Pomoc kuchenna wróć do listy

Numer edycji: 270/025-018/21

Cel szkolenia:
Zdobycie wiedzy i umiejętności niezbędnych na stanowisku pomocy kuchennej
Szkolenie trwa:
50H
Warunek uczestnictwa:
ukończony 18 rok życia
Zakres tematyczny szkolenia obejmuje:
Bezpieczeństwo i higiena pracy w gastronomii | Wyposażenie techniczne zakładów gastronomicznych | Podstawy gastronomii | Technologia gastronomiczna | Zasady żywienia człowieka | Planowanie żywienia człowieka i produkcji gastronomicznej

Organizator szkolenia

Nazwa

Centrum Kształcenia w Płocku

Kontakt

tel./fax: (24) 264 60 84
ckplock@zdz.edu.pl

Adres

Zapisz się na szkolenie

Inne kursy w tej kategorii

GLAZURNIK (210-06/078-018/20)

Miejsce: ul. Nasielska 48, 04-342 Warszawa

Usługa ma charakter edukacyjny. Zdobycie podstawowej wiedzy teoretycznej z zakresu stosowania okładzin oraz nabycie umiejętności wykonywania prac glazurniczych przy zachowaniu wymagań higieniczno – sanitarnych i bezpieczeństwa pracy.

Termin szkolenia: 2020-09-25

Stylizacja i pielęgnacja brwi: geometria brwi i henna pudrowa oraz laminacja brwi (270/066-318/23)

Miejsce: 09-402 Płock, ul. 1 Maja 7

przygotowanie teoretyczne i praktyczne do wykonywania stylizacji i pielęgnacji brwi

Termin szkolenia: 2023-06-21

KONSERWACJA WÓZKÓW JEZDNIOWYCH PODNOŚNIKOWYCH Z MECHANICZNYM NAPĘDEM PODNOSZENIA (210-02/086-112/16)

Miejsce: ul.Wiśniowa 56, 02-520 Warszawa

Przygotowanie osób posiadających praktykę do egzaminu państwowego

Termin szkolenia: 2016-10-12