Warsztaty kulinarne - kuchnia polska wróć do listy

Numer edycji: 210-01/030-118/2021

Cel szkolenia:
zapoznanie uczestników z podstawami gotowania ze szczególnym uwzględnieniem przepisów kuchni polskiej
Szkolenie trwa:
8H
Warunek uczestnictwa:
ukonczone 18 lat
Zakres tematyczny szkolenia obejmuje:
Zasady zywienia

Organizator szkolenia

Nazwa

Centrum Kształcenia w Warszawie, ul.Podwale 13

Kontakt

22 831 83 48
podwale@zdz.edu.pl

Adres

Zapisz się na szkolenie

Inne kursy w tej kategorii

Szkolenie stylizacji paznokci (270/106-018/23)

Miejsce: 09-402 Płock, ul. 1 Maja 7

przygotowanie teoretyczne i praktyczne do wykonywania zawodu manicurzystki.

Termin szkolenia: 2023-12-06

DOZÓR oraz EKSPLOATACJA URZĄDZEŃ, INSTALACJI i SIECI ELEKTROENERGETYCZNYCH - GRUPA 1 (210-06/006-112/24)

Miejsce: ul. Nasielska 48, 04-342 Warszawa

przygotowanie do egzaminu kwalifikacyjnego w zakresie dozoru oraz eksploatacji urządzeń, instalacji i sieci elektroenergetycznych

Termin szkolenia: 2024-02-02

DOZÓR ORAZ/LUB EKSPLOATACJA URZĄDZEŃ, INSTALACJI I SIECI ENERGETYCZNYCH - GRUPA 2 (210-06/136-112/20)

Miejsce: ul. Nasielska 48, 04-342 Warszawa

przygotowanie do egzaminu kwalifikacyjnego w zakresie dozoru oraz/lub eksploatacji urządzeń, instalacji i sieci energetycznych cieplnych

Termin szkolenia: 2020-12-17