KUCHARZ wróć do listy

Numer edycji: 210-01/107-018/2015

Cel szkolenia:
Przygotowanie do pracy w różnych placówkach gastronomicznych
Szkolenie trwa:
100H
Warunek uczestnictwa:
Brak
Zakres tematyczny szkolenia obejmuje:
Zasady żywienia | BHP | Towaroznawstwo | Podstawowe zasady HACCP | Organizacja produkcji | Zajęcia z zakresu gotowaniab

Organizator szkolenia

Nazwa

Centrum Kształcenia w Warszawie, ul.Podwale 13

Kontakt

22 831 83 48
podwale@zdz.edu.pl

Adres

Zapisz się na szkolenie

Inne kursy w tej kategorii

ADR - KURS PODSTAWOWY (210-04/090-114/18)

Miejsce: 08-400 Garwolin, ul. Kościuszki 6/4

Zapoznanie kierowców pojazdów przewożących towary niebezpieczne z zagrożeniami wy-stępującymi podczas przewozu oraz przekazanie informacji niezbędnych dla zminimalizowania prawdopodobieństwa powstania wypadku, jak również przygotowanie ich do podjęcia działań zmierzających do ograniczenia skutków wypadku.

Termin szkolenia: 2018-12-27

Obsługa komputera i pakietu biurowego MS Office 2010 (500/015-018/18)

Miejsce: ul. Komunalna 6

Nabycie umiejętności obsługi pakietu biurowego MS Office

Termin szkolenia: 2018-06-18

DOZÓR ORAZ EKSPLOATACJA URZĄDZEŃ, INSTALACJI I SIECI ELEKTROENERGETYCZNYCH - GRUPA 1 (210-02/017-112/17)

Miejsce: ul.Wiśniowa 56, 02-520 Warszawa

przygotowanie do egzaminu kwalifikacyjnego w zakresie dozoru oraz/lub eksploatacji urządzeń, instalacji i sieci elektroenergetycznych - Grupa 1

Termin szkolenia: 2017-03-02