KUCHARZ wróć do listy

Numer edycji: 210-01/022A-018/2021

Cel szkolenia:
Przygotowanie do pracy w różnych placówkach gastronomicznych
Szkolenie trwa:
120H
Warunek uczestnictwa:
Brak
Zakres tematyczny szkolenia obejmuje:
Zasady żywienia | BHP | Towaroznawstwo | Podstawowe zasady HACCP | Organizacja produkcji | Zajęcia z zakresu gotowaniab

Organizator szkolenia

Nazwa

Centrum Kształcenia w Warszawie, ul.Podwale 13

Kontakt

22 831 83 48
podwale@zdz.edu.pl

Adres

Zapisz się na szkolenie

Inne kursy w tej kategorii

DOZÓR ORAZ EKSPLOATACJA URZĄDZEŃ, INSTALACJI I SIECI ENERGETYCZNYCH - GRUPA 2 I GRUPA 3 (210-06/042-112/22)

Miejsce: ul. Nasielska 48, 04-342 Warszawa

przygotowanie do egzaminu kwalifikacyjnego w zakresie dozoru oraz/lub eksploatacji urządzeń, instalacji i sieci energetycznych cieplnych oraz gazowych

Termin szkolenia: 2022-03-21

Opiekun osób starszych i dzieci niepełnosprawnych (270/057-318/23)

Miejsce: 09-402 Płock, ul. 1 Maja 7

Przekazanie słuchaczom wiadomości i wyrobienie umiejętności w zakresie niezbędnym do wykonywania czynności opiekuna osób starszych i niepełnosprawnych.

Termin szkolenia: 2023-05-08

DORADZTWO DOTYCZĄCE ŚRODKÓW OCHRONY ROŚLIN - SZKOLENIE UZUPEŁNIAJĄCE (210-01/030-018/2020)

Miejsce: 00-252 Warszawa,ul Podwale 13

Odnowienie uprawnień do obrotu i konfekcjonowania środków ochrony roślin

Termin szkolenia: 2020-09-17