Pomoc kuchenna wróć do listy

Numer edycji: 270/025-018/21

Cel szkolenia:
Zdobycie wiedzy i umiejętności niezbędnych na stanowisku pomocy kuchennej
Szkolenie trwa:
50H
Warunek uczestnictwa:
ukończony 18 rok życia
Zakres tematyczny szkolenia obejmuje:
Bezpieczeństwo i higiena pracy w gastronomii | Wyposażenie techniczne zakładów gastronomicznych | Podstawy gastronomii | Technologia gastronomiczna | Zasady żywienia człowieka | Planowanie żywienia człowieka i produkcji gastronomicznej

Organizator szkolenia

Nazwa

Centrum Kształcenia w Płocku

Kontakt

tel./fax: (24) 264 60 84
ckplock@zdz.edu.pl

Adres

Zapisz się na szkolenie

Inne kursy w tej kategorii

EKSPLOATACJA URZĄDZEŃ, INSTALACJI I SIECI ELEKTROENERGETYCZNYCH - GRUPA 1 pkt 2,9,10 (210-06/077-112/19)

Miejsce: ul. Nasielska 48, 04-342 Warszawa

przygotowanie do egzaminu kwalifikacyjnego w zakresie eksploatacji urządzeń, instalacji i sieci elektroenergetycznych - Grupa 1 pkt. 2,9,10

Termin szkolenia: 2019-06-13

DOZÓR ORAZ EKSPLOATACJA URZĄDZEŃ, INSTALACJI I SIECI ENERGETYCZNYCH - GRUPA 2 I GRUPA 3 (210-06/036-112/22)

Miejsce: ul. Nasielska 48, 04-342 Warszawa

przygotowanie do egzaminu kwalifikacyjnego w zakresie dozoru oraz/lub eksploatacji urządzeń, instalacji i sieci energetycznych cieplnych oraz gazowych

Termin szkolenia: 2022-03-14

OBSŁUGA AUTOKLAWÓW, STERYLIZATORÓW MEDYCZNYCH (201-01/074-112/2019)

Miejsce: 00-252 Warszawa,ul Podwale 13

przygotowanie do egzaminu kwalifikacyjnego

Termin szkolenia: 2019-11-23