Numer edycji: 210-01/022A-018/2021
Cel szkolenia:
Przygotowanie do pracy w różnych placówkach gastronomicznych
Szkolenie trwa:
120H
Warunek uczestnictwa:
Brak
Zakres tematyczny szkolenia obejmuje:
Zasady żywienia | BHP | Towaroznawstwo | Podstawowe zasady HACCP | Organizacja produkcji | Zajęcia z zakresu gotowaniab
Organizator szkolenia
Nazwa
Centrum Kształcenia w Warszawie, ul.Podwale 13
Kontakt
22 831 83 48
podwale@zdz.edu.pl
Adres
Inne kursy w tej kategorii
Miejsce: ul. Nasielska 48, 04-342 Warszawa
przygotowanie do egzaminu kwalifikacyjnego w zakresie dozoru oraz/lub eksploatacji urządzeń, instalacji i sieci energetycznych cieplnych oraz gazowych
Termin szkolenia: 2022-03-21
Miejsce: 09-402 Płock, ul. 1 Maja 7
Przekazanie słuchaczom wiadomości i wyrobienie umiejętności w zakresie niezbędnym do wykonywania czynności opiekuna osób starszych i niepełnosprawnych.
Termin szkolenia: 2023-05-08
Miejsce: 00-252 Warszawa,ul Podwale 13
Odnowienie uprawnień do obrotu i konfekcjonowania środków ochrony roślin
Termin szkolenia: 2020-09-17