KUCHARZ wróć do listy

Numer edycji: 210-01/005-018/2022

Cel szkolenia:
Przygotowanie do pracy w różnych placówkach gastronomicznych
Szkolenie trwa:
100H
Warunek uczestnictwa:
Brak
Zakres tematyczny szkolenia obejmuje:
Zasady żywienia | BHP | Towaroznawstwo | Podstawowe zasady HACCP | Organizacja produkcji | Zajęcia z zakresu gotowaniab

Organizator szkolenia

Nazwa

Centrum Kształcenia w Warszawie, ul.Podwale 13

Kontakt

22 831 83 48
podwale@zdz.edu.pl

Adres

Zapisz się na szkolenie

Inne kursy w tej kategorii

SZKOLENIE OKRESOWE DLA KIEROWCÓW (210-04/004-115/23)

Miejsce: 08-400 Garwolin, ul. Kościuszki 6/4

Uzyskanie świadectwa kwalifikacji zawodowych dla kierowców

Termin szkolenia: 2023-01-20

NAPEŁNIANIE ZBIORNIKÓW POJAZDÓW SAMOCHODÓW ZASILANYCH SPRĘŻONYM GAZEM ZIEMNYM CNG (210-06/056-112/21)

Miejsce: ul. Nasielska 48, 04-342 Warszawa

Przygotowanie do egzaminu TDT

Termin szkolenia: 2021-06-08

KURS SPECJALISTYCZNY W ZAKRESIE PRZEWOZU MATERIAŁÓW I PRZEDMIOTÓW KLASY 1 (210-04/078-014/2015-test)

Miejsce: adres

Zapoznanie słuchaczy ze specyfiką zagrożeń stwarzanych przez materiały i przedmioty wybuchowe, stopniowaniem zagrożeń i związanym z tym podziałem na podklasy od 1.1 do 1.6, stopniowaniem zagrożeń w obrębie grup zgodności, z rodzajami nalepek ostrzegawczych, sposobami oznakowania sztuk przesyłki, pojazdów i kontenerów przewożących materiały wybuchowe, z zasadami pakowania materiałów wybuchowych, stosowanymi z uwagi na utrzymanie wymaganego poziomu bezpieczeństwa,

Termin szkolenia: 2015-11-24