Numer edycji: 210-01/005-018/2022
Cel szkolenia:
Przygotowanie do pracy w różnych placówkach gastronomicznych
Szkolenie trwa:
100H
Warunek uczestnictwa:
badania na nosicielstwo, brak przeciwwskazań zdrowotnych
Zakres tematyczny szkolenia obejmuje:
Zasady żywienia, bhp, towaroznawstwo, organizacja produkcji, podstawowe zasady HACCP, zajęcia praktyczne z zakresu gotowania
Organizator szkolenia
Nazwa
Centrum Kształcenia w Warszawie, ul.Podwale 13
Kontakt
22 831 83 48
podwale@zdz.edu.pl
Adres
Inne kursy w tej kategorii
Miejsce: 08-400 Garwolin, ul. Kościuszki 6/4
Przygotowanie słuchaczy do egzaminu sprawdzającego kwalifikacje
Termin szkolenia: 2024-05-13
Miejsce: 00-252 Warszawa,ul Podwale 13
Przygotowanie do stosowania instrukcji kancelaryjnej
Termin szkolenia: 2015-02-16
Miejsce: ul.Wiśniowa 56, 02-520 Warszawa
przygotowanie do egzaminu w ww.zakrsie
Termin szkolenia: 2016-01-28