Numer edycji: 270/025-018/21
Cel szkolenia:
Zdobycie wiedzy i umiejętności niezbędnych na stanowisku pomocy kuchennej
Szkolenie trwa:
50H
Warunek uczestnictwa:
ukończony 18 rok życia
Zakres tematyczny szkolenia obejmuje:
Bezpieczeństwo i higiena pracy w gastronomii | Wyposażenie techniczne zakładów gastronomicznych | Podstawy gastronomii | Technologia gastronomiczna | Zasady żywienia człowieka | Planowanie żywienia człowieka i produkcji gastronomicznej
Organizator szkolenia
Nazwa
Centrum Kształcenia w Płocku
Kontakt
tel./fax: (24) 264 60 84
ckplock@zdz.edu.pl
Adres
Inne kursy w tej kategorii
Miejsce: adres
przyuczający do zawodu
Termin szkolenia: 2017-03-08
Miejsce: 05-800 Pruszków, ul. Jasna 2
Szkolenie obejmuje teoretyczne i praktyczne przygotowanie słuchaczy do uzyskania kwalifikacji wymaganych przy pracy na stanowisku magazyniera obsługującego komputer oraz obsługę kasy fiskalnej.
Termin szkolenia: 2022-10-27
Miejsce: 00-252 Warszawa,ul Podwale 13
teoretyczne i praktyczne przygotowanie słuchaczy do wykonywania usług w zakresie bukieciarstwa i florystyki
Termin szkolenia: 2016-12-07