Specjalista do spraw technologii żywienia wróć do listy

Numer edycji: 270/055-018/23

Cel szkolenia:
Zapoznanie się z technologią żywienia
Szkolenie trwa:
50H
Warunek uczestnictwa:
skończone 18 lat
Zakres tematyczny szkolenia obejmuje:
Bezpieczeństwo i higiena pracy | Podstawy technologii żywności | Technika w przetwórstwie spożywczym | Organizacja produkcji żywności | Przygotowanie surowców, dodatków do żywności, materiałów pomocniczych | Prowadzenie procesów produkcji wyrobów spożywczych | System HAACP w przemyśle spożywczym

Organizator szkolenia

Nazwa

Centrum Kształcenia w Płocku

Kontakt

tel./fax: (24) 264 60 84
ckplock@zdz.edu.pl

Adres

Zapisz się na szkolenie

Inne kursy w tej kategorii

Kurs potwierdzający przygotowanie teoretyczne i praktyczne w zakresie wyszkolenia strzeleckiego, samoobrony, technik interwencyjnych oraz znajomości przepisów prawa związanych z wykonywaniem ochrony osób i mienia (270/029-318/22)

Miejsce: 09-402 Płock, ul. 1 Maja 7

Przygotowanie osób kończących kurs do realizacji zadań z zakresu ochrony osób i mienia - to jest działań mających na celu zapewnienie bezpieczeństwa życia, zdrowia i nietykalności osobistej oraz do realizacji działań zapobiegających przestępstwom i wykroczeniom przeciwko mieniu, a także przeciwdziałających powstaniu szkody wynikającej z tych zdarzeń oraz nie dopuszczających do wstępu osób nieuprawnionych na teren chroniony.

Termin szkolenia: 2022-06-06

DORADZTWO DOTYCZĄCE ŚRODKÓW OCHRONY ROŚLIN - SZKOLENIE UZUPEŁNIAJĄCE (210-01/084-018/2016)

Miejsce: 00-252 Warszawa,ul Podwale 13

Odnowienie uprawnień do obrotu i konfekcjonowania środków ochrony roślin

Termin szkolenia: 2016-11-25

DOZÓR oraz EKSPLOATACJA URZĄDZEŃ, INSTALACJI i SIECI ELEKTROENERGETYCZNYCH - GRUPA 1 (210-06/074-112/24)

Miejsce: ul. Nasielska 48, 04-342 Warszawa

przygotowanie do egzaminu kwalifikacyjnego w zakresie dozoru oraz eksploatacji urządzeń, instalacji i sieci elektroenergetycznych

Termin szkolenia: 2024-06-13