsługującego komputer oraz obsługę kasy fiskalnej.

Termin szkolenia: 2018-09-17

KONSERWACJA WÓZKÓW JEZDNIOWYCH PODNOŚNIKOWYCH Z MECHANICZNYM NAPĘDEM PODNOSZENIA (210-06/007-112/18)

Miejsce: ul. Nasielska 48, 04-342 Warszawa

Przygotowanie osób posiadających praktykę do egzaminu państwowego

Termin szkolenia: 2018-02-05