Specjalista do spraw technologii żywienia wróć do
listy
Numer edycji: 270/033-318/21
Cel szkolenia:
Zapoznanie się z technologią żywienia
Szkolenie trwa:
50H
Warunek uczestnictwa:
skończone 18 lat
Zakres tematyczny szkolenia obejmuje:
Bezpieczeństwo i higiena pracy | Podstawy technologii żywności | Technika w przetwórstwie spożywczym | Organizacja produkcji żywności | Przygotowanie surowców, dodatków do żywności, materiałów pomocniczych | Prowadzenie procesów produkcji wyrobów spożywczych | System HAACP w przemyśle spożywczym
Organizator szkolenia
Nazwa
Centrum Kształcenia w Płocku
Kontakt
tel./fax: (24) 264 60 84
ckplock@zdz.edu.pl
Adres
Inne kursy w tej kategorii
Miejsce: ul. Nasielska 48, 04-342 Warszawa
przygotowanie do egzaminu kwalifikacyjnego w zakresie dozoru oraz eksploatacji urządzeń, instalacji i sieci elektroenergetycznych
Termin szkolenia: 2023-03-23
Miejsce: ul. Nasielska 48, 04-342 Warszawa
Zdobycie podstawowej wiedzy z zakresu obserwowania zachowań zwierząt oraz diagnozowania i terapii niepożądanych zachowań zwierząt.
Termin szkolenia: 2019-11-05
Miejsce: 08-400 Garwolin, ul. Kościuszki 6/4
Uzyskanie świadectwa kwalifikacji zawodowych dla kierowców
Termin szkolenia: 2024-02-23