KELNER wróć do listy

Numer edycji: 210-01/016-118/2023

Cel szkolenia:
teoretyczne i praktyczne przygotowanie do obsługi gości w zakładach gastronomicznych
Szkolenie trwa:
40H
Warunek uczestnictwa:
Posiadanie wykształcenia podstawowego.
Zakres tematyczny szkolenia obejmuje:
Podstawowe wymagania higieny w produkcji w przechowywaniu i obrocie środkami spożywczymi, rachunkowość podstawy żywienia, wyposażenie techniczne z towaroznawstwem przemysłowym, obsługę konsumenta, technologię gastronomiczną z towaroznawstwem spożywczym, zajęcia praktyczne.

Organizator szkolenia

Nazwa

Centrum Kształcenia w Warszawie, ul.Podwale 13

Kontakt

22 831 83 48
podwale@zdz.edu.pl

Adres

Zapisz się na szkolenie

Inne kursy w tej kategorii

KIEROWCA WÓZKÓW JEZDNIOWYCH PODNOŚNIKOWYCH (210-04/067-118/22)

Miejsce: 08-400 Garwolin, ul. Kościuszki 6/4

Przygotowanie do samodzielnego prowadzenia wózka jezdniowego z napędem silnikowym i wykonywania operacji manewrowych osprzętem wózka. Wydawane uprawnienia są bezterminowe.

Termin szkolenia: 2022-09-05

OBSŁUGA URZĄDZEŃ TRANSPORTU BLISKIEGO- PODESTY RUCHOME (210-04/037-118/23)

Miejsce: 08-400 Garwolin, ul. Kościuszki 6/4

Przygotowanie słuchaczy do egzaminu sprawdzającego kwalifikacje

Termin szkolenia: 2023-06-16

OBSŁUGA AUTOKLAWÓW (210-01/032-012/2017)

Miejsce: 00-252 Warszawa,ul Podwale 13

Przygotowanie do egzaminu kwalifikacyjnego na uprawnienia E

Termin szkolenia: 2017-03-27