Numer edycji: 210-01/016-118/2023
Cel szkolenia:
teoretyczne i praktyczne przygotowanie do obsługi gości w zakładach gastronomicznych
Szkolenie trwa:
36H
Warunek uczestnictwa:
Posiadanie wykształcenia podstawowego.
Zakres tematyczny szkolenia obejmuje:
Podstawowe wymagania higieny w produkcji w przechowywaniu i obrocie środkami spożywczymi, rachunkowość podstawy żywienia, wyposażenie techniczne z towaroznawstwem przemysłowym, obsługę konsumenta, technologię gastronomiczną z towaroznawstwem spożywczym, zajęcia praktyczne.
Organizator szkolenia
Nazwa
Centrum Kształcenia w Warszawie, ul.Podwale 13
Kontakt
22 831 83 48
podwale@zdz.edu.pl
Adres
Inne kursy w tej kategorii
Miejsce: 05-800 Pruszków, ul. Jasna 2
Przygotowanie słuchaczy do egzaminu przed Komisją Urzędu Dozoru Technicznego
Termin szkolenia: 2024-04-19
Miejsce: ul. Nasielska 48, 04-342 Warszawa
Przygotowanie - uzupełnienie, ugruntowanie wiadomości teoretycznych i praktycznych do egzaminu w jednostce dozoru technicznego.
Termin szkolenia: 2019-03-15
Miejsce: ul. Nasielska 48, 04-342 Warszawa
przygotowanie do egzaminu kwalifikacyjnego w zakresie dozoru oraz/lub eksploatacji urządzeń, instalacji i sieci energetycznych cieplnych
Termin szkolenia: 2022-05-27