KUCHARZ wróć do listy

Numer edycji: 210-01/022A-018/2021

Cel szkolenia:
Przygotowanie do pracy w różnych placówkach gastronomicznych
Szkolenie trwa:
120H
Warunek uczestnictwa:
Brak
Zakres tematyczny szkolenia obejmuje:
Zasady żywienia | BHP | Towaroznawstwo | Podstawowe zasady HACCP | Organizacja produkcji | Zajęcia z zakresu gotowaniab

Organizator szkolenia

Nazwa

Centrum Kształcenia w Warszawie, ul.Podwale 13

Kontakt

22 831 83 48
podwale@zdz.edu.pl

Adres

Zapisz się na szkolenie

Inne kursy w tej kategorii

POMOC KUCHARZA (210-01/002-118/2018)

Miejsce: 00-252 Warszawa,ul Podwale 13

przygotowanie do wykonywania podstawowych prac w gastronomii

Termin szkolenia: 2018-01-15

ARCHIWISTA (210-01/034-118/2019)

Miejsce: 00-252 Warszawa,ul Podwale 13

Przygotowanie do pracy na stanowisku archiwisty

Termin szkolenia: 2019-04-02

OBSŁUGA URZĄDZEŃ TRANSPORTU BLISKIEGO- PODESTY RUCHOME (210-04/057-118/23)

Miejsce: 08-400 Garwolin, ul. Kościuszki 6/4

Przygotowanie słuchaczy do egzaminu sprawdzającego kwalifikacje

Termin szkolenia: 2023-08-23