Specjalista do spraw technologii żywienia wróć do listy

Numer edycji: 270/033-318/21

Cel szkolenia:
Zapoznanie się z technologią żywienia
Szkolenie trwa:
50H
Warunek uczestnictwa:
skończone 18 lat
Zakres tematyczny szkolenia obejmuje:
Bezpieczeństwo i higiena pracy | Podstawy technologii żywności | Technika w przetwórstwie spożywczym | Organizacja produkcji żywności | Przygotowanie surowców, dodatków do żywności, materiałów pomocniczych | Prowadzenie procesów produkcji wyrobów spożywczych | System HAACP w przemyśle spożywczym

Organizator szkolenia

Nazwa

Centrum Kształcenia w Płocku

Kontakt

tel./fax: (24) 264 60 84
ckplock@zdz.edu.pl

Adres

Zapisz się na szkolenie

Inne kursy w tej kategorii

Dozór oraz eksploatacja urządzeń, instalacji i sieci elektroenergetycznych - Grupa 1 (210-06/025-112/23)

Miejsce: ul. Nasielska 48, 04-342 Warszawa

przygotowanie do egzaminu kwalifikacyjnego w zakresie dozoru oraz eksploatacji urządzeń, instalacji i sieci elektroenergetycznych

Termin szkolenia: 2023-03-23

WSTĘP DO ZOOPSYCHOLOGII (210-06/136-118/19)

Miejsce: ul. Nasielska 48, 04-342 Warszawa

Zdobycie podstawowej wiedzy z zakresu obserwowania zachowań zwierząt oraz diagnozowania i terapii niepożądanych zachowań zwierząt.

Termin szkolenia: 2019-11-05

SZKOLENIE OKRESOWE DLA KIEROWCÓW (210-04/020-115/24)

Miejsce: 08-400 Garwolin, ul. Kościuszki 6/4

Uzyskanie świadectwa kwalifikacji zawodowych dla kierowców

Termin szkolenia: 2024-02-23