KELNER wróć do listy

Numer edycji: 210-01/016-118/2023

Cel szkolenia:
teoretyczne i praktyczne przygotowanie do obsługi gości w zakładach gastronomicznych
Szkolenie trwa:
40H
Warunek uczestnictwa:
Posiadanie wykształcenia podstawowego.
Zakres tematyczny szkolenia obejmuje:
Podstawowe wymagania higieny w produkcji w przechowywaniu i obrocie środkami spożywczymi, rachunkowość podstawy żywienia, wyposażenie techniczne z towaroznawstwem przemysłowym, obsługę konsumenta, technologię gastronomiczną z towaroznawstwem spożywczym, zajęcia praktyczne.

Organizator szkolenia

Nazwa

Centrum Kształcenia w Warszawie, ul.Podwale 13

Kontakt

22 831 83 48
podwale@zdz.edu.pl

Adres

Zapisz się na szkolenie

Inne kursy w tej kategorii

ADR - KURS SPECJALISTYCZNY W ZAKRESIE PRZEWOZU W CYSTERNACH (210-04/009-114/19)

Miejsce: 08-400 Garwolin, ul. Kościuszki 6/4

Zapoznanie kierowców pojazdów przewożących towary niebezpieczne z zagrożeniami wy-stępującymi podczas przewozu oraz przekazanie informacji niezbędnych dla zminimalizowania prawdopodobieństwa powstania wypadku, jak również przygotowanie ich do podjęcia działań zmierzających do ograniczenia skutków wypadku

Termin szkolenia: 2019-01-30

SPAWANIE BLACH I RUR ZE STALI NIESTOPOWYCH SPOINAMI PACHWINOWYMI METODĄ MAG (135-1) (210-06/104-112/19)

Miejsce: ul. Nasielska 48, 04-342 Warszawa

Głównym celem szkolenia jest przygotowanie uczestników do zdania egzaminu i uzyskania uprawnień spawacza metodą MAG we wskazanym zakresie wg wymagań normy PN-EN ISO 9606-1.

Termin szkolenia: 2019-09-09

SZKOLENIE OKRESOWE DLA KIEROWCÓW (210-04/114-115/19)

Miejsce: 08-400 Garwolin, ul. Kościuszki 6/4

Uzyskanie świadectwa kwalifikacji zawodowych dla kierowców

Termin szkolenia: 2019-11-29