KUCHARZ wróć do listy

Numer edycji: 210-01/107-018/2015

Cel szkolenia:
Przygotowanie do pracy w różnych placówkach gastronomicznych
Szkolenie trwa:
100H
Warunek uczestnictwa:
Brak
Zakres tematyczny szkolenia obejmuje:
Zasady żywienia | BHP | Towaroznawstwo | Podstawowe zasady HACCP | Organizacja produkcji | Zajęcia z zakresu gotowaniab

Organizator szkolenia

Nazwa

Centrum Kształcenia w Warszawie, ul.Podwale 13

Kontakt

22 831 83 48
podwale@zdz.edu.pl

Adres

Zapisz się na szkolenie

Inne kursy w tej kategorii

DOZÓR ORAZ EKSPLOATACJA URZĄDZEŃ, INSTALACJI I SIECI ELEKTROENERGETYCZNYCH - GRUPA 1 (210-02/102-112/17)

Miejsce: ul.Wiśniowa 56, 02-520 Warszawa

przygotowanie do egzaminu kwalifikacyjnego w zakresie dozoru oraz/lub eksploatacji urządzeń, instalacji i sieci elektroenergetycznych - Grupa 1

Termin szkolenia: 2017-10-17

OBSŁUGA PROGRAMU UMOŻLIWIAJĄCEGO PŁATNIKOM SKŁADEK TWORZENIE, WERYFIKACJĘ I WYSYŁANIE DO ZUS DOKUMENTÓW UBEZPIECZENIOWYCH (210-05/021-118/18)

Miejsce: 05-800 Pruszków, ul. Jasna 2

Przyuczenie słuchaczy do wykonywania czynności w zakresie podstawowych prac na programie Płatnik.

Termin szkolenia: 2018-03-20

ECDL STANDARD Z OBSŁUGĄ KAS FISKALNYCH I PROGRAMÓW DO FAKTUROWANIA (210-01/079-118/2016)

Miejsce: 00-252 Warszawa,ul Podwale 13

Przygotowanie słuchaczy do zdania egzaminów potwierdzających wiedzę i umiejętności w zakresie poszczególnych modułów oraz obsługi kas fiskalnych.

Termin szkolenia: 2016-11-14