Stosowanie środków ochrony roślin sprzętem naziemnym z wyłączeniem sprzętu montowanego na pojazdach szynowych oraz innego sprzętu stosowanego w kolejnictwie – kurs uzupełniający wróć do listy

Numer edycji: 270/038-018/23

Cel szkolenia:
Uzyskanie wiedzy i zaświadczenia z zakresu środków ochrony roślin
Szkolenie trwa:
7H
Warunek uczestnictwa:
wykształcenie zawodowe
Zakres tematyczny szkolenia obejmuje:
Bezpieczeństwo i higiena pracy przy stosowaniu środków ochrony roślin – aktualizacja wiedzy | Wybrane zagadnienia w zakresie przepisów prawnych, ze szczególnym uwzględnieniem zmian tych przepisów | Charakterystyka i stosowanie środków ochrony roślin – aktualizacja wiedzy | Integrowana ochrona roślin - aktualizacja wiedzy | Technika wykonywania zabiegów w ochronie roślin - aktualizacja wiedzy | Zapobieganie negatywnemu wpływowi środków ochrony roślin na środowisko - aktualizacja wiedzy

Organizator szkolenia

Nazwa

Centrum Kształcenia w Płocku

Kontakt

tel./fax: (24) 264 60 84
ckplock@zdz.edu.pl

Adres

Zapisz się na szkolenie

Inne kursy w tej kategorii

Pracownik gospodarczy (210-06/065-118/23)

Miejsce: ul. Nasielska 48, 04-342 Warszawa

Celem kursu jest przygotowanie uczestnika do wykonywania prac porządkowych, utrzymania porządku i czystości w wyznaczonych pomieszczeniach zakładu i wokół budynku oraz nieskomplikowanych prac naprawczych w budynku i wokół budynku oraz nabycie przez uczestnika umiejętności i kompetencji w zakresie udzielania pierwszej pomocy przedmedycznej oraz zapoznania się z zasadami bezpieczeństwa i higieny w miejscu pracy.

Termin szkolenia: 2023-06-26

DOZÓR ORAZ EKSPLOATACJA URZĄDZEŃ, INSTALACJI I SIECI ELEKTROENERGETYCZNYCH - GRUPA 1 (210-06/148-112/22)

Miejsce: ul. Nasielska 48, 04-342 Warszawa

PRZYGOTOWANIE UCZESTNIKÓW SZKOLENIA DO EGZAMINU KWALIFIKACYJNEGO W ZAKRESIE DOZORU ORAZ/LUB EKSPLOATACJI URZĄDZEŃ, INSTALACJI I SIECI ELEKTROENERGETYCZNYCH

Termin szkolenia: 2022-11-30

POMOC KUCHENNA - CATERING (210-03/003-118/2015)

Miejsce: 05-120 Legionowo ul. Reymonta 6 B

przygotowanie do wykonywania zawodu pracownika małej gastronomii

Termin szkolenia: 2015-01-08