KUCHARZ wróć do listy

Numer edycji: 210-01/018-118/2022

Cel szkolenia:
Przygotowanie do pracy w różnych placówkach gastronomicznych
Szkolenie trwa:
100H
Warunek uczestnictwa:
Brak
Zakres tematyczny szkolenia obejmuje:
Zasady żywienia | BHP | Towaroznawstwo | Podstawowe zasady HACCP | Organizacja produkcji | Zajęcia z zakresu gotowaniab

Organizator szkolenia

Nazwa

Centrum Kształcenia w Warszawie, ul.Podwale 13

Kontakt

22 831 83 48
podwale@zdz.edu.pl

Adres

Zapisz się na szkolenie

Inne kursy w tej kategorii

Opiekun w żłobku lub klubie dziecięcym (210-01/027-018/2022)

Miejsce: 00-252 Warszawa,ul Podwale 13

Celem szkolenia jest teoretyczne i praktyczne przygotowanie słuchaczy w zakresie zasad organizowania i sprawowania opieki nad dziećmi w wieku do lat 3.

Termin szkolenia: 2022-09-12

ADR - KURS PODSTAWOWY (210-04/122-114/19)

Miejsce: 08-400 Garwolin, ul. Kościuszki 6/4

Zapoznanie kierowców pojazdów przewożących towary niebezpieczne z zagrożeniami wy-stępującymi podczas przewozu oraz przekazanie informacji niezbędnych dla zminimalizowania prawdopodobieństwa powstania wypadku, jak również przygotowanie ich do podjęcia działań zmierzających do ograniczenia skutków wypadku.

Termin szkolenia: 2019-12-27

STOSOWANIE ŚRODKAMI OCHRONY ROŚLIN SPRZĘTEM NAZIEMNYM Z WYŁĄCZENIEM SPRZĘTU MONTOWANEGO NA POJAZDACH SZYNOWYCH - SZKOLENIE PODSTAWOWE (210-01/018-018/2019)

Miejsce: 00-252 Warszawa,ul Podwale 13

Nabycie uprawnień do nabywania i stosowania środków ochrony roślin

Termin szkolenia: 2019-02-21