Numer edycji: 210-01/107-018/2015
Cel szkolenia:
Przygotowanie do pracy w różnych placówkach gastronomicznych
Szkolenie trwa:
100H
Warunek uczestnictwa:
Brak
Zakres tematyczny szkolenia obejmuje:
Zasady żywienia | BHP | Towaroznawstwo | Podstawowe zasady HACCP | Organizacja produkcji | Zajęcia z zakresu gotowaniab
Organizator szkolenia
Nazwa
Centrum Kształcenia w Warszawie, ul.Podwale 13
Kontakt
22 831 83 48
podwale@zdz.edu.pl
Adres
Inne kursy w tej kategorii
Miejsce: ul.Wiśniowa 56, 02-520 Warszawa
przygotowanie do egzaminu kwalifikacyjnego w zakresie dozoru oraz/lub eksploatacji urządzeń, instalacji i sieci elektroenergetycznych - Grupa 1
Termin szkolenia: 2017-10-17
Miejsce: 05-800 Pruszków, ul. Jasna 2
Przyuczenie słuchaczy do wykonywania czynności w zakresie podstawowych prac na programie Płatnik.
Termin szkolenia: 2018-03-20
Miejsce: 00-252 Warszawa,ul Podwale 13
Przygotowanie słuchaczy do zdania egzaminów potwierdzających wiedzę i umiejętności w zakresie poszczególnych modułów oraz obsługi kas fiskalnych.
Termin szkolenia: 2016-11-14