Warsztaty kulinarne - kuchnia polska wróć do
listy
Numer edycji: 210-01/030-118/2021
Cel szkolenia:
zapoznanie uczestników z podstawami gotowania ze szczególnym uwzględnieniem przepisów kuchni polskiej
Szkolenie trwa:
8H
Warunek uczestnictwa:
ukonczone 18 lat
Zakres tematyczny szkolenia obejmuje:
Zasady zywienia
Organizator szkolenia
Nazwa
Centrum Kształcenia w Warszawie, ul.Podwale 13
Kontakt
22 831 83 48
podwale@zdz.edu.pl
Adres
Inne kursy w tej kategorii
Miejsce: 09-402 Płock, ul. 1 Maja 7
przygotowanie teoretyczne i praktyczne do wykonywania zawodu manicurzystki.
Termin szkolenia: 2023-12-06
Miejsce: ul. Nasielska 48, 04-342 Warszawa
przygotowanie do egzaminu kwalifikacyjnego w zakresie dozoru oraz eksploatacji urządzeń, instalacji i sieci elektroenergetycznych
Termin szkolenia: 2024-02-02
Miejsce: ul. Nasielska 48, 04-342 Warszawa
przygotowanie do egzaminu kwalifikacyjnego w zakresie dozoru oraz/lub eksploatacji urządzeń, instalacji i sieci energetycznych cieplnych
Termin szkolenia: 2020-12-17