Specjalista do spraw technologii żywienia wróć do listy

Numer edycji: 270/033-318/21

Cel szkolenia:
Zapoznanie się z technologią żywienia
Szkolenie trwa:
50H
Warunek uczestnictwa:
skończone 18 lat
Zakres tematyczny szkolenia obejmuje:
Bezpieczeństwo i higiena pracy | Podstawy technologii żywności | Technika w przetwórstwie spożywczym | Organizacja produkcji żywności | Przygotowanie surowców, dodatków do żywności, materiałów pomocniczych | Prowadzenie procesów produkcji wyrobów spożywczych | System HAACP w przemyśle spożywczym

Organizator szkolenia

Nazwa

Centrum Kształcenia w Płocku

Kontakt

tel./fax: (24) 264 60 84
ckplock@zdz.edu.pl

Adres

Zapisz się na szkolenie

Inne kursy w tej kategorii

SZKOLENIE OKRESOWE DLA KIEROWCÓW (210-04/104-115/24)

Miejsce: 08-400 Garwolin, ul. Kościuszki 6/4

Uzyskanie świadectwa kwalifikacji zawodowych dla kierowców

Termin szkolenia: 2024-11-22

PODSTAWY DEKORACJI CUKIERNICZYCH (210-01/032-118/2023)

Miejsce: 00-252 Warszawa,ul Podwale 13

zapoznanie z technologią przygotowywania ciast, wypieków i kremów oraz przygotowanie do samodzielnego wykonywania różnego rodzaju ciast, kremów i deserów.

Termin szkolenia: 2023-11-09

OBSŁUGA URZĄDZEŃ TRANSPORTU BLISKIEGO /WÓZKI ./ (210-05/015-318/16)

Miejsce: 05-800 Pruszków, ul. Jasna 2

Przygotowanie słuchaczy do egzaminu przed Komisją Urzędu Dozoru Technicznego

Termin szkolenia: 2016-03-24