Numer edycji: 270/025-018/21
Cel szkolenia:
Zdobycie wiedzy i umiejętności niezbędnych na stanowisku pomocy kuchennej
Szkolenie trwa:
50H
Warunek uczestnictwa:
ukończony 18 rok życia
Zakres tematyczny szkolenia obejmuje:
Bezpieczeństwo i higiena pracy w gastronomii | Wyposażenie techniczne zakładów gastronomicznych | Podstawy gastronomii | Technologia gastronomiczna | Zasady żywienia człowieka | Planowanie żywienia człowieka i produkcji gastronomicznej
Organizator szkolenia
Nazwa
Centrum Kształcenia w Płocku
Kontakt
tel./fax: (24) 264 60 84
ckplock@zdz.edu.pl
Adres
Inne kursy w tej kategorii
Miejsce: ul. Nasielska 48, 04-342 Warszawa
Usługa ma charakter edukacyjny.
Zdobycie podstawowej wiedzy teoretycznej z zakresu stosowania okładzin oraz nabycie umiejętności wykonywania prac glazurniczych przy zachowaniu wymagań higieniczno – sanitarnych i bezpieczeństwa pracy.
Termin szkolenia: 2020-09-25
Miejsce: 09-402 Płock, ul. 1 Maja 7
przygotowanie teoretyczne i praktyczne do wykonywania stylizacji i pielęgnacji brwi
Termin szkolenia: 2023-06-21
Miejsce: ul.Wiśniowa 56, 02-520 Warszawa
Przygotowanie osób posiadających praktykę do egzaminu państwowego
Termin szkolenia: 2016-10-12