Dezynfekcja, dezynsekcja i deratyzacja w małych i średnich przedsiębiorstwach wróć do
listy
Numer edycji: 270/031-318/21
Cel szkolenia:
Celem kursu jest opanowanie przez uczestników podstawowych wiadomości z dziedziny mycia, dezynfekcji oraz ochrony przed szkodnikami i ich zwalczania w firmach
Szkolenie trwa:
8H
Warunek uczestnictwa:
Wykształcenie bez znaczenia
Kurs skierowany jest do osób, które w firmach wymienionych powyżej zajmują się organizowaniem i wdrażaniem systemu zabezpieczającego przed skażeniem żywności przez mikroorganizmy i szkodniki.
Zakres tematyczny szkolenia obejmuje:
Mycie i dezynfekcja | Szkodniki-ochrona i zwalczanie | Zajęcia praktyczne
Organizator szkolenia
Nazwa
Centrum Kształcenia w Płocku
Kontakt
tel./fax: (24) 264 60 84
ckplock@zdz.edu.pl
Adres
Inne kursy w tej kategorii
Miejsce: 05-800 Pruszków, ul. Jasna 2
Przygotowanie słuchaczy do zdania egzaminów potwierdzających wiedzę i umiejętności w zakresie uzyskania Europejskiego Certyfikatu Umiejętności Komputerowych.
Termin szkolenia: 2016-10-03
Miejsce: ul.Wiśniowa 56, 02-520 Warszawa
przygotowanie do egzaminu kwalifikacyjnego przed Komisją powołaną przez Prezesa Urzędu Regulacji Energetyki
Termin szkolenia: 2016-12-16
Miejsce: ul. Nasielska 48, 04-342 Warszawa
PRZYGOTOWANIE UCZESTNIKÓW SZKOLENIA DO EGZAMINU KWALIFIKACYJNEGO W ZAKRESIE DOZORU ORAZ/LUB EKSPLOATACJI URZĄDZEŃ, INSTALACJI I SIECI ELEKTROENERGETYCZNYCH
Termin szkolenia: 2021-06-28