Specjalista do spraw technologii żywienia wróć do
listy
Numer edycji: 270/055-018/23
Cel szkolenia:
Zapoznanie się z technologią żywienia
Szkolenie trwa:
50H
Warunek uczestnictwa:
skończone 18 lat
Zakres tematyczny szkolenia obejmuje:
Bezpieczeństwo i higiena pracy | Podstawy technologii żywności | Technika w przetwórstwie spożywczym | Organizacja produkcji żywności | Przygotowanie surowców, dodatków do żywności, materiałów pomocniczych | Prowadzenie procesów produkcji wyrobów spożywczych | System HAACP w przemyśle spożywczym
Organizator szkolenia
Nazwa
Centrum Kształcenia w Płocku
Kontakt
tel./fax: (24) 264 60 84
ckplock@zdz.edu.pl
Adres
Inne kursy w tej kategorii
Miejsce: 00-252 Warszawa,ul Podwale 13
Przygotowanie teoretyczne i praktyczne do wykonywania usług manicure i stylizacji paznokci
Termin szkolenia: 2022-02-28
Miejsce: ul. Nasielska 48, 04-342 Warszawa
Przygotowanie słuchaczy do wykonywania złączy lutowanych.
Termin szkolenia: 2021-01-18
Miejsce: 09-402 Płock, ul. 1 Maja 7
Uzyskanie wiedzy i zaświadczenia z zakresu środków ochrony roślin
Termin szkolenia: 2020-07-17