Pomoc kuchenna wróć do listy

Numer edycji: 270/025-018/21

Cel szkolenia:
Zdobycie wiedzy i umiejętności niezbędnych na stanowisku pomocy kuchennej
Szkolenie trwa:
50H
Warunek uczestnictwa:
ukończony 18 rok życia
Zakres tematyczny szkolenia obejmuje:
Bezpieczeństwo i higiena pracy w gastronomii | Wyposażenie techniczne zakładów gastronomicznych | Podstawy gastronomii | Technologia gastronomiczna | Zasady żywienia człowieka | Planowanie żywienia człowieka i produkcji gastronomicznej

Organizator szkolenia

Nazwa

Centrum Kształcenia w Płocku

Kontakt

tel./fax: (24) 264 60 84
ckplock@zdz.edu.pl

Adres

Zapisz się na szkolenie

Inne kursy w tej kategorii

Kierowca operator wózków jezdniowych z bezpieczną wymianą butli (210-05/079-318/15)

Miejsce: 05-800 Pruszków, ul. Jasna 2

Szkolenie obejmuje teoretyczne i praktyczne przygotowanie słuchaczy do uzyskania kwalifikacji wymaganych przy obsłudze wózków jezdniowych.

Termin szkolenia: 2015-11-02

Opiekun w żłobku lub klubie dziecięcym (270/034-318/21)

Miejsce: 09-402 Płock, ul. 1 Maja 7

Celem szkolenia jest teoretyczne i praktyczne przygotowanie słuchaczy w zakresie zasad organizowania i sprawowania opieki nad dziećmi w wieku do lat 3.

Termin szkolenia: 2021-11-24

EKSPLOATACJA URZĄDZEŃ, INSTALACJI I SIECI ENERGETYCZNYCH - GRUPA 2 (210-06/070-012/23)

Miejsce: ul. Nasielska 48, 04-342 Warszawa

przygotowanie do egzaminu kwalifikacyjnego w zakresie eksploatacji urządzeń, instalacji i sieci energetycznych cieplnych

Termin szkolenia: 2023-08-24