Warsztaty kulinarne - kuchnia polska wróć do listy

Numer edycji: 210-01/030-118/2021

Cel szkolenia:
zapoznanie uczestników z podstawami gotowania ze szczególnym uwzględnieniem przepisów kuchni polskiej
Szkolenie trwa:
8H
Warunek uczestnictwa:
ukonczone 18 lat
Zakres tematyczny szkolenia obejmuje:
Zasady zywienia

Organizator szkolenia

Nazwa

Centrum Kształcenia w Warszawie, ul.Podwale 13

Kontakt

22 831 83 48
podwale@zdz.edu.pl

Adres

Zapisz się na szkolenie

Inne kursy w tej kategorii

Opiekun w żłobku lub klubie dziecięcym (210-01/014-018/2021)

Miejsce: 00-252 Warszawa,ul Podwale 13

Celem szkolenia jest teoretyczne i praktyczne przygotowanie słuchaczy w zakresie zasad organizowania i sprawowania opieki nad dziećmi w wieku do lat 3.

Termin szkolenia: 2021-09-06

Dozór oraz eksploatacja urządzeń, instalacji i sieci elektroenergetycznych - Grupa 1 (210-06/125-012/20)

Miejsce: ul. Nasielska 48, 04-342 Warszawa

przygotowanie do egzaminu kwalifikacyjnego w zakresie dozoru oraz eksploatacji urządzeń, instalacji i sieci elektroenergetycznych

Termin szkolenia: 2020-12-02

KONSERWACJA WÓZKÓW JEZDNIOWYCH PODNOŚNIKOWYCH Z MECHANICZNYM NAPĘDEM PODNOSZENIA (210-02/113-112/15)

Miejsce: ul.Wiśniowa 56, 02-520 Warszawa

Przygotowanie osób posiadających praktykę do egzaminu państwowego

Termin szkolenia: 2015-11-05