Specjalista do spraw technologii żywienia wróć do listy

Numer edycji: 270/055-018/23

Cel szkolenia:
Zapoznanie się z technologią żywienia
Szkolenie trwa:
50H
Warunek uczestnictwa:
skończone 18 lat
Zakres tematyczny szkolenia obejmuje:
Bezpieczeństwo i higiena pracy | Podstawy technologii żywności | Technika w przetwórstwie spożywczym | Organizacja produkcji żywności | Przygotowanie surowców, dodatków do żywności, materiałów pomocniczych | Prowadzenie procesów produkcji wyrobów spożywczych | System HAACP w przemyśle spożywczym

Organizator szkolenia

Nazwa

Centrum Kształcenia w Płocku

Kontakt

tel./fax: (24) 264 60 84
ckplock@zdz.edu.pl

Adres

Zapisz się na szkolenie

Inne kursy w tej kategorii

Operator wózków jezdniowych (500/025-118/18)

Miejsce: ul. Komunalna 6

Przygotowanie teoretyczne i praktyczne do uzyskania kwalifikacji wymaganych przy obsłudze wózków jezdniowych podnośnikowych

Termin szkolenia: 2018-10-29

DOZÓR ORAZ/LUB EKSPLOATACJA URZĄDZEŃ, INSTALACJI I SIECI ENERGETYCZNYCH - GRUPA 2 (210-06/149-112/21)

Miejsce: ul. Nasielska 48, 04-342 Warszawa

przygotowanie do egzaminu kwalifikacyjnego w zakresie dozoru oraz/lub eksploatacji urządzeń, instalacji i sieci energetycznych cieplnych

Termin szkolenia: 2021-12-10

LUTOWANIE TWARDE (210-06/005-018/18)

Miejsce: ul. Nasielska 48, 04-342 Warszawa

Przygotowanie słuchaczy do wykonywania złączy lutowanych.

Termin szkolenia: 2018-01-22