OBSŁUGA WÓZKÓW JEZDNIOWYCH PODNOŚNIKOWYCH Z MECHANICZNYM NAPĘDEM PODNOSZENIA Z WYŁĄCZENIEM WÓZKÓW SPECJALIZOWANYCH KAT. II WJO wróć do listy

Numer edycji: 210-05/012-118/22

Cel szkolenia:
Szkolenie obejmuje teoretyczne i praktyczne przygotowanie słuchaczy do uzyskania kwalifikacji wymaganych przy obsłudze wózków jezdniowych oraz przygotowanie do egzaminu przed Komisją Urzędu Dozoru Technicznego.
Szkolenie trwa:
67H
Warunek uczestnictwa:
Ukończone 18 lat. Stan zdrowia potwierdzony stosownym zaświadczeniem lekarskim, o braku przeciwwskazań do pracy na stanowisku operatora wózka jezdniowego.
Zakres tematyczny szkolenia obejmuje:
Podział stosowanych wózków. | Budowa wózków. | Wiadomości z zakresu bhp. | Czynności operatora przed, w trakcie i po zakończeniu pracy; Instrukcja bezpieczeństwa prac transportowych | Bezpieczne użytkowanie butli w tym ich bezpieczna wymiana. | Wiadomości z zakresu ładunkoznawstwa. | Wiadomości o dozorze technicznym. | Zajęcia praktyczne, w tym wymiana butli gazowych.

Organizator szkolenia

Nazwa

Ośrodek Kształcenia Zawodowego w Pruszkowie

Kontakt

tel./fax: 22 758 71 60,
pruszkow@zdz.edu.pl

Adres

Zapisz się na szkolenie

Inne kursy w tej kategorii

DOZÓR ORAZ EKSPLOATACJA URZĄDZEŃ, INSTALACJI I SIECI ELEKTROENERGETYCZNYCH - GRUPA 1 (210-06/019-112/21)

Miejsce: ul. Nasielska 48, 04-342 Warszawa

PRZYGOTOWANIE UCZESTNIKÓW SZKOLENIA DO EGZAMINU KWALIFIKACYJNEGO W ZAKRESIE DOZORU ORAZ/LUB EKSPLOATACJI URZĄDZEŃ, INSTALACJI I SIECI ELEKTROENERGETYCZNYCH

Termin szkolenia: 2021-02-25

BHP- SZKOLENIE OKRESOWE DLA PRACOWNIKÓW ADMINISTRACYJNO-BIUROWYCH (210-01/061-113/2019)

Miejsce: 00-252 Warszawa,ul Podwale 13

Aktualizacja i uzupełnienie wiedzy i umiejętności z zakresu bhp. Podstawa prawna: rozporządzenie Ministra Gospodarki i Pracy z dnia 27 lipca 2004r. w sprawie szkolenia w dziedzinie bezpieczeństwa i higieny pracy (Dz. U. Nr 180, poz. 1860).

Termin szkolenia: 2019-08-14

POMOC KUCHARZA (210-01/021-118/2017)

Miejsce: 00-252 Warszawa,ul Podwale 13

przygotowanie do wykonywania podstawowych prac w gastronomii

Termin szkolenia: 2017-02-21